Koľko ste schudli za 6 mesiacov?

Včera o 19:34

Ahoj žienky
Mam po pôrode 95 kíl, som vysoká 175 cm, a podarilo sa mi už 7 kíl zhodiť cca za dva mesiace.
Dodržujem stravu naozaj poctivo- ziadne sladke, ak tak len naozaj výnimočné, žiaden alkohol a sladke vody, a 3x do týždňa cvičím už cca 2 mesiace ale som na váhe 95 kíl.
Koľko sa vám podarilo za 6 mesiacov pri disciplíne zhodiť?

stanulienkat
Včera o 19:36

Ja si myslím, že ideš na to dobre. Radšej pomaly a istejšie, ako schudnúť rýchlo a potom to nabrať naspäť. 7kil za dva mesiace je slušné.

bublinka1426
Včera o 19:37

slusne ides dole.

vanilka83
Včera o 19:38

Vyrad úplne všetky sacharidy a nemusíš ani cvicit ja za 5 mesiacov 10 kg

guudy
Včera o 19:45

Tiez si myslim, ze ti to ide skvelo. Pokracuj v tom, co robis. V ziadnom pripade nevynechavaj sacharidy, to je strasna kravina. Telo ich potrebuje na spravne fungovanie, obzvlast ked si po porode. Drzim palce😊😊

anjelicek26
Včera o 19:45

Ved ideš pekne dole. Závisí aj koľko si v tehotenstve pribrala, ja 11 kíl (tyzden po porode uz len 5) a som teraz po pol roku -2 kila ako pred otehotnenim.. to neznamená,že by sa mi nehodili ďalšie dve kilá dat preč ze áno.. ale bojím sa,že prídem o mlieko,keby nejem poriadne..

bublinka1426
Včera o 19:47

@vanilka83 uplne ziadna ryza cestovina chlieb fungujes len na principe delenej stravy? maso/ryba/ine bielkoviny a zelenina?

bolarazjedna
Včera o 19:50

Ja som mala po pôrode 72 a teraz nám 63 aj niečo. Syn má 6 mesiacov. A to som sa nejak extra nesnažila, cez leto som si dávala pozor, že ľahká večera, po večeri už žiadne blbosti, na desiatu ovocie, ráno namiesto buchticiek ovsena kaša, ale inak som jedla všetko a veľakrát aj som prepadla ročnému prejedanie, teda hlavne sladkostí. Zrejme môže za to kojenie. Kebyže dodržujem ten letný režim stále, tak už určite dom pri vysnívanej váhe 57kg. Ale tak reálne som si dala tento cieľ na narodeniny syna. Zase kebyže stále myslím na stravu a co kedy môžem a co nie, tak by som bola z toho akurát frustrovaná.

slavomira236
Včera o 20:11

@bublinka1426 pri delenej strave sa sacharidy jedia. Nejedia sa pri nizkosacharidovej diete

bublinka1426
Včera o 20:15

@slavomira236 co jes namiesto sacharidov

dzulli1980
Včera o 20:25

Pozri, choď na to pomaly a natrvalo ... ja som si dala záväzok minulý rok, že od septembra do júna (jeden školský rok) dám dole 10 kg ... začínala som na váhe 78 kg pri výške 180 cm ... pomaly som menila jedálniček - ja na sladké nie som, ľúbim tučné mäso a pečivo ... tučné mäso som postupne vymenila za hydinu, salámu za šunku, pečivo za tortilly ... vytipovala som si 8 cvikov, cvičím každý deň cca 15 minút doma ... na konci júna som mala 70 kg, dnes ráno 67,9 kg ... žiadne trápenie, pomaly, postupne som si prispôsobila organizmus na menej tučnú stravu ... teraz už len udržujem ... raz do týždňa mám deň, keď si doprajem - bôčik, klobásku, jaterničku ... rýchly úbytok kg, aspoň za mňa, nemá dlhé trvanie, jednoducho si potrebuješ preprogramovať celý organizmus ... moja kolegyňa frčí na keto diet ... rýchlo parádne schudla, jedno s druhým ... potom začala zaradzovať normálnu stravu a kilá idú hore ... takže pomaly, postupne, skús byť v symbióze s vlastným telom, tiež som párkrát na svojej ceste zlyhala, no nekarhaj sa za to, stane sa, ďalší deň pokračuješ vo svojom predsavzatí.

vanilka83
Včera o 20:25

@bublinka1426 žiadne delenie proste som fungovala len na zelenine a mäse to je vsetko

autor
Včera o 21:13

@dzulli1980 ďakujem krásne

osky
Dnes o 08:23

@vanilka83 5 mesiacov takato strava...si zarabas na zdravotny problem.to je dieta mozno na kratku dobu...stale mäso .brr

slavomira236
Dnes o 08:49

@bublinka1426 pro delenej strave sa je vsetko len maso nejes so sacharidmi ale zeleninou..ovocie sa tiez neje dokopy so zeleninou a masom...mas sacharidove dni a bielkovinove...

michaela567y
Dnes o 10:05

Ja som mala po pôrode 80kg a od júna som dala dole 9kg teraz mám 71 ale ešte potrebujem dat dole 8kg

janci27
Dnes o 12:47

@bublinka1426 pri nizkosacharidovej strave je velmi vela moznosti, nielen zelenina a maso. Je mnozstvo receptov aj napr. na chleba, kde sa pouziva muka mandlova, tekvicova, pohankova atd. Ako priloha k masu/pecenej zelenine/tofu sa da urobit napr. pyre zo zeleru, tekvice, karfiolu, atd. dokonca aj bataty sa mozu, pizza, ale nie klasicka, ale napr. s cuketovym zakladom...Receptov na taketo stravovanie je naozaj kopec. Mnohym ludom prave takato strava pomohla vyliecit zdravotny problem, nehovoriac o tom, ze touto stravou ma clovek viac energie, nie su take tie navaly chuti na sladke atd.