Ketodiet - skúsenosti

majka879742
12. feb 2022

Ahojte, prosím vás je tu niekto kto skúšal ketodiet? Poprípade niekto kto sa teraz na to dal? Ďakujem 🙂

tosomja
12. feb 2022

@majka879742 môj priateľ pred par mesiacmi. Neschudol ani gram, bol nervózny, nevedel spať. Vydrzal mesiac, potom za mesiac pribral 6kil 😆

petricka22
13. feb 2022

@majka879742 ja som skusala pred rokmi, za mesiac som schudla asi kilo a mala som strasne bolesti zaludka. Za mna teda urcite nie, ale poznam aj take, ktore schudli.

tosomja
13. feb 2022

@majka879742 sú to strašne malé porcie, ja co nejem skoro nič, tak toto bol aj pre mňa extrém. Hnusne pudingy, tie palacinky musíš aj tak s niečím jest, takže aj tu palacinku si vieš urobiť doma. Parky neviem z čoho boli, také umelé, napinalo ma z toho, sušienky a keksíky si vieš pripraviť aj sama. Za mňa zbytočných 100e výhodenych.
A musíš piť veľa vody a hýbať sa, čiže...stačí naozaj znížiť príjem a zvýšiť výdaj energie a schudneš.

majka879742
autor
13. feb 2022

@tosomja ďakujem, ja som skôr myslela tie napoje, a len na zaciatok 🙂 ako nakopnutie na chudnutie a zmeny stravy 🙂

tosomja
13. feb 2022

@majka879742 a tie nápoje. Hmm. To radšej pi acidko. 😃 to chceš piť celý deň len tie nápoje?

kotvickaa
13. feb 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@majka879742 Odporucam najst si tento prispevok a precitat