KetoDiet - osobné skúsenosti

nikaleo17
22. júl 2022

Dobrý deň,

ako si všímam zase všade je toho plno o chudnutí.
Mňa osobne zaujíma Ketodiet a vaše skúsenosti.

Tie ktoré ste to dodržiavali chudli ste ?
Cca čas a kg ?
Alebo nejaké iné nápoje, ktoré by dopomohli chudnúť ja sa snažím aj bez nápojov celkom fajn za mesiac 4,5kg dole.

Ďakujem

wewuliatko174
22. júl 2022

@nikaleo17 uprimne s tymto nemam skusenosti...ja mozemlen odporučiť schudni s DaVe..žiadne hladovanie,uzasne pestre jedalnicky,videa na cvičenie,a neskutocna podpora pomoc..som sice 3 mesiace po porode nieje vela ale strašna depka..kila idu dole a začinamsa cítiť dobre niele fyzicky,verim ze je to len zaciatok a dostanrm sa do ciela

pukina
22. júl 2022

Ziadne zazracne napoje ti dlhodobo schudnut nepomozu, jedine tak z penazenky. Fakt radsej tie peniaze investuj do niekoho, kto ta nauci sa racionalne sa stravovat a nebudes sa musiet cely zivot tocit v kolotoci diet a praskovych napojov

nikaleo17
autor
22. júl 2022

@pukina ja som 4 mesiace po pôrode ide to dole ale potrebovala by som pomôcť nikdy som tučná nebola no teraz po druhom pôrode mi zostalo dosť veľa takže mám čo zhadzovať .

pukina
22. júl 2022

@nikaleo17 ale trvalo ti 9 mesiacov kym si to nabrala, preco teda ocakavas, ze sa toho zbavis raz dva? Zdrave chudnutie chce cas, ak si nechces privodit aj ine problemy.

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tayla
20. júl 2023

@evicka3692 gratulujem ku krásnemu budúcemu
jojoefektu...

kamatopo
20. júl 2023

Ja som to skúsila a popravde polovicu sáčkov som vyhodila a nabrala som späť čo som schudla a za mňa to bolo len trápenie za veľa eur. Efekt to ma veď predsa ješ len drinky tak čo by si neschudla,ale u mňa nasledovala bolesť hlavy, problém s menzesom. A celková vyčerpanosť, no pravdaže každý to zvláda osobitne. Nevyskúšas nevieš. Ja skôr preferujem zdravé chudnutie. Veď to čo si nabrala za toľké mesiace sa nedá schudnúť za týždeň..