Ahojte, kokko by ste mi radili schudnúť ? Viem že musím so sebou niečo robiť mám vyše 75 kíl, priateľ mi hovorí že sa mu pacim taká aká som ale dobre viem že je to otras .
Za úprimne názory ďakujem
Zacni sa hybat a striedmejsie jest a schudnes, kolko schudnes. Vobec to nie je otras, mas boky a stihly pas, krasna zenska postava, uplne ti staci spevnit stehna a budes 👌
skuste 90dnovu dietu, je to v podstate delena strava ....a schudnete aj 10kg
alebo sa dajte na vyzvu s fitshaker.sk, zacina od 11.1.
Zdravý človek by mal vážiť asi okolo.. 57 kg ale závisí od výšky. Nie je to naozaj také hrozné, aj keď len budeš pravidelne cvičiť a celkovo sa spevníš a budeš si to udržovať aj to bude dobré. Skús do tých 65. Držím ti palce 🙂 skús na nete pozrieť aj príjem kalórií a jesť zdravo, pravidelne, piť dostatočne a hlavne proteíny prijímať.
75kg a vyska? Je rozdiel ak mas 150cm alebo 170cm.
Vôbec nie si otras. Zdá sa mi, že máme podobný typ postavy, boky a stehná vždy budú 😃 ale to je ženský typ, schudnúť niečo ale hlavne spevniť.
A tak 5 kg mozes a potom sa uvidi, potom daj novu foto 😀 A hlavne cvic.
Vobec sa podla mna nemusis zameriavat na to kolko kg musis dat dolu, skor sa zameraj na to ako telo vyzera, co posilnit a podobne. Mam podobnu postavu, v oktobri som zacala na sebe makat, nevazim sa zatial, ale teda citim sa o dost lepsie teraz ako pred tymi cca dvomi mesiacmi. A najma vidiet rozdiel. Vyskusaj pravidelny pohyb, prechadzky, cvicenia a pozmenit stravu a ono to pojde. 🙂
skúšala si už dietu 8/16?
žienky si ju chvália. možno ti sadne a kg pôjdu dole...
Toľko aby si bola sama so sebou spokojná.
Vôbec to nie je otras, nájdi si pohyb, čo ťa bude baviť a zameraj sa skôr na dobrý pocit a spevnenie tela
13kg
ahoj. tak ja mat tvoje brucho tak si piiiskam . 👍🙏🙂
Zblizka fotka vzdy skresluje.mam podobny typ postavy vacsie stehna a boky.Podla mna by Ti stacilo 5-7 kg si taky estrogenovy zensky typ.Vobec to nie je velmi zle🙂
No aby si mala cca 55 kíl by bolo najlepšie 🙂 dá sa to. Upraviš stravu a budeš spokojná. Moja svagrinka chcela schudnúť a objednala si špeciálny jedálniček od jednej holky, ktorá sa dlhodobo venuje zdravému životnému štýlu. Za dva mesiace schudla 13 kíl. A nie je to taká dieta, že sa naje 1x za deň. To nie. Jedalnicek som videla a klobúk dolu! Teraz vyzerá úžasne a hlavne je so sebou spokojná. Veľmi spokojná 🙂
@thewitch neviem kde si nabrala číslo 57 kg, možno tak 150 CM výška....veľmi záleží od výšky, ja mám 181 CM a 75 kg a som chudá a zdravá 🙂
Podla mna dobrych 15kg treba schudnut. Tie co pisu ze to vobec nie je otras tak klamu. Nic v zlom. A predpokladam ze si dost mlada tak ak nechces mat o 10 rokov 100kg tak zacni so sebou nieco robit este dnes.
@marcellka32 veď hovorím že viem že závisí od výšky, pohlavia :D Priznávam chybu :D
@zazvorka87 mna vas nazor nezaujima nesuhlasite s mojim rolujte dalej treba odpisovat autorke a nie niekomu s kym nezdielate rovnaky nazor.Nie sme v debatnom kruzku.A inac palice sa nepacia ani mne ale na druhej strane ani bravcove paprce vhodne na konzervu. Dovi dopo.
daj fotku z boku a zozadu
Tvoja vyska?