Kedy začnem vidieť zmenu?

28. mar 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať žien ktoré cvičia silovo po akej dobe začnem vidieť nejaké výsledky cvičím 3x do týždňa silovo, zapisujem kt, jem všetko tak aby som bola v deficite a snažím sa naplniť vždy bielkoviny. Mám 56kg a 162cm výšku. Ďakujem

nnnuuunnn
28. mar 2023

Ja keď toto všetko dodrziavam, vidím zmenu každý deň.

autor
28. mar 2023

@nnnuuunnn ja tiež vidím ruky a stehná ale rada by som aj zadok. Chcela by som ho mať vypuklejsi pevnejší celkovo taký objemný

nataly420
28. mar 2023

Keď bude tak uvidis 🤣 ako na toto sa rozumne odpovedať ozaj nedá každý má iný telo… ale rátaj s tým že toto je životný štýl 😃 prestanes cvičiť a aj svalu ochabnu a rit splaskne.

autor
28. mar 2023

@nataly420 ja nechcem prestať cvičiť dala som sa nato lebo chcem sa dať dokopy po deťoch. Ďalšie deti už neplánujem. Baví ma to, odreagujem sa pri Tom čiže aj keď už budem vyzerať podľa svojich predstáv aj tak budem pokračovať v cvičení

nataly420
28. mar 2023

Tak potom super postupne zvyšujú váhy a ak sa ti dá tak aj 4-5 krat do fitka. Ja bojujem takisto po dlhej dobe 🙂

autor
28. mar 2023

@nataly420 cvičím s trénerkou každý tréning mi po troške dáva vyššie váhy.. chcem začať chodiť častejšie aj každý deň len čakám kým najmladšia nastúpi do škôlky v septembri zatiaľ chodím tak ako sa dá popri malej

nataly420
28. mar 2023

Áno najlepšie na zaciatok tréner naučí ta a povedie :D veľa ľudí to vzdá lebo nevedia čo a sú stratení vo fitku

nicicka
28. mar 2023

Ja po 3 mesiacoch...ale musím zhodiť aj tuk aby mi bolo vidno svaly, čiže pridávam aj viac pohybu