Máte niektora skúsenosti? Koľko ste schudli? Aký bol jojo efekt, ak bol? Mám už naozaj veľkú nadváhu, hľadám pre seba vhodnú dietu. Bohužiaľ nemám veľa času pripravovať si jedla dopredu a toto mi príde pre mňa úplne ideálne.. dôjde mi balíček na 4 týždne a nemusím nič riešiť.. na stránke sľubujú, že je to bez jojo efektu ak dodržím postupy.. len chcem vedieť reálne skúsenosti. Budem rada keď sa podelíte
@borihh keby to bolo take jednoduché, tak na svete niet tlusteho cloveka. Odporucam sa obratit ma vyzivoveho poradcu, alebo trenera a konzultovat s nim. IMHO je keto len dalsia supermoderna dieta, narabajuca s kalorickym deficitom, ktora ta pripravi o prachy a casom aj o zdravie. Co pisu na stranke, je vedlajsie. Nebudu predsa na stranke pisat, ze je to nahovno, ked to chcu predavat. Im ide iba o cash, kdezto realnemu trenerovi ide o teba - lebo budes jeho referencia.
Ketoza je normalna reakcia organizmu na nedostatok zivin - tak ako tam pisu, vylucis sacharidy, tak telo bude "palit" tuky. Ale! Je to reakcia, nudzovy stav, nie je to normalne. Z huby ti bude smrdiet aceton, co je vlastne dimetylketon, schudnut schudnes, ale si si ista, ze budes do smrti zit na ich zazracnych praskoch a krabickach? Ja si isty nie som.
A jojo efekt? Ten pride vzdy, ked sa vratis do starych kolaji
A ved skuste obmedzit sacharidove prilohy, zaradit viac zeleniny, obmedzit sladkosti a trosku sa hybat. S tym keto za mna vaha pojde dolr, ale tazko povedat ci vydrzite na tej strave a ak ano, tak ako dlho.
Potrebuješ zmeniť stravovanie a nie dietovat. Vieš si predstaviť, že by si jedla leto diétu celý život? Asi nie. Začni jesť viac zeleniny, ovocia, menej vyprážané ho, menej sladkých vôd a sladkosti. Začni chodiť na prechádzky a cvičiť.
Kravina
@borihh ja som pred dvoma rokmi držala prvýkrát, schudla som za 3 týždne pitia len drinkov cca 8 kg, potom som sa snažila ísť aj na druhý a tretí krok, dodržiavala som to, ale časom som sa vrátila k normálnej strave a do dvoch rokov som mala všetko naspäť. Teraz druhý týždeň držím znovu keto, pijem len drinky, za prvý týždeň so schudla 4,5 kg. Potrebujem ešte ďalších 10kg a potom si naozaj musím dávať pozor čo budem jesť, lebo časom určite všetko naberiem naspäť.
@borihh funguje to ale je to veľa odopierania a nemysli si, že potom nabehneš na pôvodný režim a si v pohode....žiadne sladkosti, pochutiny, alkohol, ochutené nápoje a ani ovocie. Na pitie iba voda a bylinkový čaj. Zelenina iba niektorá. Na takej rodinnej oslave sa možno neudržíš. Poznám ľudí čo to držali a zhodili, ale iba 1 sa drží aj po roku a má požadovaný výsledok. Pre ostatných to ztenšilo iba peňaženku.
Ja som ju mala cca 2-3 mesiace a teda krásne som schudla možno nejakých 15-20 kg,samozrejme som to potom nabrala naspäť ale musím povedať že som jedla hovadiny,myslím že keď potom budeš papať zdravo a hýbať sa žeby sa nemal dostaviť jojo efekt 🙂
@borihh ja mám dole zatiaľ 9 kíl, ale jem naozaj zodpovedne všetko podľa medium diétneho plánu - https://www.ketodiet.sk/stranky/dietny-plan-med... - zatiaľ som vo fáze chudnutia, takže neviem či sa to vráti, ale dole to ide
@borihh ,ale nesmieš sa vrátiť k pôvodnej strave. Aj ten herec Malachovský Svato schudol s ketom a pozri aký je teraz.