Koľko by som mala schudnúť?

8. jan 2021

Ahojte, kokko by ste mi radili schudnúť ? Viem že musím so sebou niečo robiť mám vyše 75 kíl, priateľ mi hovorí že sa mu pacim taká aká som ale dobre viem že je to otras .

Za úprimne názory ďakujem

nevludna
8. jan 2021

Tvoja vyska?

lindusss2016
8. jan 2021

Zacni sa hybat a striedmejsie jest a schudnes, kolko schudnes. Vobec to nie je otras, mas boky a stihly pas, krasna zenska postava, uplne ti staci spevnit stehna a budes 👌

marci77
8. jan 2021

skuste 90dnovu dietu, je to v podstate delena strava ....a schudnete aj 10kg

alebo sa dajte na vyzvu s fitshaker.sk, zacina od 11.1.

thewitch
8. jan 2021

Zdravý človek by mal vážiť asi okolo.. 57 kg ale závisí od výšky. Nie je to naozaj také hrozné, aj keď len budeš pravidelne cvičiť a celkovo sa spevníš a budeš si to udržovať aj to bude dobré. Skús do tých 65. Držím ti palce 🙂 skús na nete pozrieť aj príjem kalórií a jesť zdravo, pravidelne, piť dostatočne a hlavne proteíny prijímať.

mima1
8. jan 2021

75kg a vyska? Je rozdiel ak mas 150cm alebo 170cm.

marianna855
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jenny224
8. jan 2021

Vôbec nie si otras. Zdá sa mi, že máme podobný typ postavy, boky a stehná vždy budú 😃 ale to je ženský typ, schudnúť niečo ale hlavne spevniť.

nnnuuunnn
8. jan 2021

A tak 5 kg mozes a potom sa uvidi, potom daj novu foto 😀 A hlavne cvic.

frota3
8. jan 2021

Vobec sa podla mna nemusis zameriavat na to kolko kg musis dat dolu, skor sa zameraj na to ako telo vyzera, co posilnit a podobne. Mam podobnu postavu, v oktobri som zacala na sebe makat, nevazim sa zatial, ale teda citim sa o dost lepsie teraz ako pred tymi cca dvomi mesiacmi. A najma vidiet rozdiel. Vyskusaj pravidelny pohyb, prechadzky, cvicenia a pozmenit stravu a ono to pojde. 🙂

deti95060810
8. jan 2021

skúšala si už dietu 8/16?
žienky si ju chvália. možno ti sadne a kg pôjdu dole...

vilma7
8. jan 2021

Toľko aby si bola sama so sebou spokojná.

kayyaa
8. jan 2021

@thewitch zdravy clovek ma vazit 57 kg ? 😄 prepac, ale to je hlupost. Ved je predsa rozdiel, ci ma clovek 150 cm alebo 180 cm....u 150cm zeny je 57kg uz celkom dost, u 180cm zeny je to podvaha...to sa neda takto pausalizovat...

thewitch
8. jan 2021

@kayyaa predsa je to dávno čo som to pozerala ale tak ja som 163 cm vysoká, vážim 52 kg a som pre všetkých strašná vyžla a preto viem že je to podľa výšky a všetko, zase oklamať nechcem

chouette0157
8. jan 2021

Vôbec to nie je otras, nájdi si pohyb, čo ťa bude baviť a zameraj sa skôr na dobrý pocit a spevnenie tela

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evina34
8. jan 2021

13kg

karkulka1111
8. jan 2021

ahoj. tak ja mat tvoje brucho tak si piiiskam . 👍🙏🙂

drzaopica
8. jan 2021

Zblizka fotka vzdy skresluje.mam podobny typ postavy vacsie stehna a boky.Podla mna by Ti stacilo 5-7 kg si taky estrogenovy zensky typ.Vobec to nie je velmi zle🙂

jaass
9. jan 2021

No aby si mala cca 55 kíl by bolo najlepšie 🙂 dá sa to. Upraviš stravu a budeš spokojná. Moja svagrinka chcela schudnúť a objednala si špeciálny jedálniček od jednej holky, ktorá sa dlhodobo venuje zdravému životnému štýlu. Za dva mesiace schudla 13 kíl. A nie je to taká dieta, že sa naje 1x za deň. To nie. Jedalnicek som videla a klobúk dolu! Teraz vyzerá úžasne a hlavne je so sebou spokojná. Veľmi spokojná 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
9. jan 2021

@thewitch neviem kde si nabrala číslo 57 kg, možno tak 150 CM výška....veľmi záleží od výšky, ja mám 181 CM a 75 kg a som chudá a zdravá 🙂

renata1405
9. jan 2021

Podla mna dobrych 15kg treba schudnut. Tie co pisu ze to vobec nie je otras tak klamu. Nic v zlom. A predpokladam ze si dost mlada tak ak nechces mat o 10 rokov 100kg tak zacni so sebou nieco robit este dnes.

thewitch
10. jan 2021

@marcellka32 veď hovorím že viem že závisí od výšky, pohlavia :D Priznávam chybu :D

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renata1405
10. jan 2021

@zazvorka87 mna vas nazor nezaujima nesuhlasite s mojim rolujte dalej treba odpisovat autorke a nie niekomu s kym nezdielate rovnaky nazor.Nie sme v debatnom kruzku.A inac palice sa nepacia ani mne ale na druhej strane ani bravcove paprce vhodne na konzervu. Dovi dopo.

teleskop
22. jan 2021

daj fotku z boku a zozadu