Ahojte dievčatá, podelte sa prosim pre študijné účely o vaše skúsenosti 🙂 kolko kg ste schudli a ako ste sa cítili a tiež prečo ste sa pre ňu rozhodli 🙂
@kikusenka1 ???? si nejedla vobec nic? da sa tak zit? cukor potrebujes pre spravne fungovanie mpzgu...chapem 2-3dni nejest ale 14 dni?
@kikusenka1 Akože chceš mi tvrdiť, že za 7 dní hladovky si schudla 10kg a nepribrala späť ani kilo, nič?
@bublinka1426 Dá sa, aj dlhšie. Telo má zásoby.
@h2 ano zdrave telo. mne ked klesne cukor pri hlade, je mi na odpadnutie aj napriek tomu ze zasoby mam.
@bublinka1426 Preto sa odporúča pred pôstom poradiť sa s lekárom. Nie je to pre každého vhodné.
Môj bývalý priateľ držal hladovku 21 dní...bolo to už po našom rozchode, takže podrobnosti nepoznám...a on schudol 17 kíl.
ako 13 ročná som nejedla 3 dni v kuse. nič.
dokonca mi nebolo ani len zle .
aby som zapla nové nohavice...
keď som išla na strednú tak som chcela byť kočka tak som niekoĺko dní jedla len ovocie - najviac jablká. mali sme v záhrade skoré odrody.... po pár dňoch som ich nemohla ani len cítiť...
ale do novej školy som išla s postavou ako modelka po ktorej sa pozerali chalani.... a to bol môj cieľ.
@deti95060810 a zapla si?😁
@koniarova jasné že áno...
Ano 7 dní som vydrzala keď mi bolo na odpadnutie dala som si kúsok ryžového chlebíka. A pila som len čistú vodu. Dá sa to vydržať v pohode a nie nepribrala som ani gram akurát keď som začala jest tak mi nechutia sladké nápoje ako kofola napríklad a nemam rada ani napolitanky odvtedy ale to bolo 10 rokov dozadu alebo možno aj 12 a mala som okolo 25 26 rokov. Ale viac som nevydržala lebo som bola strašne nervózna lebo som bola hladná. 14 dní by som ale nedala. To už by bolo na mňa moc alebo by som sedela v base za vraždu niekoho
Baby a to ste pili iba čistú vodu ci aj napr ovocný a bylinkovy caj?
@summer23456 ja iba ráno kávu a zvyšok dna iba vodu .
A to vám preskočilo sa takto dobrovoľne týrať? Veď ja som začala jesť podľa kal.tabuliek a za mesiac som schudla 5 kg. Ani by mi nenapadlo hladovať.
@sanny2993 ja som o 7 dňoch schudla 10 kilov . Chudla som lebo som cez zimu nabrala kila navyše a keď mi bolo na odpadnutie dala som si kúsok ryžového chlebíka. Bola som strašne nervózna lebo som bola hladná a o pol ôsmej som už spala a žiadny jojo efekt nebol