Koho odporúčate pri chudnutí?

3. jan 2024

Ahojte, práve mi skončilo 600nedelie a chystam sa dostat spat do formy, a to aj stravou, kedze pocas tehotenstva som jedla riadne komba. Nekojim, cize mi v tom nic nebrani. Kedysi som cvicila.s fitshaker, no pre covid to dlho netrvalo. Tym, ze je teraz zac. roka je tych programov fakt dost. Vela ludi si chvali prave Fitshaker alebo aj Schudni s DaVe. Co odporucate vy? Resp. koho? Mozno by sa zisiel aj jedalnicek a urcite nejake cviky. Vdaka

lubosa1
4. jan 2024

Ahoj ja som dlho hľadala tiež ale nakoniec som skončila na YouTube s babou zadaj si MIZI s jej videami mám naozaj osvedčené výsledky 👍 tiež som po pôrode pól roka cvičila som ju aj pred tehotenstvom videá sú jednoduché, cviky sú dobre zamerané na každú časť tela. Nájdeš tam kardio workouty ale aj workout priamo na určitú časť tela. Vyskúšaj. 😊 avšak nie sú to cviky zamerané na spevnenie tela konkrétne po tehotenstve ak hľadáš niečo take.

lindusss2016
4. jan 2024

Ahoj, ja tento mesiac spustam program na chudnutie, ak chces vediet viac, napis mi spravu.

jaja391112
6. jan 2024

Ja mam výzvy s fitshaker rada. 5x do týždňa nové video + vzdelávacie. Jedálničky sú tiež dostupné, ale len vzorové. V rámci týždňa precvičis celé telo väčšinou to je rozdelené vrch tela, spodok tela, brucho, tabata a HIIT. Keď ti je malo sú dostupné aj bonusov videa, pokiaľ nevládzeš dá sa prepnúť ma ľahšiu verziu. Ja som skúsila už rôzne online programy, ale tak nejak sa vždy vrátim k fitshakeru, keďže ten sa mi vždy podarilo udržať dlhodobo a pri upravenej strave boli výsledky.

urshullita6541
27. aug 2024

ja som tiež za youtube videá a KetoDiet stravovanie na začiatok 🙂