ahojte kolko sa da schudnut za tyzden ked budem jest 4 x denne a to vynecham vsetko sladke.dakujem
pokial pred kazdym z tych 4roch jedal budes citit hlad=skvrkanie v bruchu, tak s vysledom budes celozivotne spokojna 🙂
ked budes sediet na zadku a 4x denne jest v mekaci, tak neschudnes nic.
ked si das 4x za den uhorku a medzitym zabehnes maraton (kazdy den), tak si trufam tvrdit, ze 10kg dole das. mozno aj viac. Drzim palce, sup sup do toho 😎
idem od zajtra kazde 3 hodiny jest a budem pit pred kazdym jedlom 2 dcl jablcneho octu s vodou.kamoska takto schudla vyse 10 kg za dva mesiace.chcela by som vydrzat aspon do velkej noci-ved pojde leto 🙂 tak uvidim ci to zvladnem.ma chut niekto sa pridat?
a kazdu sobotu vazenie 🙂
@ketrin1211 super !!! a potom sa nezabudni pochváliť, koľko si pribrala od leta do vianoc 😀 😀 😀 alebo ešte lepšie, od veľkej noci do leta 😀 😀 😀
myslis ze je to drasticke?
@ketrin1211 to chces okolo 17 hod jest naposledy?? 🙂 To bude tazke ;) 3 hod pred spanim by mal clovek naposledy papat a nieco lahke ;) kludne zeleninovy salat ;)
musim si to zajtra vypocitat tak aby bolo posledne jedlo okolo 18 hod.musim naozaj zhadzovat kila!!!
@ketrin1211 nas sa pytas kolko mozes schudnut?
To zalezi od toho kolko vazis a kolko tuku mas na sebe... Odporucam pozriet si relaciu Jste to co jite ..na youtube, tam najdes vsetky info
@ketrin1211 myslím, že je to blbosť 😝 väčšina diét = jojoefekt...
ako dlho chceš takto fungovať? do veľkej noci? a potom???
nauč sa zdravo žiť a zdravo stravovať, schudneš - možno pomalšie ale istotne trvalejšie 😉
napr. nechápem tie hektolitre jablčného octu (odhliadnúc od toho, že by som sa z neho asi pogrcala)...
dodržuj pravidelný pitný režim, stačí obyčajná voda... vylúč/obmedz na minimum sladkosti, vyraď výrobky z bieleho pečiva, nauč sa jesť namiesto príloh zeleninu, veľa zeleniny... a nezabudni na pohyb
tu na MK je viacero skupín o chudnutí a zdravom životnom štýle... každému vyhovuje niečo iné... ak v tom nemáš jasno, pohľadaj a pridaj sa niekam 😉
@ketrin1211 nie je to drastické, človek vydrží bez jedla až 60 dní... ale je to úplne padnuté na hlavu z hľadiska zdravia, tak ako všetky diéty... ak chceš schudnúť a udržať si novú postavu, tak treba zmeniť životný štýl a stravovacie návyky na stálo, nie držať jednorazovú diétu...
dakujem za dobre rady .
Za týždeň neschudnes nič, aj keby si pila len vodu. V dnešnej premakanej informačnej dobe,si dávať takéto ciele je... ani nenapisem čo 😀 Ale z dlhodobého hľadiska máš dobrú taktiku. Vyluc všetky zbytočne cukry,veľa pi a za dva tri mesiace uvidis neskutočne zmeny.
@ketrin1211 chýba mi pohyb. to je veľmi doležité. Odporúčam beh, plávanie, možeš doma cvičiť brušáky, aerobik, a keď už nič iné tak dobré sú aj dlhšie prechádzky. každý deň min. 1 hod. Takže skús obmedzenie sladkosti plus pohyb. Za mesiac asi tak 2-3 kg pojdu dolu. Bude to závisieť od pohybovej aktivity.
@ketrin1211 Pridám sa ak chceš. Má nadváhu cca 20 kg. Mne by stačilo aj 10 -15 kg zhodiť, nepotrebujem byť za modelku. Problém je, že nejedávam pravidelne, nemám kedy si chystať, musím sa starať o rodinu, hlavne o môjho muža, lebo ten si ani chleba nenatrie. Mám sedavú robotu, sedím na riti celý deň, nikam nechodím, len rovno domov. Mala by som schudnúť zo zdravotných dôvodov a aj aby som si mohla kúpiť nejaké pekné oblečenie. Takto si nič nekupujem, lebo vôjdem do obchodu a všetko mi je malé.
Aký máš plán?
@ketrin1211 ano kazdou jednou drastickou dietou schudnes .....nieco malo......priberies.....dva krat tolko....a tym ze vynechas nejaku zlozku potravy ako napr. cukry, tuky a pridas kus jablcneho octu si akurat tak totalne rozhadzes zdravie a metabolizmus.
ziadna dieta nefunguje. kedy vam to konecne zeny dojde?
jedine co funguje je zit a jest normalne - tak ako si vies predstavit zit a jest do konca zivota - nie tyzden, mesiac....ale stale.....
a plus kazda jedna uprava stravy bez pohybu je uplne zbytocna.
ja som vylucila uplne sladke a biele muku,nic vysmazane ani mastne,kysnute,kvoli zaludocnym problemom..stravujem sa tak dva tyzdne a mam dole dve kila...vypijem cca 2.5l vody s citronom,sacharidy sa snazim jest iba doobeda a poobede bielkoviny,,jem cca kazde tri hodiny...chcela by som dat dolu cca 20kg 😉
kde ste vycitali ze ide na drasticku dietu? ved len pise, ze bude jest kazde 3 hodiny, 4x denne, to je drasticke? nepise, ze bude zit na uhorkach..
ja ti neviem povedat kolko schudnes, neviem ci mas 100 alebo 70 kil a kazdy clovek je iny, ale ak prestanes jest a pit sladke a vyprazane a pridas pohyb, tak sa to urcite pohne smerom nadol
Ahoj napis mi IP 🙂
@ladkyna za kazdym jedlom pit 2dl octu a vynechat razom vsetko sladke je myslim dost drasticke pre organizmus
ahojte tak dnes som sa odvazila-be!!! jedla som 4 x denne a posledne jedlo bolo o 18.00tak a uvidime do kedy vydrzim 🙂)) a medzitym som pila len cistu vodu a ziadne sladkosti.dalsie vazenie v sobotu-tak drzte palce papa
mam 168 cm a 75 kg-dost vela.moj ciel aspon 67 kg.
@ketrin1211 ahoj, ja len jedna rada, ked nejdes spat o deviatej, tak posledne jedlo o siestej je strasne skoro, miesto 4x denne, jedz aspon 5x denne, kazde 3-4 hodiny, posledne jedlo 2-3 hodiny pred spanim (aspon jogurt, cottage, acidko, vajicka, proste nejake bielkoviny). Tak si nespomalis metabolizmus.
ja chodim okolo pol noci tak asi si radsej este vecer nieco lahke dam.dakujem