Dostali ste sa na rovnakú váhu, alebo máte menej či viac? Ja totiž nie a nie schudnúť... 😒
Si iba 2 mesiace po porode,tak by som sa tym vobec nestresovala 😝
Ja som mala po prvej dcerke asi +5kg cca rok po porode a uz mi aj ostali,ale teraz pri druhom babu isla vaha rapidne dole uz len tym ze plne dojcim a zaroven kmitam okolo dvoch deti+domacnost a tak raz za 2 tyzdne si idem zaplavat(nie kvoli kilogramom,ale kvoli chrbtu,ked musim toho mojho valibuka stale dvihat a tiez je to pre mna paradny relax).
Ani tak nie je podla mna dolezite ci mas5kg hore dole,ale ci si v psychickej pohode 😉
ja som počas tehu pribrala 10kil a v porodnici som ich aj nechala🙂)zato 5mesiacov po porode som začala priberať,neviem prečo,aj napriek tomu že kojim,ale pribrala som 5kil tak si davam viac pozor na to čo zjem,,,,oni pojdu aj tvoje kilečka dole,neboj časom určite,,,
😀 😀 ja som neschudla nic ale som nabrala 5kg naviac...dokopy aj s tehotenstvom 28 kilo a to mi aj vsetko ostalo a nie a nie sa ich striast 😠
ja som mala pred tehu 54kg, rodiť som išla ako 63,5kg a domov som išla ako 49kg, rodila som dvojičky,a ako mi deti dovršili 6m som začala priberať a skončila som ako 60kg., ale už to pomali ide dole
ja som niekde citala, ze zena pribera pocas tehotenstva 9 mesiacov a taky isty cas musi dat svojmu telu,aby tie tehotenske kilogramy stratilo. 🙂
no mne sa to zial zatial nepodvrdilo 😀 😝
Neboj, to urcite pojde pomylicky, dole, ved drobcek ma len 2 mesiaciky 🙂 ja som zas extrem, ja som pocas tehu pribrala za 9 mesiacov 27 kg, a do siestich mesiacov po porode som schudla 30 kg (vratane babatka) 😖 takze som vazila este o 3kg menej ako pred tehu ☹
po 2 mesiach som mala prec 20kilo
ja som pribrala 19kil a v porodnici som 15 nechala...ale tych 4 sa neviem zbavit 😖
ja som tyzden po porode mala uz svoju vahu, pribrala som 13kg pri malej, 11kg som nechala v porodnici,len dcerku som si zobrala domov, a za tyzden aj tie 2 kila boli dole. este som potom mala aj nemej,a to som jedla 6 roztekov na veceru. 😀 mam rychly metabolizmus .
ja som pribrala 20 kil, a mesiac po porode som uz mala naspät svoju vahu. Teraz mam dokonca o dve kila menej ako pred tehotenstvom. asi to bude kojenim
ja som pred teh. vazila 54 pribrala som na 63 kil. po porode sa mi neviem ako podarilo schudnut na 44 kil a mam taku vahu doteraz. rada by som pribrala na svoju povodnu vahu no nedari sa mi to. mala ma uz 13 mesiacov a stale ju kojim. vravia, ze ked prestanem kojit tak by som mala pribrat. tak som zvedava, co je na tom pravdy 🙂
ja som schudla tolko kolko som pribrala, 15 kil za 2 mesiace po porode, ale vobec som to neriesila, som presvedcena o tom, ze to kojenim..
behom mesiaca 10kg dolu, a do troch mesiacov 15kg hore....
prvé tehotenstvo +18 po pôrode do troch mesiacov som schudla na pôvodnú váhu 57kg
druhé tehotenstvo +12 po pôrode do troch mesiacov som schudla na 55kg
tretie tehotenstvo +18kg keď mala malá rok vážila som 60kg tu už mi ostali kilá navyše
štvrté tehotenstvo +18kg keď mala malá rok vážila som 65kg opäť kilá navyše
piate tehotenstvo +17kg malá mala dva roky a já som vážila 70kg
šieste tehotenstvo +16kg všetko je na mne ☹
aj napriek dojčeniu mi kilá ostávajú. ALe keď dostanem prvý menzes po pôrode okolo 9-10 mesiaca dieťata tak vtedy odíde prvé kilo, tak uvidím ako teraz dopadnem.
ked som otehotnela mala som 85kg sla som rodit ako 108kg v porodnici som mnechala 13kg mala som preklapsiu takze som bola naliata vodou teraz mam 95kg a nie a nie to zdodit mala bude mat 26.11 4mesiace dufam ze sa mi to do roka podari zhodit kedze kojim diety drzat nechcem no najviac ma desi moje brucho ked som sla rodit nemala som ani jednu striiu ale teraz vidim ze mam a dost a lavne na bruhu kde som mala jazvu vo vyberani znamienka ☹ beriem antikoncepiu tak ale dufam ze sa to namne nedrzi len kolki nej dufala som ze kojim ze to pojde dole ale nic.
Ja som v tehotenstve nabrala 16kg, Po pôrode som do 2 týždňov zhodila 12kg, no bohužiaľ som za ďalšieho pol roka nabrala +4 kg, takže v podstate od pôvodnej váhy ma delí 8kg a nepomáha mi nič. Kojila som 13 mesiacov. Prešla som na zdravú pravidelnú stravu, chodím cvičiť a nič....
pribrala som 17kg a z porodnice som prisla s povodnou vahou,dojcim a vazim 55kg 😀 som asi dieta stasteny
mala ma 2 mesiace, to naozaj este neries, pomalinky to zhodis 😉
Ja som z tych nestastnych, co popri plnom kojeni neschudli ani gram, ale to len preto, ze som musela hodne jest, aby som nejake mlieko mala. Akonahle som potom neskor prestala kojit, vaha isla uplne sama pomalinky dole...az do dalsieho tehu 😉 Takze na povodnu vahu som sa nestihla dostat. Ale nie je vsetkym dnom koniec, teraz som hlavne rada, ze zasa mam dost mliecka a kg zatial neriesim, snazim sa len dalej nepribrat... momentalne mam asi plus 15, ak chces vediet konkretne..
ja som pribrala len 7-8 kg takze som bola hned na povodnej vahe 😀
ja som pribrala cca 17kg,a mesiac po prode som bola na povodnej vahe,,len teraz je to horsie,,kojim,,takze akosi moc papam a uz zase priberam... ☹
ja som na tom podobne...
pred tehotenstvom som mala 65kg.. potom som schudla na 63kg.
a na konci pred porodom som mala 85kg 🙂 ako maly slonik..
este v porodnici som schudla 15 kil a doma dalsich 7.
ale teraz mam viac... okolo 72...taaakze je to asi normal, ze to nejde dole.. uz nech mala chodi a mam co robit a snad kilecka pojdu dole 🙂
ja som počas tehu pribrala 25 a schudla som 36 😅 a už sa schovám aj za pouličnú lampu 😀
Ja som pocas tehu pribrala 13 kg a schudla som 17 kg 🙂 a to som sa vobec nesnazila chudnut. Islo to samo a rychlo. Vela chodim s dcerkou na prechadzky, kazdy den sme vonku 4 hodiny, takze aj preto som taka chuda. 😉 😉
ja som hneď po pôrode padla na svoju pôvodnú váhu a potom za ďalší rok išlo dolu ešte 7kg....číže z nejakých 66kg som prišla k dnešným 49kg 😔 ...ale to bude kvôli tomu, že zo mňa nikdy veľký jedák nebol 🙄
ja som mala pred otehotnením s TImi 59 kg a teraz po polroku ale to som mala už 3 m po pôrode mam 56 kg
ja som pro oboch porodoch išla s vahoou dole čiže menej ako pred tehu, u mna je kojenie neskutočne na chudnutie...
ja som pribrala cez tehotenstvo 10 kil, domov z porodnice som prisla len o 3kg lahsia 😲 a na povodnu vahu som sa dostala po 4 mesiacoch. ale bez snazenia, len tym, ze kojim. 🙂
takisto som sa dostala na povodnu vahu "len" kojenim 😉 (pribrala som 14-15 kg)
ženy do kelu ako sa Vám to podarilo hneď tak schudnúť ja som stále na váhe ako keď som porodila, kojím ale vôbec nechudnem pribrala som 18kg z toho 3 som chudla v nemocke a tam to končí ☹
ja som mala to šťastie, že mesiac po pôrode som bola na pôvodnej váhe. ale zas my sme všetci súrodenci ako podvýživení 🙂