Koľko zjedia útle žienky?

renusik
4. mar 2024

Ahojte zamýšľam sa nad otázkou koľko jedia také tie štíhle utle žienky? Niekedy mi to. Príde tak ze asi jedia veľmi málo...

mk1111111111
4. mar 2024

Zalezi to od toho, ake maju spalovanie. Ja mam 50kg a doteraz som mohla zjest aj hrocha.

simsalabim
4. mar 2024

@renusik moja kolegyna je ako cverna a doslova zerie. Inak sa to neda nazvat. Co ona zje za den, to by mne stacilo na 3-4 dni. No a druhy extrem su zeny, co za den zjedia salatovy list s cottage syrom.

8853
4. mar 2024

To iste co moj 98 kilovy, do posilky chodiaci chlap. Moje bmi je 17-18... 😁 Mam rychlejsi metabolizmus a jemnu malabsorpciu

jesenzima
4. mar 2024

Ja som štíhla a jem za troch. Genetika 😃

lenkakravcova
4. mar 2024

@renusik Väčšinou raňajky: 2 krajce chleba s niečím, obed druhé jedlo, večera 2-3 krajce chleba. Pomedzi to jem čo dojde pod ruku (čokoláda, chipsy..) do 22.00.

iwesska
4. mar 2024

Vobec nie,mam kamosku,je utla,tenka ako prutik,zje viac,ako jej muz a je chudsia ako ja,co som na zdravej strave,nejem/nepijem sladke. A to si ona da v pohode na veceru palacinky, bryndzove halusky,nijako sa neobmedzuje. Ja,mama a babka to mame tak,ze zjeme platok melona a brucho ako v 6.mesiaci. 🤷‍♀️

viestta
4. mar 2024

Vobec nemusia jest malo, mozu jest aj vela (zeleniny, chudeho masa, mliecnych vyrobkov), ale viac zavisi co mas na tanieri ako na tom ako malo toho je.

h2
4. mar 2024

Všetky ultra štíhle ženy, ktoré poznám, s prepáčením, "žerú", jak drevorubači! 😠

luccija
4. mar 2024

@h2 aj ja to je pekná nespravodlivost🙂)

larinka552
4. mar 2024

No same utle drevorubacky ale ja poznam asi vynimku 😃 Chuda ako spageta, este by chcela pribrat ale neviem z coho lebo toto co ona papa je na redukcnu dietu. A porcie v malych nadobkach ako myska. Ako zje sem tam aj cokoladu, sladkosti ale s mierou. A potom to aj tak spali v posilke 💁 Takze tak 😃

h2
4. mar 2024

@luccija 🤣

syslik81
4. mar 2024

myslis ze vsetky obezne zeny zeru a zeru? su take co ano a take co nie a rovnako je to s chudymi zenami ... niekto ma stastie na spalovanie a ine dru v posilke a davaju pozor na to co zjedia ...

jablkovastrudla
4. mar 2024

@h2 moja sestra je taka, neznasam ju 😀 ona ma 167 cm a asi 50 kg, zje toho viac ako jej manzel 😅 a jasne je aj zeleninu a ovocie ale oni maju skor taku klasicku slovensku stravu, rezne, sote, pirohy a podobne.este je aj pekna, proste zivot je fer 😬

midka
4. mar 2024

no ja co poznam utle zienky,, tak vacsinou vsetky su v kuse v pohybe,, mam znamu dorucovatelku,, nema asi ani 50kg,, vzdy po robote si kupi nejaku cokoladu, cestou domov ju zje,, lebo ona je uz taka unavena,,, 🙂 a potom este doma pri telke si da dalsie vzdy tycinky,,, takze ona moze zjest fakt hocico, ale ona to proste vybeha,,, to ja v porovnani s nou nenabeham za mesiac tolko, kolko ona za den,,,, 🙂

nika23t
4. mar 2024

@renusik ja nemám ani 50 kg a kolegyňa mi povedala, že keby zjedla tolko ako ja, už neprejde cez dvere. Je to rôzne, ako niekto povie, že priberie aj z vody, niekto zase nepribera vôbec.

renusik
autor
4. mar 2024

@iwesska ja neverím tomu ze toľko zje... Možno si dá tie palacinky ale možno predtým nič poriadne nejedla

renusik
autor
4. mar 2024

@midka no a čo je počas dňa?? Ja si myslím ze skoro nič plus ten pohyb

renusik
autor
4. mar 2024

@h2 nemyslím si možno to len tak interpretuju

januska12323
4. mar 2024

Počula si už o rýchlom metabolizme? Taký človek môže zjesť 3x toľko čo ty a aj tak väčšina z neho vyjde druhým koncom.

kiki68
4. mar 2024

Moja mama 46kg a sezralo by to aj hrocha. To je spalovanie take

patus_2
4. mar 2024

@renusik ja za seba ti môžem kľudne povedať, že jem poriadne celý deň a nepriberiem ani gram. Neobmedzujem sa ani trochu, jednoducho rýchly metabolizmus...

kiki68
4. mar 2024

@midka ved ano to su take typy ako ja, tiez nemam kila navyse a stale na nohach. Ja neviem sediet

1ryba
4. mar 2024

Poznám jednu extrémne štíhlu a tá neje skoro vôbec nič. Len si tak zobne. Ďaľšia tiež nič moc nepoje. Drvivá väčšina tých čo poznám si dáva pozor na to, čo jedia.

h2
4. mar 2024

@renusik Ja nehovorím o tých, ktoré to interpretujú, ale ktoré reálne vidím, že toľko zjedia.

lucia147852
4. mar 2024

Nuž ako ktorá. Ja som do 30 mohla zjesť aj hrocha. Fskt som zrala a mala som pri výške 168cm 49-50kg. Proste mi to brutal spalovalo. Teraz si už viac musím dávať pozor čo zjem a mám o 10kg viac 🤷🏽‍♀️🙈 po 30tke sa to proste zmenilo

samimami777
4. mar 2024

@renusik no čudovala by si sa. Moja švagriná má od 45- 48kg , chudá ako modelka a zje toho viac ako niektorí chlapi. Niekoľkokrát týždenne spucuje celú bonboniéru na posedenie, miluje sladké , sladké kávičky, pije prakticky len sladené malinovky a aj obedy si teda nakladá riadne a skoro vôbec necvičí do toho ešte fajčí a chudučká je ako nitka aj keď má už dobre po 30tke. Práveže má problém nabrať aspoň na 50kg. Ale oni to majú v rodine. Aj môj chlap mal obrovský problém sa dostať nad 65kg a to zjedol aj slona , pije gainere , proteíny, cvičí na nabratie svalov. .. Trvalo mu cez 5 rokov sa dostať na ako takú normálnu chlapskú váhu ,
teraz má 78kg 🎉 no keď sme spolu ešte kedysi chodili vyzeral ako smrtka , všetky rebrá si mu mohla spočítať a iba kosti a šľachy na ňom svietili a to teda jedol riadne. U nich sú ale taký v rodine všetci takže oni to majú v génoch . Svokre tiahne na 60tku, absolútne necvičí ale postavu má aj keď nie pevnú ale stále chudú 🤷

danieli
4. mar 2024

@mk1111111111 anooooo😂presne, ale uz prichadza vek, ked uz staci aj 1/2 hrocha

iwesska
4. mar 2024

@renusik Bavili sme sa o tom,vobec nikdy dietu nedrzala,sama mi povedala,ze zje ako muz,ze niekedy aj viac. Jedava uplne bezne jedla,nic speci si nevarieva ani nepripravuje. A casto sme v lete boli vonku aj do 20-tej a oni az vtedy isli vecerat normalnu varenu veceru ako som pisala.

ariannazara
4. mar 2024

Ja tiež môžem jesť co chcem, sladké koľko chcem, burgre, hranolky a mam 50 kíl vždy 😂

mer12
4. mar 2024

Hej, moja mamka mala do prechodu 48-55kg max pri výške 168cm a to po večeroch jedla klobasu so slaninou a 2 krajce chleba, keď dostala chuť kľudne 3 karamelove veterniky, pribinaciky a podobne mnamky ( teraz po prechode sa už na ňu lepi) a ja, sestra, brat, starí rodicia jeme o dosť menej ako ona, ale vahovo sme na tom diametrálne odlisne