Kilá po pôrode, ktoré ma deprimujú

majkanova
26. máj 2013

Po pôrode som už rok a ostalo mi 15 kíl naviac snažím sa jesť kontrolovane nedarí sa mi zbaviť sa toho a čo je najhoršie aj môj muž mi to stále vyhadzuje na oci

balogovajana
26. máj 2013

Aj ja mám podobný problém a hľadám spôsob ako na to cvičiť nestačí keď nejem tak som hladna a nervózna začala som bielkovinovu diétu zatiaľ som spokojná len ma to stojí dosť peňazí a predstav si aj môj manžel ticho nechape

nikolet_89
26. máj 2013

ahoj ja som pribrala pri tehu 16kg a stale mam 10 ja osobne to neriesim, lebo planujeme este jedno babo tak dietovat zacnem potom :D ale urcite mam v plane vyskusat Zumbu

ingmiriama
26. máj 2013

@majkanova ahoj no ja som počas tehu pribrala 25 kg no stále mám tiež 10kg no tiež to nerieším aj keď môj manžel mi to sem tam povie....ale nieje to hrozné ...🙂 lebo plánujem ešte dve deti tak uvidím po tom aká budem 🙂

marwa
26. máj 2013

Rozumiem ti..po prvom dietati som 2roky iba vyplakavala ako vyzeram a potom som sa nasr..la a zacala drzat 90.dnovu..schudla som 10kg a potom pomalicky 10kg dalsich..fakt ma to vtedy nakoplo ked som videla ze to ide,aj okolie ma chvalilo..drzala som sa asi 2roky..jedla som normalne..potom som zasa otehotnela,pribrala 20kg a teraz zasa bojujem..povedala som si ze uz nebudem cakat tak dlho a mala ma 7 mesiacov a uz mesiac drzim -najprv dukanovu schudla som 4,5kg a teraz 5dni Norbiro a spolu dole za mesiac 5kg..este ma caka minimalne 7-10Kg.chcem ta povzbudit musis sa nasr..t na seba a zmenit v prvom rade jedlo..ja necvicim..nemam kedy a a ni ma to nebavi.zacat je najtazsie..ale potom ta to bude bavit..mne vyhovuje norbiho v tom ze mozem na ranajky aj nieco sladke..mam potom energmiu na malu.skus si to tu precitat tie zasady a je to logicke..a uplne v pohode..no daj vediet ci je ti uz lepsie a co si vymyslela 😵 😀 😉

jespera
26. máj 2013

baby vyskusajte bielkovinovu dietu - mne po porode ostalo 35 kg, za 6 mesiacov som to dala dole, vdaka bielkovinovej strave. Nebudete hladovat - to urcite nie, len vynechate zemiaky, cestoviny, ryzu. Budete fungovat na mase, jogurtoch, vajciach, syroch - zelenina..mozno to niektore poznate...ja som aj velakrat povolila - hlavne sladkosti...v pohode. teraz si uz dovolim viacej zjest - vaha mi hore nejde.

ingmiriama
26. máj 2013

@jespera nikdy som nedržala žiadnu dietu...tak o dietach neviem vôbec nič ale táto ma zaujala nepočula som to ešte ...no idem po nej pátrať a možno ju aj vyskúšam ...myslíš že môžem po pri tejto diete aj kojiť??

davomonca
26. máj 2013

po porode mi zostalo 30 kil a nemozem ich zhodit su to uz dva roky, kto mi poradi?

janka191
26. máj 2013

ja mam opacny problem pribrala som 23 a schudla uz 27 vyzeram strasne vychudnuto... a stale chudnem... no u mna je to štitna...

davomonca
26. máj 2013

@jespera poradte ake potraviny su pri bielkovinovej diete,nemozem to nikde najst

marwa
26. máj 2013

@davomonca kukni www.dukanovadieta.com
ale v podstate mliecne vyrobky jogurty, tvaroh...najlepsie 0%tuku, ryby,maso, sunka, syry-tiez co najmenej tuku napr.dumbier 3%som nasla v obchode...,
tam to mas vsetko napisane...naozaj rychly ubytok vahy..celkom sa to da..vydrzala som 3tyzdne a 4,5kg dole, teraz mam norbiho, ale som sa nejak rozjedla 😀 tak sa vratim asi na nu znova....

petramajova
26. máj 2013

Baby mne dva roky po porode zostalo 15KG..fakt s musite nasrat,lebo inak to nepojde..mne manzel pri kazdom jedle vyhadzoval na oci ze zase "zeriem" ale to nebol dovod mna nasralo ked som sla na nakupy rozhodnut sa minut vela peniazkov na handry nic som si nekupila pretoze zo vsetkeho mi trcali sunky :D prestala som jest po piatej hodine dovtedy jem uplne vsetko,len sladke vody som vymazala..a vecer si idem zabehat ked malinka zaspi,fakt len kusok k mojem mamke co je asi 1KM ..za prvy tyzden som schudla 2,5 kg..mala som 71 a mam 68,5..cize som na velmi dobrej ceste:D Ja by som nikdy ziadnu dietu nedrzala,mame tu jednu pani kt. drzala dukanovu dietu schudla 50 kg za rok ,prestala s nou a pribrala 70KG rok nato..

jespera
26. máj 2013

presne ako pise marwa - dukanova je prisnejsia - tam su len bielkoviny - to znamena ziadna zalenina, ziadne ovocie, len mlieko, syry, vajcia, maso - bez akejkolvek prilohy...ale vysledok je zaujimavy..a ide tam o par dni - nie ze mesiac na mase - je tam presny rozpis. Co sa tyka bielkovinovej - dajte si do googlu 13 dnova bielkovinova dieta. Napr. prvy den je mliecny - ja som fungovala na vanilkovych kefiroch z lidla...ja som nedodrziavala nizkotucne, alebo len maso varene vo vode - normalne urobene kurca, alebo ryba, salat....salamu vysocinu nie dietne sunky...tvaroh je tam napr. mala som ochuteny s hrozienkami...da sa....len idealne je sa stale niecim zamestnat a nemysliet stale na to ze kedy som jedla a uz som hladna a uz sa mi toci hlava a uz nevladzem a neviem co vsetko....ked chcete byt pekne mamicky tak musite vydrzat..a nie ostat po porode ako....Aj ked zhresite - je lepsie zhresit nejakou bielkovinou - jogurt, pohar mlieka alebo vina🙂 ale nie chlebom alebo neviem... Ja podstate doteraz nejako fungujem na tom - naucila som sa jest len maso so salatom...atd a zas pri dvoch detoch nemam cas na nejake specialne ranajky a obedy...je to frmol. Ja si dam sem tam aj nejaky laxativny caj, k tomu nejaky chrom, bazen, trampolina, vela vody...a 35 kg je fuc.

jespera
26. máj 2013

@jespera este dodam ze vyskusala som aj delenu stravu - 21 dni - ani gram dole...comu doteraz nerozumiem..

salvi450
26. máj 2013

@petramajova ahoj, ja presne tak ako ty pekne chudnem, jem všetko, večer si zabehám okolo školského ihriska 7 - 8 kolečiek a cítim sa fajn, mám dobrý pocit zo seba...čiže žiadna diéta, já ked mám na niečo chuť, tak si to dám, ale iba do tej 18stej hodiny a samozrejme čistá voda z vodovoda a teplé čaje bez cukru počas celého dňa. 😉

petramajova
28. máj 2013

@salvi450 Este by som sa ta chcela spytat ako dlho takto nejes a kolko si zhodila?

scheba
5. jún 2013

@majkanova pisala som taky dlhy prispevok a sup, zmazal sa ☹ takze uz len strucne:
1. mas "fajn" muza, predpokladam, ze je ako kritik namakany s tehlickami na bruchu...ak nie, tak ho "fesaka" pozdravuj 🙂
2. stravu si kontrolujes znamena co?
3. nenasla som ani zmienku o nejakej forme pohybu
Takze ak naozaj nieco so sebou chces urobit, tak musis v prvom rade strasne chciet a nebat sa zmenit svoje navyky - strava a pohyb. K tomu pohybu - ako matka urcite nemas cas 🙂 poznam, ale polhodku denne napriklad kym dieta spi si doma urcite najdes a ver mi ze aj to bohate staci...

davomonca
8. júl 2013

kto poradi? mam syna ktori ma 2roky a4mesiace a nemozem ho oducit od plienky,uz som skusala hocico ale nechce nosit slipy len plienku. Ako nanho?

nikus5
8. júl 2013

@davomonca každé dieťatko je iné, treba skúšať, ale nesiliť - veľmi dobre to poznám,každý je okolo múdry, že v tomto veku už by nemal mať plienky, ale on jednoducho ešte nie je "zrelý" na odplienkovanie /sama svoje dieťatko najlepšie poznáš/, tak na pár dní opäť plienku, stále vysvetlíme, chválime za každý malý pokrok a keď to nejde, tak nestresujeme, o pár dní skúšame zas... tiež som bola z toho nešťastná, až mi jedna mamina na povzbudenie napísala - neboj, on sa naučí,ešte sa žiadny chlap v plienkach neženil 🙂 . U nás je to pomerne čerstvé - syn má 3,5 a tešíme sa niečo vyše mesiaca /niekedy je to ako beh na dlhú trať, ale výsledok určite príde/ - mňa to tiež prekvapilo, lebo dcéra keď mala 2 roky, poriešili sme všetko za 2 dni. Držím palce, určite sa podarí. 😉

davomonca
10. júl 2013

@nikus5 dakujem za odpoved,trocha ma ukludnila,lebo presne kazdy je mudry,to uz by mal sam papat ,sam sa obliect ,samsa obut a este neviem co vsetko sam 😲 takze dakujem

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz