Ahojte som 6mesiacov po porode a nie a nie zhodit kila, podarilo sa mi z 78 dat to na 70 a zacala som cvicit a vaha isla hore na 74, nechapem preco. Vedeli by ste mi dat nejake tipy ako zhodit vahu. Nekojim, mozno to bude aj tym. Dakujem
@stanulienkat kojit nemozem zo zdrav dovodov
@stanulienkat vsak to ze uz ledva nieco zjem a kazdy vecer si zacvicim a aj tak nic
@anabell1985 to sa mi nezda. Pis si,co za den zjes a kolko mas pohybu. Tak jes kaloricke,nezdrave jedla...
@anabell1985 to bude chyba, že ledva niečo zješ. Nejesť je to iste ako jest veľa. Stiahni kalorické tabuľky a pracuj s nimi.
@777januska777 Na ranajky si dam vzdy ovsene vlocky alebo jogurt, obed maso so zeleninou napr a vecer pecivo so syrom plus zelenina
@stanulienkat žiaľ, nie u každej to tak funguje. Dojčím rok a pol a ak by som si nestrazila príjem, nebojovala, tak mam už 100 kíl. 🙄🙄🙄
@anabell1985 a aké pečivo? Ak napríklad proteínovy chlebík, tak ok..
@fineta tak prijimas vela kalorii a malo vydas. To neoklames. Ja som po roku musela prestat kojit,lebo som mala 49kil a bola som uplne vystavena. A to som jedla za troch.
@anabell1985 všetko záleží od príjmu a výdaja. Musíš mat nižší príjem ako výdaj, ak je vyšší tak nechudnes. Druhý problém je, ak ješ menej ako bazalny metabolizmus, vtedy tiež nechudnes. Je to zložitejšie. Chod na Facebook hubnuti s kalorickymi tabulkami a pozisťujem si tam informácie.
@stanulienkat ach jaj.. Keby... Mam jedálniček výživovej poradkyne. Od pôrodu sa mi podarilo zhodiť skoro z 89 na 67,5 kg. V lete som nebola taká striktna - dovolenka, grilovacky, posedenia na terasách, tak mam 72,5 kg. Neprejedala som sa, ale povolila uzdu. Mne teda dojčenie absolútne v chudnuti nikdy nepomohlo.
Štítnu žľazu máš ok? Po pôrode zvykne byť zápal vplyvom rýchlej zmeny hormónov. Ja som sa vrátila z pôrodnice 70 kg. Do 3 mesiacov som mala 62. A potom , po 6-7 m únava, váha začala ísť hore.... Kým ma vyšetrili a nastavili liečbu tak to trvalo....ale za prvý týždeň na liekoch už 2 kg dole ;)
Inak odporúčam zdravé stravovanie ( super že o chvíľku môžeš variť naraz i pre seba i drobca, rôzne zeleninové rizota, placky, prívarky) a dlllhe kocikovanie v tempe.
@fineta a aku mas vysku? No sme na tom rovnako. Mne ta vaha ide stale hore
@c_est_la_vie ano mam v poriadku stitnu zlazu.
@anabell1985 172 cm a 72,5 kg.
@elizabet173 prosím Ta, vyznáš sa v nich? Mohla by si mi poradiť?
Kazdy den cvicis ( uz to je zle) a zjavne to cvicenie nie je dobre nastavene. Lebo ja keby mam 5 treningov, tak mi nepomoze zjest ani 2 steaky a 2 tvarohy bola by som polochcipla. Musis to vychytata a cvicit hodinu 3 krat v tyzdni plus nejake kardio s kocikom do kopca a pod. Idealne je byt aspon 2-3 hod s kocikom vonku. Strava je hlavne o vyradeni cukrov a podobneho nezmyslu. Tiez osekat tuky a iba kvalitu nechat.Dobre su appky
Kojenim krasne schudnes. Ostatne je otazka prijmu a vydaja.