Koľko hodín v týždni strávite cvičením prípadne nejakým športom aby ste makali na svojej postave? Alebo na to kašlete úplne a nechce sa vám? :D
vôbec nič... moja váha to nevyžaduje.
Plavam 2xtyzdenne 45min. V lete aj denne, plus bicykel. A joga tak 2x tyzdenne 30min.
4 dní v týždni po hodine
@deti95060810 tam nejde o váhu, ale napríklad o zdravé srdce, alebo celkovú vitalitu, spevnenie svalstva atď atď
možno 6 hodín týždenne, ale chcela by som viac
@dominikamacakova tak to máš pravdu... kedysi som cvičila..denne hodinu aerobic, beh, ...teraz lenivosť.
5 dní v týždni po vyše hodine, chcela by som aj viac ale to už nestíham, myslím ale že to aj celkom stačí
@koniarova úplne žiadne nebaví?
V takomto počasí možno 5 až 7, bez dažďa aj 10+, ale teda som na RD, takže mám aj cez deň dostatok času 🙂
Od jari do jesene dost casu venujem sportu. V zime si hoviem a sportu je pomenej. Moja vaha si nevyzaduje cvicenie,ale robim to pre zdravie a paci sa mi pekne vyformovana postava. A hlavne kvoli chrbtici sa musim hybat a spevnovat svalstvo.
Som lehátkový typ.
Minimalne 1x do tyzna 1hodinu ale ak sa podari, snazim sa 2x
@zmrzlinka2021 úplne. Ja to priam neznášam. Ale mam peknú postavu z cvicenia, vyzerám na svoj vek ozaj dobre, tak sa k tomu aspoň nútim. 😁Lenivá som.
8/10 hodin podla času,mmt som chorá uz 2 tyzdne,takze zial sa len povalujem a čakám kedy budem moct ist🥺
V lete je to paráda, to ideme na bike aj na pár hodín.. to je 3-5 hodín týždenne len tak frčí, aj viac. Pozerám na hodinky a teraz november december katastrofa, keď to bola hodina za týždeň tak bolo dobre :(
Kazdy jeden den si najdem pol hodku az vyse hodku na beh, alebo posilnovanie, obcas to striedam s inymi sportami ako bicykel, lyze, bezky, niekedy den off... Uz sa takto drzim s drobnymi prestavkami vyse 10 rokov. Manzel ma v tomto nastastie rovnake zmyslanie. S motivaciou u mna problem nikdy nebol, nikdy som nemala konkretny ciel, iba ma to stale bavi 😅.
@martina7578 Teraz len 3x tyzdenne beh, chcela by som opat aj posilnovnu zaradit, nejako sa mi nedari 😬
Snazim sa od 3-5 hodin do tyzdna, 3 hodiny su uplna nutnost. Beh, fitko, pilates. Beh ma bavi, ostatne ticho strpim, kedze sa mi v plavkach nechce “okunat” a nic ine nikto nevymyslel.
@martina7578 ja cvičím niekoľkokrát denne.... tŕpnu mi ruky 😂😁😂😁
Ja by som tak velmi chcela, troska spevnit hlavne, postavu co sa tyka váhy mam ok, ale ten makky zadok a stehna blee, no parkrat som skusala ale ja som tak strasne unavena po tom cviceni, uplne ma to znici, nechapem, druhych to nakopne a zo mna vyjde zivot pri tom🙈 takze mam k tomu nechut, ale v hlave po tom tuzim
@20erika07 treba skusit sport, ktory ta neznici. Ja by som dobrovolne nebehala (a teraz uz ani kvoli klbom nemozem), ale milujem plavanie a sviznu chodzu. A bicykel, ak nie je moc komplikovany teren. A este jogu, pri tej ides pomalym tempom.
4x tyzdenne cca 1-1,5h.
okrem toho kazdy den minimalne 1h prechadzka
@martina7578 2 krát za týždeň 50 minút. Silový tréning a kondičný tréning. Niečo podobné ako krosfit. Po 2. pôrode som vyzerala hrozne, mľandravá, 20kg navyše, veľké brucho. Už mi zostalo len bruško, ale aj to sa zmenšuje čoraz viac...Postavu mám lepšiu ako za slobodna.
ako kedy. mám obdobie, kedy aj 2 mesiace nič nerobím a potom obdobie, kedy si pomaly každý deň zacvičím aspoň pol hodiny alebo idem von behať. Ale v poslednej dobe mi nejako pokrivkáva kondička, tak chcem makať aspoň 4x do týždňa, rýchla chôdza + niečo na spevnenie postavy. Nejako som sa rozkysla za posledné obdobie 😂
Cca 5 hod ale baví ma to.
Dievcata a kam davate deti zatial? Ci to aj s kocikom ste chodili? Alebo muzi strazili? Ja si to nejako neviem rozvrhnut tak, aby som vsetko zvladala, hoci kvoli chrbtu budem musiet cvicit...
@martina7578 3-4x tyzdenne po hodine behavam. a 2-3x do tyzdna po 20min. cvicim so Zidekovou. niekedy sa podari cvicit aj castejsie, niekedy necvicim cely tyzden. zavisi to od toho, ako velmi som vecer pri malej vystavena. a vsetko nasilu. obdivujem ludi, ktori cvicia, lebo ich to bavi.ja to robim len preto, aby som nevyzerala ako mladatko hrocha.
@sussie1 muž strážil, chodievala som aj do fitka, keď bola dcéra menšia. Keď bol doma, len som mu oznámila a tú chvíľu vydržal. Veď je tiež rodič.
Cca 3 hodiny týždenne. Niekedy aj viac. Ale mňa cvičenie nebaví. Robím to na silu. 😁😁😁