Krabičková bezlepková diéta, s ktorou ste spokojné

bunka1
12. apr 2019

Ahojte. Ktorá bezlepkova krabickova dieta je dobrá? Som z BA.
Ďakujem

erika_smile
12. apr 2019

@bunka1 Bezlepkové varianty máš v každom krabičkovom stravovaní, priplácaš si ale veľa peňazí...

3009
12. apr 2019

@bunka1 donekonečna nemôžeš jesť krabičkovú diétu. Poznám 2 ľudí, ktorí ju držali 1-2 mesiace a schudli, ale keď prestali o to rýchlejšie pribrali. A nehovorím aké je to drahé.

truthy
12. apr 2019

@bunka1 krabičkovať si môžeš aj celý život, je to o tom,že máš krabičku, do ktorej si dávaš jedlo, aby si zjedla menej 🙂

adula12
12. apr 2019

absolutne sa nato vykasli. ved to si v pohode vsetko urobis aj sama. sama mam celiakiu a aj laktozovu intoleranciu. vzdy vecer si nachystam do prace jedlo. varim si rýchlo, max 30min. pridala som zeleninu, ovocie. nic tazke natom nie je. fakt krabickove diety su pozierace penazi.

sintra
12. apr 2019

A ja ta zas podporim. Jasne, ze si do do krabiciek mozes chystat aj sama, ale niekedy nie je cas alebo chut. Ak maju byt krabicky aj na chudnutie, treba chody aj vazit a prepocitavat na kaloricku hodnotu - to sa nechce kazdemu. Ak ti nejde o peniaze, chod do toho. Je to pohodlne a ulahcuje to zivot.
Mna jedine, ci na tom vytaca je ta kopa plastoveho odpadu :(

bunka1
autor
12. apr 2019

Baby, varím skoro každý deň manželovi, teraz i rodičom a potom i sebe. Už nevládzem...Nie ani variť, ale vymýšľať čo uvariť. Ja potom vždy jem to isté. Musím totiž schudnúť zo zdravotných dôvodov. Krabickova dieta ma má iba naštartovať a odbremeniť na chvíľu, možno inšpirovať. To vsjo. Vyskúšam a na sebe zistím čo to so mnou urobí 😁 Chcela som od vás iba skúsenosť. 🙂

adula12
13. apr 2019

@bunka1 pokial finančne nemas problem, chod do toho.

lilyianka
14. apr 2019

@bunka1 skús vysadiť pečivo, kysnute jedlo a tiež schudnes

bunka1
autor
15. apr 2019

@lilyianka pečivo nejem už roky, kysnute vôbec...

natuska87
19. apr 2019

@sintra 😉

biela_sova
19. apr 2019

@bunka1 Ja Ta podporim, kolegyna ,co sedela vedla mna, takto fungovala mesiac a poviem Ti, taku cvarietuma jedal ako mala som jej ticho zavidela :D Tetaz mi jeden mesiac podaroval manzel k narodkam, lebo pri banatku nechcem venovat scoj css vymyslaniu jedal, ako hovoris, a je to vynikajuce. Lepok sa, u mna zatial neobjavil v. krabicke. Mam Vitabox