Dobrý deň,
ako si všímam zase všade je toho plno o chudnutí.
Mňa osobne zaujíma Ketodiet a vaše skúsenosti.
Tie ktoré ste to dodržiavali chudli ste ?
Cca čas a kg ?
Alebo nejaké iné nápoje, ktoré by dopomohli chudnúť ja sa snažím aj bez nápojov celkom fajn za mesiac 4,5kg dole.
Ďakujem
Ziadne zazracne napoje ti dlhodobo schudnut nepomozu, jedine tak z penazenky. Fakt radsej tie peniaze investuj do niekoho, kto ta nauci sa racionalne sa stravovat a nebudes sa musiet cely zivot tocit v kolotoci diet a praskovych napojov
@evicka3692 gratulujem ku krásnemu budúcemu
jojoefektu...
Ja som to skúsila a popravde polovicu sáčkov som vyhodila a nabrala som späť čo som schudla a za mňa to bolo len trápenie za veľa eur. Efekt to ma veď predsa ješ len drinky tak čo by si neschudla,ale u mňa nasledovala bolesť hlavy, problém s menzesom. A celková vyčerpanosť, no pravdaže každý to zvláda osobitne. Nevyskúšas nevieš. Ja skôr preferujem zdravé chudnutie. Veď to čo si nabrala za toľké mesiace sa nedá schudnúť za týždeň..
@nikaleo17 uprimne s tymto nemam skusenosti...ja mozemlen odporučiť schudni s DaVe..žiadne hladovanie,uzasne pestre jedalnicky,videa na cvičenie,a neskutocna podpora pomoc..som sice 3 mesiace po porode nieje vela ale strašna depka..kila idu dole a začinamsa cítiť dobre niele fyzicky,verim ze je to len zaciatok a dostanrm sa do ciela