Ma niekto reálne skúsenosti z konjac čajom alebo tobolkami
Tak ze toma niečo do seba a piješ ho dlho
A kdesi k nemu prisla
✅
@slamilos pijem zatiaľ každé ráno raz s horúcou vodou, ono to sa tak rozpustí a sladký nápoj, akokeby...no mne to ponúkali pri inej produkte, kde som niečo komentovala a pani mi reagovala, že nech vyskúšam toto, má zvyšok na predaj, pretože jej nastavili liečbu a nechce to ďalej piť, kedže už schudla 9kg, aleže po liečbe s tým bude pokračovať a keď aj mne to bude fungovať, tak môžme potom naraz, ona mi objedná, lebo že na veľa miestach fejk predávajú...
Celé bolo veľmi veľmi nedôveryvhodné, ale napriek tomu som to od nej zobrala, hovorím ledva sa nájde na nete, tak uvidíme....
Ale ako píšem, skoro je niečo o tom písať bližšie, týžden len, čo to pijem, takže potrebuje ešte čas, som zvedavá, ale doteraz to funguje, čomu sama neverím!!!
A keď môžem nejaký link
Alebo sa nejak k tomu dostať môžem 🙏 až by sa dalo objednať
@sabinkyk dobrý deň prajem chcem sa spýtať odkedy ho používate aj išli dáke kila dole??
@vanesagalbova dobrý, áno ja som schudla za dva mesiace 10kg, vynechala som mesiac, pretože dovolenky atď...som sa tak opustila zas, 2kg naspäť, ale teraz pred pár dňami som začala znovu a už pekne mi ide dole aj brucho, aj všetko, ono to nasýti človeka a nemá chuť do jedla, hlavne nie na sladké, takže vrelo odporúčam✌️
Teraz začnem k tomu aj cvičiť, takže bude fajn, ja už nepotrebujem, len 3kg dať dole a spevniť sa, preto začínam v posilke.
Ale treba s tým rátať, keď ste slabšia a neodolnejšia a keď to prestanete piť, tak tie kilá sa môžu ľahko vrátiť...tak buď, udržať, alebo pokračovať...ja silná nie som, udržať si to neviem, takže budem piť vkuse, plus ešte kapsule!👌✌️
Ale len ružový, len a len...
Veľa šťastia🍀🙌
Zdravím vás všechny. Jo já taky byla skeptik co se týče hubnutí se suplementama no s Konjac capsulama se mi to podařilo -9kg cize doporučují všem. Já je objednala na CZ stránce www.cajkonjac.cz kde mi přibalili i dáreček a pak jsi moje dcera od nich objednala i na Slovensko a taky dostala dáreček a je moc spokojená nepřesel ani měsíc a už je -5kg cize vřele doporučuji na SK a CZ tuto stránku.
@slamilos Ahoj, ja ho teraz pijem, no som veľmi prekvapená, keďže som výživová poradkyňa, viem dobre, že len funguje jedno pravidlo, ale zhodu okolností som sa dostala k čaju a skepticky, že uplná hovadina to bude určite.
Ale musím uznať, že zatiaľ funguje naozaj prekvapivo....dobre odvodňuje, spať neviem.veľmi, asi ten zelený čaj, čo je v ňom, kilá ešte nešli dole, ale objem brutálne, za ten týždeň, sama nechápem, fakt!
A takisto jem, možno o niečo menej, ale žiadne také zmeny a každí mi z okolia vraví, že čo je somnou, taká som iná, že som menšia...atď ..
Takže uvidíme o mesiac, ale že to bude mať dôsledky, aj keď to naozaj bude fungovať, to je 100%