Kolísanie váhy

pupetko263
27. jan 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť vazila som 62 kg potom som prekonala covid a po covide som vazila 60,5 kg a nemôžem sa dostať na svoju váhu raz mám 61,5 kg potom na druhý deň 61,3 kg vážim sa každý deň niekedy rozmýšľam že prečo kolíše váha možno není dobré sa vážiť každý deň má niekto skúsenosti ďakujem za každú radu

veronikaszabova
27. jan 2022

@pupetko263 vaha kolise kvoli zavodneniu. Takisto pred menzesom sa vie zdvihnut aj o 2kg (telo zadrzuje vodu)

mamina0078
27. jan 2022

Co je na tom kolisanie? A kde vobec je? Staci, ze sa 💩 a uz mas o take 1-2kg menej. To iste inu vahu ma aj clovek rano pred jedlom, inu vecer po celodennom jedeni. Alebo aj po malej potrebe, zena aj v jednotlivych fazach cyklu..A ja skoro kazdu chorobu schudnem, je to zataz per organizmus... Nevaz sa kazdy den a bud v pohode, riesis problem tam kde nie je.

simsalabim
27. jan 2022

@pupetko263 prosim ta, naco je dobre takto sledovat svoju vahu? Vysvetlis mi to? Nejako tomu nerozumiem. Mimochodom, vaha kolise, je to uplne prirodzene. Skus sa odvazit tesne pred spanim a potom hned rano a uvidis rozdiel takych 700g. Najes sa a zas ta vaha bude ina. Napijes sa - detto. Prichadza menzes - telo zacne zadrzivat vodu. Pojdes si zabehat - zas budes odvodnena... no proste toto je prirodzene. A z akeho dovodu je nutne, aby si mala 62kg a nie 61,5kg?

kliatana
27. jan 2022

a co s tyka stravy, tam mas tiez nejake zmeny alebo si na to davas pozor a stravujes sa tak ako pred tym?

pupetko263
autor
27. jan 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@kliatana ako kedy snažím sa 3 krát denne možno 4 niekedy nie

cialota
27. jan 2022

akoze podla mna to nie je az taky strasny vykyv ale viem o com hovoris, mne sa naopak po poslednom cykle nevie dostat vaha na povodnu hodnotu lieta mi sice len nejake to kilo ale aj to je take ze neviem co sa deje.

pupetko263
autor
27. jan 2022

@cialota dúfam že to není nič zlé

stanulienkat
27. jan 2022

Nic ti nelieta, su to prirodzene vykyvy. Preco musis mat 62kg? Nestaci ti 61?🙄

simca06022011
27. jan 2022

Nehnevaj sa, ale rozdiel 0,2kg je kolisanie vahy? Ved s prepáčením k3d sa vycikas tak môžeš mat hned taky rozdiel, ked sa najes, na piješ zase... To nie ze nie je strasny výkyv, to nie je žiaden výkyv. Digitalne vahy by mali zakazat 😂
Som cakala ze sa tu dočítam o výkyvoch 5kil hore dole. Ja mam v priebehu mesiaca bežne plus minus 2-3kg.

h2
27. jan 2022

To, že máš jeden deň 61,5 a na druhý deň 61,3 predsa nie je žiadne kolísanie váhy. 🤦🏻‍♀️

pupetko263
autor
27. jan 2022

@stanulienkat raz mám 61 kg potom 60,9 každý deň inak

h2
27. jan 2022

@pupetko263 Aaaaach, Boooožeeee! Prosím Ťa, si teraz doma? Urob mi láskavosť: choď sa teraz odvážiť. Potom vypi veľký pohár vody. Potom sa choď zase odvážiť.
Už chápeš?

simca06022011
27. jan 2022

@pupetko263 ked budes mat jeden den 61 a druhy den 55, alebo 65 tak potom ries. To je vykyv.

simsalabim
27. jan 2022

@pupetko263 predstav si, ze ked sa ja odvazim 10x z den, moja vaha bude zakazdym ina. A teraz co?

pupetko263
autor
27. jan 2022

@simsalabim no asi nič ja som písala o skúsenosti rady

taga
27. jan 2022

Baby, nerieste, ved to si tu nejake decko robi prdel 🤦‍♀️

pupetko263
autor
27. jan 2022

@taga nie som decko a nerobím si prdel

h2
27. jan 2022

@pupetko263 Tak potom je to o to smutnejšie.

pupetko263
autor
27. jan 2022

@h2 je to smutné to hej

nana8989
27. jan 2022

Ľudia už úplne osprostievajú 🙈 chod sa poriadne 💩 a budeš mat menej aj o kilo 😂🙈😂

ella_price
27. jan 2022

Tak tebe kulá zavalujú črevá, furt sa vážiš a potom sa sem prihlásiš s takúto kravinu? 😀 Ale ty sem máš tendenciu písať takéto hypochonder bludy, že? 😀 Najprv podráždené hrdlo zo suchého pečiva, potom covid, zub múdrosti 😀

veronikaszabova
27. jan 2022

@taga podla odpovedi autorky si myslim aj ja, ze to je nejake decko

pupetko263
autor
27. jan 2022

@ella_price som rada že sú tu taký múdry ľudia čo chápu druhého a hneď ho označia za hypochondra no čo už aj taký ľudia sú

simsalabim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz