Koľko ste schudli za dva týždne s Keto diet?

macik34
7. aug 2021

Kolko sa Vam podarilo schudnúť za 2 týždne?

gleep1
7. aug 2021

S ketodiet môžeš aj pribrať keď máš kalorický nadbytok.

Ketodieta môže vyzerať takto: vajcia na masle so slaninou a tučným syrom
A takto: losos s avokadom a orechami

Nie je ketodieta ako ketodieta a pýtať sa iných koľko schudli? No toľko, koľko mali kalorický deficit.
Nemusis schudnut nič pokial si nebudeš počítať kalórie alebo pokial začneš jest slaninu na miesto rožkov čo si jedla doteraz 🤷‍♀️

janai1
7. aug 2021

@gleep1 ale ona sa nepýta na klasickú keto diétu s jedlom.... Ona sa pýta na Keto diet tie prášky iba

gleep1
7. aug 2021

@janai1 aha 😂🤦🏼‍♀️ To nepoznám😣
No tak aj keď schudne a nezmení po praskoch životný štýl tak všetko čo schudne bude mat za chvíľu naspäť. Pokial nechce jest prášky cely život.

Nie je lepšie začať sa zaujímať o normalne zdravé jedlo, jeho kaloricku a vyzivovu hodnotu, než hľadať skratky v podobe práškov? Naozaj si predstavuješ že za 2 týždne, za mesiac, dva bars aj 5 schudnes a máš hotovo? A čo potom? Potom to že sa vráti k jedlu čo ju dostalo tam že začala kupovať nejake drahé prášky. Bez akýchkoľvek vedomosti čo by ju obohatili. A začne priberať naspäť a nazve to jojoefekt 😏

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gleep1
7. aug 2021

@elizabet173 no veď aj ja mám kamosku, schudla 25 kíl s nutrifood. Začali jej extrémne padat vlasy tak prestala, pribrala naspäť nepovedala koľko, ale podľa mna ma minimálne 10kg viac než mala pred tým. Keď som jej ponúkla je jej poradím ako sa stravovať a ako cvičiť s jej váhou povedala mi že ona si dá znovu diétu s nutrifood. 🤦🏼‍♀️ No tak čo, znovu jej vypadaju vlasy, znovu naberie možno ešte viac, kúpi si proteinellu lebo veď ta je zdrava, ne? Zbasti ju na posedenie pred zamenou menzeliek a bude sa čudovať kde je chyba prečo zas priberá. Genetika a spomalený metabolizmus. Čo iné ….

janai1
7. aug 2021

@gleep1 😀😀 Hej ja som mala kolegu ktorý sa tiež na to nechal ukecat 😀 zaplatil vyše 400€ a po týždni prišiel celý nešťastný že to je strašne nechutne 😂

mamamasama
7. aug 2021

ako zasa na margo tychto praskov... uplne by som ich nezatracovala... nemam skusenosti s Keto diet, ale kamoska schudla s Nutrifood 30 kg a uz ich nikdy nenabrala spat.. dokonca ani po porode.. ja som sa na to dala, aj ked som nemala extra nadvahu, ale po 2 mesiacoch som otehotnela.. predtym sme sa rok pokusali a myslim, ze prave nutrifood zabral.. a mozno nie ani tak nutrofood ako to kvantum zeleniny, co som popri tom zacala jest.. asi nadbytok kyseliny listovej.. inak ten nutrifood mi aj celkom chutil..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romea
8. aug 2021

Ja osobne som. S keto diétou. Zhodila 25 kg hlavne tuk, ale uz by, som do toho. Nešla, keď nezmeníš stravovacie návyky hneď to na berieš spat plus nejaký ten bonus. Teraz som názoru, že každá jednostranná dieta nieje ôk, treba vyváženú a pestrú stravu a keď tak kaloricky deficit mat nato slúžia kalorické tabulky

laura145
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laura145
13. júl 2023

@mamamasama mozem sa opitat to ake pouzivala

hladamematku
13. júl 2023

@gleep1 podľa mňa za to jej priberanie bude môcť očkovanie proti covidu

laura145
Autor odpoveď zmazal
Zobraz