Ahojte koľko ste schudli keď ste nejedli sladké a vyprážané?
to je dlhodobá záležitosť... ak neschudneš aspoň nepriberáš.
Aj zo zdravej stravy priberies ak si v kalorickom nadbytku
Nič lebo to nejem bežne len raz za čas.
7 kg za 3 mesiace. Muselansom drzat zlcnikovu dietu
Neschudnes keď vynechás Pecivo, sladké, vyprážané, zemiaky, ryžu a ja neviem co vsekto ešte. KALORICKY DEFICIT. A áno, aj v deficite si môžeš dat rezeň.
@snowflakenel to je aká dieta? Čo si všetko jedla?
@lucia13022023 nehovorím že stále mňa by len zaujímalo koľko sa dá alebo koľko schudli iní ja nejem sladké mesiac a pol a mám 3kg dole
27 kg asi za 9 mesiacov, ale ja som vyprazane ani nemohol a sladke som tiez dost vypustil, ale to bolo zo zdravotnych dovodov aj
to bola tiez zlcnikova dieta, ale to drzat nechces tam je vela obmedzeni, staci na schudnutie pouzivat kaloricke tabulky a byt v kalorickom deficite, obmedzit cukor na prijatelnu uroven, sacharidy a tuky clovek musi prijimat, ale tak akurat a prijimat dostatocne mnozstvo bielkovin, to ponachadzas na internete kolko coho zhruba treba
schudnes len ked budes menej jest celkovo
Obmedzila som sladké, sytene nápoje a vyprážané. Pridala polhodinu cvičenia a schudla som 16kil od januára.
@nelka93 tak to pekne mne by tak stačilo 25kg dať dolu a čo prosím cvičíte a ako často?
@tozzifan fíha tak ti parádne a čo ste potom jedli také?
@tozzifan aj ste cvičili?
nie necvicil som, iba obcas som isiel na prechadzku bud 7 alebo 11km taka rychlejsia chodza ale to nebolo uplne pravidelne a ani pocas 9 mesiacov, mozno len cez leto tak 3 mesiace, tak bielkoviny hlavne, znizit prijem cukru a tuku, nejedol som vyprazene, miesto toho rezen napriklad kuraci len z truby a maso skor na prirodno, treba si pozerat zlozenie napriklad aj cerealii, je rozdiel ked je tam na 100g 7 az 10 g cukru alebo 30-40g
Nič