Chcem sa vás spýtať milé mamičky, že kedy ste cca začali s cvičením po pôrode. Môj prípad je, že už by som aj chcela začať - beh, sklapačky, steper, činky, .....
Ale mám len 15 dní po pôrode. Nieje to ešte moc skoro. Neviem či už som tam dole úplne fit, cítim sa fajn, len neviem či napr. pri behu sa to tam nemôže celé dotrhať, alebo vyvolať nejaké silné krvácanie. Prosím Vás o vaše skúsenosti a rady ďakujem. PS: Mliečko mi už odišlo v nemocnici, takže už ani nekojím
Podľa toho čo čítam na nete..s kojením sa dá začať od znovu kedykoľvek...len treba na to trpezlivosť. Laktačná poradňa je zadara...Ja by som neriešila cvičenie(aj to samo treba) ale predovšetkým kojenie....dieťatu treba dať dobrý základ.
odpoved možno od veci, ale mám taký istý názor ako mantilka...a len pridám, že cvičiť sa dá aj popri kojení dieťaťa..a osobne s cvičením by som počkala až po skončení šestonedelia..
Je to este velmi skoro !!! Aj ked sa ty osobne citis fajn ... tvoje telo preslo riadnou zmenou a za tych 9 mesiacov si toho aj dost "uzilo" ... urcite mu este nechaj nejake tie tyzdne oddychnut .... nacerpat novu silu a energiu ... a neviem ako si na tom bola pred porodom ... teda ako a ci si sa venovala cviceniu, v akej intenzite, v akej zatazi .... ale na tvojom mieste by som este urcite pockala minimalne aspon do januara noveho roku a potom uvidis ako sa budes citit a ak fajn tak mozno pomalicky sa da zacat ... ale urcite s mensou intenzitou a postupne ... 😀