Ahojte. Ktorá bezlepkova krabickova dieta je dobrá? Som z BA.
Ďakujem
absolutne sa nato vykasli. ved to si v pohode vsetko urobis aj sama. sama mam celiakiu a aj laktozovu intoleranciu. vzdy vecer si nachystam do prace jedlo. varim si rýchlo, max 30min. pridala som zeleninu, ovocie. nic tazke natom nie je. fakt krabickove diety su pozierace penazi.
A ja ta zas podporim. Jasne, ze si do do krabiciek mozes chystat aj sama, ale niekedy nie je cas alebo chut. Ak maju byt krabicky aj na chudnutie, treba chody aj vazit a prepocitavat na kaloricku hodnotu - to sa nechce kazdemu. Ak ti nejde o peniaze, chod do toho. Je to pohodlne a ulahcuje to zivot.
Mna jedine, ci na tom vytaca je ta kopa plastoveho odpadu :(
Baby, varím skoro každý deň manželovi, teraz i rodičom a potom i sebe. Už nevládzem...Nie ani variť, ale vymýšľať čo uvariť. Ja potom vždy jem to isté. Musím totiž schudnúť zo zdravotných dôvodov. Krabickova dieta ma má iba naštartovať a odbremeniť na chvíľu, možno inšpirovať. To vsjo. Vyskúšam a na sebe zistím čo to so mnou urobí 😁 Chcela som od vás iba skúsenosť. 🙂
@bunka1 Ja Ta podporim, kolegyna ,co sedela vedla mna, takto fungovala mesiac a poviem Ti, taku cvarietuma jedal ako mala som jej ticho zavidela :D Tetaz mi jeden mesiac podaroval manzel k narodkam, lebo pri banatku nechcem venovat scoj css vymyslaniu jedal, ako hovoris, a je to vynikajuce. Lepok sa, u mna zatial neobjavil v. krabicke. Mam Vitabox
@bunka1 Bezlepkové varianty máš v každom krabičkovom stravovaní, priplácaš si ale veľa peňazí...