Ahojte žienky, potrebujem schudnut po porode - uz teraz 8 kg na pôvodnú vahu. Tento tyzden ukončujem odasavanie malemu a za posledne 2 tyzdne som pribrala 3kg!! Som cela nafúknuté zavodnena, tučná a nespokojná.. myslím ze to nie je normalne pribrat 3kg za 2 tyzdne ked stravu som obmedzila , chodim 1-2 krat týždenne cvicit s trénerom atd.. idem si dat urobiť hormonálny profil ze co to bude s telom .a este myslim ze som mala prvú ovulaciu od porodu tak mozno aj tam je pes zakopaný... podeľte sa o skusenosti po skončení dojcemnia a co Vam pomohlo definitivne schudnut. Dakujem. Lenka
@lindusss2016 oki vyborne. Lymfy mam zevraj zanesene kompletne- povedal mi teraz masér ako som bola na masáži.. samozrejme ze celulitída je. Oki cize joga , stojky atd.. a olej na celulitídu? Vieš niečo odporučiť? a ten detox co mam žihľavy caj?
@lindusss2016 ozaj je lepšie cvičiť denne 15 min ako 2-3- krát do týždňa? nemá si telo aj oddýchnuť?
@koniarova za 15 minut telo urcite nepretazis a nrmala som na myslii 15 minut posilovania s cinkami, ale nezatazove cvicenie. Telo zeny si pyta oddych aj samo, ked zaciname menstruaciu
@babyttcirl ja si olej miesam sama z terapeutickych esencialnych olejov. Ak by si chcela, viem ti poslat (som aromaterapeut, nie ze som si vygooglila lrn nejaky recept na nete 😀) vsetko su ciste 100% prirodne zlozky, esencie su vlastne silne koncentrovane vytazky z rastlin, maju rozne ucinky, da sa s nimi velmi pekne pracovat podla zameru. Kedze o tej lymfe aj vies, tak ten problem bude ozaj tam. No treba ju proste podporovat denne, jednak vykladat tie nohy, pohyb a masaz, ktoru si vies robit aj sama, zaklad je, ze masirujes vzdy smerom k srdcu. Zacinas od chodidiel nohy smerom hore, na rukach zas od prstov. A este ti mozem poradit super vec, ktora mne pomohla, stiahni si do mobilu kaloricke tabulky a skus odsledovat, kolko coho prijimas. Mne sa vdaka uprave stravy a aromaterapii vyrazne zlepsila plet, vlasy a aj to chudnutie sa nastartovalo 🙂
@lindusss2016 oki, super. Kludne mi pls nalis súkromnú správu. Tie oleje su zaujimave! 🙂 takze daj vediet
@babyttcirl ked pises, ze si nafuknuta, bude to s velkou pravdepodobnostou lymfa. Lymfa nam sluzi na detoxikaciu tela (okrem ineho, je aj dolezitou sucastou imunitneho systemu) a ked neprudi spravne, toxiny sa v tele hromadia, ocividne su v podobe celulitidy. Lymfa tecie proti gravitacii a rozpumpovat ju vedia len kontrakcie svalov. Cize treba sa vela hybat - vyborne je skakanie a treba telo otacat hore nohami 🙂 ale ak ti stojka alebo sviecka robia problemy, staci si kazdy den na par minut vykladat nohy na stenu. Dodrziavaj pitny rezim, ked sa ti hromadi v tele voda, mozno malo pijes, preplachni sa. Hormony v tom tiez mozu hrat svoju rolu, ja by som ti odporucila jogu, ktora jr uzasna aj na lymfu aj na hormonalny system. A pamataj, vzdy lepsie cvicit 15 min kazdy den, ako hodinu dvakrat do tyzdna. Plus ti viem doporucit aromaterapiu. Ja som si par dni dozadu namiesala olej proti celulitide a na podporu chudnutia, kazdy den si robim zabal na brucho na dve hodky a uz mi nejake centimetre zisli dolu, vahovo neviem, nevazim sa 🙂 ale dolezite je, ze sa mi formuje pas.