Pri mojich 163cm a 83kg som schudla na 78,8kg. Myslite že by som mohla dať dole ešte 10kg-15kg do septembra?
Mám kalorický deficit.
Nie, to je prilis mala doba. To uz nie je zdrave chudnutie
Za aký čas si schudla? Máš k deficitu pridané aj silové tréningy a následné kardio? Máš dostatočné množstvo bielkovín za deň?
ahoj. no 10-15 kg je dosť..to väčšinou ľudia chudnú tak za 6-12 mesiacov. Nenastavuj si extremne diety nie je to zdrave. ale drzim palce.
@kikahub aké? Keď som silovo cvičila tak som brala L carnitin a synefrin. Teraz silovo necvicim.
@nikoleta1234 tak ale zas idem dole z obezity a som mladá, mam 28 rokov 🥲
a čo sa deje v septembri, že MUSIS schudnúť?
@ssimusska cca 3-4 týždne. Stravu som rapídne neupravoval - mam menšie porcie a zvýšila som príjem bielkovín. A obmedzila som tuky.
Ja som zacala chudnut v januari, blmala som 104 kg. Momentalne mam 84 kg. Ale teraz sa uz stravou velmi neobmedzujem a v tomto teple ani cvicenie mi nejde.
Toľko nie, ale tak dôležité je, že chudnes a ide to.
@carrot_apple doteraz som bola so sebou spokojná a cítila som sa dobre, ale v septembri po RD nastupujem do práce a chcem sa cítiť lepšie, krajšie a zdravšie. Cítim sa ako mangalica už
áno, vieš za dva mesiace schudnúť aj tých 10-15kg, ale bude to trápenie a nebude to pre teba udržateľné a hlavne nie zdravé. Takže za mňa pracuj na tom pomaly a tak, aby ti to neublížilo.
Do septembra si daj nejaky realnejsi ciel. 7kg podla mna by ti stacilo.
10 kg môžeš, len budeš ako mŕtvola bez energie. Odporúčam max 1 kg za týždeň
ked si za 3-4 tyzdne schudla cca 4kg. tak priblizne tymto tempom chudni aj nadalej. a je mozne, ze sa ti to aj spomali.
sledujes si kaloricke tabulky? Dolezite je hlavne upravit stravu.
1kg tuku ma 7700 kalorii. Pises, ze aspon 10kg chces dole - to je 77 000 kalorii na spalenie. Aby si schudla 10kg za 45 dni, musela by si byt v deficite -1700kalorii za den, co je bezny celodenny prijem zeny. Rozumej, teda jest doslova nic denne alebo ze banan a jablko. Pretoze podla vysky a podielu svalov a tuku mozes mat bazalny okolo 1500 kalorii a aktivitou spalis denne dalsich max 500 kalorii, ak len 2h denne necvicis a pod plus vela na nohach napr. Odpoved teda - nie, nie je to mozne pri tvojej vahe. Ja som ako obezna (rozumej 100++) schudla za 5 tyzdnov 10kg na zaciatku len preto, lebo dobrych 7kg z toho bola voda. Tolko jej pri tvojej vahe nemas
Chod na to radšej postupne. Ja mam 27 rokov výšku 165 cm a cca 95 kg. Tiež som chcela rýchlo schudnúť, nevydržala som to a pribrala som všetko späť a ešte viac. A navyše už som sa opäť k chudnutiu nedokopala. Radšej pomalšie a s istotu, nech nedopadneš ako ja. Držím palce 🙂
Ja mám 166cm a 79 kg a tiež by som do septembra chcela schudnúť 10-15kg. Prestala som jesť, držím hladovku, tak uvidím koľko schudnem do augusta bez jedla. Áno viem je to drastické ale už sa na seba nemôžem pozerať 😓
Ahojte baby, hlásim sa teraz v septembri a aktuálne mám dole 10kg a idem ďalej ☺️ chcela som to dole do septembra ale nevadí, ide to pekne dole a dúfam že do konca roka budem na svojej vysnívanej váhe ☺️
Len opatrne. Ako môžeš to podporiť nejakými spaľovákmi ale radšej si daj ten nižší cieľ aby ťa to potom neodradilo.