Koľko kg je normál pri 162 cm?

12. júl 2021

Koľko kg je podľa vás akurát pri 162cm výške?

deti95060810
12. júl 2021

hm... záleží aj od veku... ideál 53 kg

mamamasama
12. júl 2021

Je rozdiel aj v type postavy.. ci si svalnata, alebo nie.. cca 50kg

babatkoo
12. júl 2021

Ja mam 63kg k tej vyske, 11 mesiacov po porode. Predtym som mala 60kg a bolo to v poriadku

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
12. júl 2021

Cca okolo 50 kilo

majamat
12. júl 2021

ked preratam BMI 19-25, vychadza 49-65.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
12. júl 2021

Aky máš typ postavy? Koľko máš rokov?
Ja mám 150cm a 38kg je pre mňa super, mala som aj 42kg a tie 4 kg na bruchu 🤷 tak asi je rozdiel, či máš veľkú rit, či cici, stehná. Niekomu pristane pri výške 163 CM 50 kg, niekomu aj 55 🙂

h2
12. júl 2021

Ja mám 164 cm a bola by som happy s 54-55 kg.

abdn16
12. júl 2021

ja mám 163cm a 49kg. nie som tučná ani vychudnutá, nosím XS/S.

janka0509
12. júl 2021

Ja mam 164 cm a 52 kg.
Ked mam menej uz som moc chuda.. viac som este nemala... (Iba v tehotenstve).

marsmykkok
12. júl 2021

57, mínus päť ku výške. Hovorím o normálnej postave nie o postave aby robila modelku spodnej bielizne pre Victoria Secret keďže niektoré tu už dávate cifry ktoré sú podľa bmi blízko podvýžive

jana_eyre_2
12. júl 2021

Ja mám 163cm, keď som mala 43kg bola som vychudnutá.. keď som mala od 55 do 65 tak som vyzerala úplne ok.. teraz mám 72, som veľká a snažím sa schudnúť.. 😬😬😬

savanna
12. júl 2021

@tosomja presne, strasne to zalezi na postave. Mne sa vsetko uklada na bokoch, pricom nohy a ruky zostavaju uplne chude. Teraz som niekde na spodnej hranici normalnej vahy a pridem si ok. Ked som mala o cca 10 kg viac, sice BMI bolo stale v norme, ale mala som vysoky cholesterol, vsetko nabrate v bokoch, necitila som sa ani som nevyzerala dobre. Ked ma niekto svalnatu postavu, pripadne ma silnejsie nohy/stehna, moze aj s 10 kg navyse vyzerat uplne ok. Este mi niekto povie, ze mam pribrat - nie, dakujem, skoncim akurat tak zase s velkymi bokmi, zvysenym cholesterolom a neschopna si kupit oblecenie, lebo cez boky nic nezapnem a na nohach mi bude vsetko plandat.

petamich
12. júl 2021

podla mna neexistuje univerzalna odpoved - tolko, aby si sa citila okej a sama so sebou spokojna
a vela zalezi od pomeru tuk//sval, ty postavy, ako to mas cele rozlozene atd. - cize za mna, aby si sa ty citila dobre

becnova
12. júl 2021

Mám 163cm a 56kg. Každý ma považuje z chudú a veľkosť xs/s a 34 😃 dôležité je rozloženie by som povedala

liusa82
12. júl 2021

Presne ako baby spomínaju vyššie že je to o rozloženi tuku na postave.Ja mám 158 a 42 kg a som normálna.Mňa zachraňuje že mám akurátne nohy a zadok keby mám nohy chudé ako ruky hlavne zápästia mám tenké.Vtedy by som už vyzerala ako z koncentráku.Ale takto je to v pohode.Normálne chudá postava

kiki68
12. júl 2021

Ja mam 163cm a trenerka by chcela u mna aspon 53/54kg. Teraz som na 50/51 a ona neni spokojna, ze to prilis pada dole ta vaha. No podstatne je neist pod 50 vraj .

leskovael
13. júl 2021

Ideál podľa mňa neexistuje. Záleží od typu postavy, od toho či cvičíš a máš svaly, alebo nie a máš najmä tuk, vek a v neposlednom rade záleží na tom, čo sa tebe páči a ako sa cítiš najlepšie... Ja mam 164/48 a je tu mňa už strop (45kg bol ideál - bez cvičenia, teraz sem tam cvičím, nie pravidelne ani nie s váhami, ale také kilo možno išlo hore aj koli tomu) ked mám 50 už vyzerám zle-sama pre seba prídem si už moc pribrata.. Na strednej škole a pred tehotenstvom som mala cca 52-55kg a ked pozriem na seba spätne, vyzerala som hrozne. Ale podla okolia som bola aj vtedy štíhla

lenkakravcova
13. júl 2021

Záleží na postave. Ja mám 160cm a 46kg a to mám ešte aj šunku na bruchu z toho ako necvicim. 😂
Ale teda zadok ani prsia veľké veľmi nemám, no nie som ani vychudnutá.

yukki
13. júl 2021

No mario... To sú váhy, žienky, jak vo Vietname..... Abo ozaj do reklamy Victoria Secret
@marsmykkok súhlas s tebou.

struhanka
13. júl 2021

Mám 164 cm. Pred pár rokmi som kvôli ochoreniu schudla nechcene na 48 kíl. Vyzerala i cítila som sa veľmi mizerne. Takú váhu už isto nechcem mať. Postupne som pomaly začala priberať. Dnes mám o 10 kíl viac. Nie som ani vypasená, ani tlstá, ani oplácaná. Mám zdravú, dobre rozloženú váhu vzhľadom na proporcie tela. Tu sa dá pre lepší obraz zistiť BMI (či máte podváhu, normálnu váhu, nadváhu):

https://www.nivea.sk/vybrali-sme-pre-vas/local/...

lucik194
13. júl 2021

baby co blbnete???? pri 162 cm je uplne normal mat 55 kil.... tie kila co tu davate ..... su strasne nizko..... ani cici ani rici...... zaco vas chlapi chytia??????

marsmykkok
13. júl 2021

@yukki presne, to okolo 50 a pod je už podvaha a to je normálne chorobný stav kde sú zdravotné riziká rovnako ako keby mala obezitu a 90 kg. Jasné ak je tam genetika a celá rodina kosť a koža je to ok, ale normálna žena pri váhe okolo 50 a pod by sa už zdravotne necítila dobre. Ja mám 163 a mala som aj 47 vyzerala som možno super, ale točila sa mi hlava a bolo mi zle. bola som slabá a tak. Od takých 53 hore sa cítim fajn zdravotne fajn. Samozrejme ak by si ma niekto detailne pozrie v plavkách nájde chybičku ako u každej ženy ale oblečená alebo v plavkách na prvý pohľad vyzerám úplne ok, ani vyziabnuta, ale ani krv a mlieko.

yukki
13. júl 2021

@struhanka ej, ta ten výpočet sa mi páči! 😁 Made my Day...

nevenka
13. júl 2021

Fuuu...tak ja neviem. Ja som ako nastrocna mala pri vyske 152 aj 43 kil, ale to som mala zdravotne problemy. Po prvom porode sa mi podarilo schudnut na 48 a to bolo na moju vysku parada. Este aj 52. Teraz po tretom porode mam 66, povodna vaha bola 60 a teda, najlepsie by bolo sa dostat aspon na 55. Ale pri vyske 152! Niektore tu uvadzate pomaly cisla z koncentraku, prepacte. Akoze ja viem, ze mam nadvahu. Ale len prsia mam 75G-H, tak to ani nechcem vediet, kolko vazia 😅. Podla mna, pri tej vyske, co ma autorka, tak 55 je normalne. Ale som si vsimla, mam sesterku, co je podobnej vysky ako ja, ale nema prsia skoro ziadne oproti mne a ma silnejsie nohy. Pri takychto rozdieloch, hoci vaha je rovnaka, ta s prsiami vyzera tucnejsie...velmi to zavisi aj od tohto.

trema
13. júl 2021

Vahu neries, nemas ju napisanu na cele.. dolezite je, aby si sa ty citila dobre, spokojne sama so sebou, nic ta netlacilo, neominalo, mala si dobru kondičku a nehanbila si sa vyzliect do plaviek a je jedno, ci to bude pri 45 alebo 55 alebo 65, ked budes ty spokojna, bude to tvoja idealna vaha

bellovag
13. júl 2021

Meriam 161 cm a váha v dospelosti sa mi pohybovala od 49 do 74 vrátane 2 tehotenstiev...najviac mi vyhovovalo 54-55 kg

jaskolka
13. júl 2021

Tiež žasnem pri niektorých číslach, že 48,49 kg 🙉🙊😁. Toľko som vážila v 13 rokoch,preboha,ved to je váha dievčatka, čo ani menzes nemá. Nie dospelej ženy. Aj keby 65 kg si vážila, je to úplne normálne a v pohode. Veď 65 kíl je normálna váha zdravej dospelej ženy, neviem si pomôcť, ale keď si spomeniem na niekdajšie sútaže Miss, tam boli také váhy skoro všetky ženy a aké boli krásne. Ok, mali o pár cm viac, ale ved budme realisti, zase to až tak nezmení. Sestra ma napríklad výšku 166cm, váži 70 kíl a vyzerá super. Nie je tučná ale ani vychrtlina, ako by bola trebárs s 50 kg. Ale opačne, poznám tu jednu žienku, má 164 cm a váži 48, vyzera ako smrtka,bez urážky, zničene a unavene. Nie je chorá, len ma troch hyper aktívnych synov a muža debila