Keď človek chudne, tak by mal chudnúť z celého tela?

barbaratothovaa
6. jún 2022

Ahojte keď človek chudne tak by mal chudnúť z celého tela a nie iba z jednej časti tela napríklad keď chudne tak by sa to malo odraziť na všetkých častiach tela?

oli2782
6. jún 2022

Nedá sa chudnúť len z jednej partie. Avšak môže sa stať , že ti ten tuk pôjde ťažšie dole z určitej časti. Napríklad ja i keď som mala 50kg tak som mala štíhle brucho, stehná a maličký zadok ale tvár som vždy mala bacuľatú. No samozrejme schudla som aj odtiaľ len nie až tak.

barbaratothovaa
autor
6. jún 2022

@oli2782 ďakujem🥰

viestta
6. jún 2022

@barbaratothovaa ja chudnem zhora dole. Tvar, kozy, brucho, zadok. Na stehná nikdy nedoslo

54tinka54
6. jún 2022

@barbaratothovaa no neviem, moja mamka keď cvičila a chudla, tak bola nešťastná že schudla hlavne z pŕs 😅🙈

barbaratothovaa
autor
6. jún 2022

@viestta ďakujem❤

barbaratothovaa
autor
6. jún 2022

@54tinka54 ďakujem❤

barbaratothovaa
autor
6. jún 2022

@barbaratothovaa a pri behu keďže sa celé telo hýbe tak si z ceoého tela sa chudne že?

mandzula
6. jún 2022

@barbaratothovaa beh rozhodne nie je zárukou rovnomerného chudnutia. Ako ti už baby hore písali, každá to máme inak, mne napríklad prvé ide preč brucho, ktoré mám aj tak veľmi malé a stehná skoro nikdy, to musím fakt makať vo fitku, aby na nich bolo niečo pozitívne vidieť. Kamarátke zase prvý "odchádza" zadok, brucho ostáva. V každom prípade, akýkoľvek pohyb budeš robiť, bude to prospešné.

janetinka27
6. jún 2022

@barbaratothovaa mne schudnu ruky, nohy, brucho posledne

kataina
6. jún 2022

to chudnutie suvisi s genetikou, aky typ postavy maš. Napr ked maš male prsia ale priberaš v prvom rade na zadku, ale velmi malo na prsiach, tak potom ked budeš chudnuť tak najprv schudneš na prsiach a na zadku až nakoniec, aj to ovela pomalšie, ako by si chcela

andreatytler
7. jún 2022

@barbaratothovaa Kazdy clovek ma partie na tele kde sa tuk drzi najdlhsie a tie kde najkratsie. Cize zacnes vzdy chudnut z tej partie kde si pribrala ako posledne.

andreatytler
7. jún 2022

@viestta Aj ja. Kym to dojde k tym stehnam, tak prsia su uz uplne malinke a proporcne je to stale to iste. Tak sa velmi neoplati.

andreatytler
7. jún 2022

@oli2782 Pre mna najhorsie je schudnut z tvare. To clovek zostarne hned o par rokov.

zuzks5
7. jún 2022

bohovska veta, ze kym to dojde k stehnam prsia su uz male :D ako ano na tom nieco bude ale co sa mne jedneho casu osvedcilo bolo cvicit hrudnik, samozrejme nie ako nejaky fitness bodybuilder ale tak primerane 🙂