Ahoj maminky,kolko ste pribrali v tehotenstve?Ja som pribrala skoro 20 kg a ostalo 7 kg a nejako to nechce ist dole.
Pocas druheho tehotenstva ste pribrali tak isto,ci menej?Dakujem za odpovede.
Ja som pribrala 12 kg a momentálne ich už mám všetky fuč.
Ahoj, ja som pri prvom pribrala 17 kíl, ale do roka som to zhodila všetko a ešte ďalších osem kíl a bez diét a cvičenia / bývali sme v bytovke na treťom poschodí a bez výťahu a popritom stavali dom, tak asi preto/ a teraz pri druhom som nabrala 25 kíl, osem mám ešte stále navyše a nie a nie ich dať dole, musím asi upraviť stravu a začať sa viac hýbať..........
Ja som pribrala 23kg.a tyden po pôrode som mala presne váhu jak na zacatku
ja som pribrala presne 20kg a 8kg nie a nie dole ☹ nech robim co robim
aj ja 25kg
14kg a osem tyzdnov po porode mam este 2kg na sebe
Prvé 12 a druhé 13. Pol roka po pôrode som ich mala dole.
ja som pribrala 12 kg a malý bol "veľký" 4120 g 🙂 . teraz mám ešte stále len 4 kg dolu :(
S prvou som pribrala 8kg, do mesiaca som mala povodnu vahu, teraz 10 a tyzden po prichode z porodnice mam spat svoju standard vahu..aj ked sa citim nejaka tucna, nechapem. nikdy som extra stihla nebola ale od 8mej triedy ZS vazim zhruba rovnako. nejak sa neviem zbavit brucha... 🙄
prvé tehotenstvo + 15kg (drobec mal 3kg)...do 8 mesiacov od pôrodu na pôvodnej váhe (49-50kg)
druhé tehotenstvo + 17 kg (drobec mal 2,7kg)....o 4 mesiace som mala pôvodnú hmotnosť (49-50kg)
..pri prvom dietati 11kg, druhom 12kg a uz z porodnice som odchadzala skoro s povodnou vahou
15kg - mesiac po tom co som prestala kojit som to uplne vsetko zhodila ale zanedlho prisli vianoce, takze +2kg co som uz nevedela dat dole, ale neva teraz sa mi to podariii 😉 🙂 🙂
Pri prvom +25kg (dieťa 3,60), do roka 30 dole, pri druhom +20kg (dieťa 4,65), pri treťom +16 kg (dieťa 3,80) no a pri poslednom +13 kg, a po roku mám znovu 56kg, čo je o 10 menej, ako keď som sa pred 19-timi rokmi vydávala. 🙂
ja mam 2 deticky, pri synovi pred 6 rokmi som pribrala 27 kg, takze z povodnej vahy 50 kg som mala 77 :D a behom 3 mes som bola na povodnej vahe 50kg, a pri dcere pred 3 rokmi som pribrala 25 kg, tiez som startovala z 50 kg takze na konci tehu som mala 75 a chvalabohu za 3, 4 mes som bola spat na 50kg.
ja som pribrala 18.5kg 😉 a trvalo 6 mesiacov, kym som sa dostala na povodnu vahu, teraz pred letom by to este chcelo 3 - 4 dole 🙂
Ja som pribrala 28kg. Teraz, 3 mesiace po porode mam 18kg dolu. Este 10 🙂 Pred porodom som mala 50kg.
ja som 16kg a po pôrode boli dole :D hned, som bola v nemocnici najchudšia baba :D ale potom zas som niečo pribrala, kedže bola zima nikde som nechodila .. a teraz stále sme von tak nemám nič :D
ja som pribrala 9kg... vyse polovicu som nechala na sale, nieco odilšlo kojením a zvyšok sa domakal vo fitku :D
pri prvom 23 a pri druhom 6kg
Ja 8,5kg a pri návrate po 3 dňoch po porôde domov som mala svoju pôvodnú váhu..
ja som v 28 tt a uz mam 30 kg na sebe. ide sa to riesit asi cez nemocku....
Pri prvom 20 kg a pri druhom 26,5 kg.
Pri oboch babách som to pri 20-tke prestala počítať. 😀 Kilečká idú dolu pomalšie, ako hore, ale postupne sa dopracúvam k pôvodnej váhe. 😉
11kg, aj som ich zhodila do 2 rokov
@mibi41 ja som momentalne v 29tt a pribratych mam 15kil,,, cim viac sa snazim obmedzovat tym rychlejsie to ide hore 🙂 .. ale nikdy som nebola nejaka chuda takze asi to mam proporcne dane priberat viac 🙂 nerobim si z toho vôbec tazku hlavu, po porode pojdu kilečka pekne dolu 😉 hlavne aby sme boli zdrave a malicke tiez 😀
JA som pribrala 17 kg a večer po pôrode som mala hneď 10 kg dole 🙂 Teraz mi zostali ešte 4 kg na sebe ale zase kojím tak si z toho ťažku hlavu nerobím 🙂
Ja som pribrala 30kg,pred tehotenstvom som vazila 50kg,na konci 80kg,po 7mesiacoch vazim 55kg,tak dufam,ze tych 5kg,pojde rychlo dole🙂
pri prvom som asi len 8kg,a teraz som na zaciatku 20tt a uz som pribrala 5kg.ani vela nejjem ,ale aj tak priberam.dufam ze to naspet schudnem.
pri prvom sa mi to podarilo,som porodila a vaha bola spet
Ja som pri prvej pribrala 15kg zostalo mi 8kg...teraz,druhé tehu som šla s váhou dolu od otehotnenia do pôrodu -3kg a po príchode domov som sa vážila a dalších -9kg
Prve 11,5, druhe 13,5 a tretie 11,4 kg... do pol roka po porode boli prec... zatial mam od posledneho 7,5 kg uz prec...este 4 😉