Ma niekto skusenosti s touto dietkou? Ja ano...velmi mi pomohla 🙂
akoze pijes cely den kavu??? sorry, neviem si to predstavit. uz lepsia by bola hadam len cokoladova dieta 😝 😅 😕
...uz som pocula o roznyx dietax..ale tento nazov mi absolutne nic nehovori 😅 ...o co sa konkretne jedna..nex neumriem sprosta 😀
toto ma zaujíma 😕 😀
To sa nepije len kava..trva 2 tyždne a zhodi sa pri nej 8 až 9 kil...
...a ja poznam "Žravú dietu" 😝 😀
tak nám tom porozpravaj idem si zaliať jednu hned
ak chcete tak vam dam recept... ale určite ju poznate..poznam strašmne vela ludi čo ju držalo a pomohla každemu...a najviac zabera ak ma niekto vela kil navyše....
ingola25, sem s nou, nech som do vianoc stihla 😉 a na vianoce to mozem opat pribrat 😀
daj recept prosim 😉
no neviem...ja ked si dam kavu, hodinu po nej som hladna, ze by som zjedla aj kona s klincami... to asi nebude nic pre mna 😕
a 9 kg za dva tyzdne...? a aj po dvoch mesiacoch po diete mas stale o tych 8-9 kg menej? 😕
a jest mozes, alebo nemozes jest ani pit nic okrem kavy, predpokladam ze bez cukru...to teda asi nie je moc zdrava dietka 😝 ale asi je dolezitejsie ze zabera-samozrejme v pripade nudze 😀
davaj 😀 sem
ingola, daj uz recept, ved len zbytocne natahujes 😝
😀 takze princip odvodnenia + zaruceny infarkt k tomu..? 😀
mamminka ..presne tak..zabera v pripade nudze..ak niekto potrebuje zhodiť pred nejakou akciou..pred svatbou alebo dovčou...Ja som zhodila 9 kil za 14 dni...samozrejme,že ju nesmieš držať stale..no občas je fajn ju držať a potom ak sa človek nenapchava od rana do večera,tak nepriberie späť...
certica-trefa 😀 ale som zvedava, ved uz nenapinaj tolkooooo
ingola kazdy doktor by ti povedal ze schudnut 9 kil za 14 dni je hazard s vlastnym zdravim. Ja tusim ktora dieta to bude, na odpalenie zlcnika je fakt dobra 😒
certica ale ja ju nikomu nenutim..len viem,že existuje vela žien čo chcu a potrebuju rychlo zhodiť..kto ma par kil navyše,tak ju nepotrebuje,no su ženy čo maju aj 15-20 ba aj viac kil nadvahy...ak niekto chce,tak vam ju pošlem cez ip..
ja poznám tiež super diétu a zhodila som tiež za 14 dní 9 kg a 2 roky sa nepriberie ani gram.
...jedna "priblbla" doplnujuca otazka....voda...caj...su prisne zakazane...len sama kava???...no...ja som dobry extremista..ale toto je na mna "silne kaffe" 😅 😀 😀 😀
mozno by som to mala zamknut estre predtym ako sa sem hodi ta dieta aby sme nemali vela ludi na svedomi 🤐 ved to nemoze byt zdrave
najlepsia dieta je nezrat 🤐 😀 resp. jest z mierou a vecer uz tak menej 😵
takze neblbnite a neprehanajte to lebo schudnete mozno 9 kil ale po diete naberiete 11 a super efekt 🤐 a este aj zdravie si znicite, to uz skor splnovu dietu odporucam 😀 alebo kapustovu 😀
Paradajkovu?
..aj ja mam skvelu ...zarucenu "dietu"....dieta!!! 😀 ...ja neposielam recepty..ale rovno vam poslem mojho certa... 😝 😀
ja zas poznam cloveka, co si vymyslel dietu, ze je iba suche rozky a pije cely den iba kakao 😝 vraj aj naozaj schudol...
osobne mi taketo diety naozaj pripadaju ako skratka...v lepsom pripade...do nemocnice 😔
ingola, ved v pohode. to nebol utok ani nic podobne, len konstatovanie
..ikke...ze "vymyslel"...ty kokso...sami odbornici 😀
ex, ten moj mi dnes tak zdvihol adrenalin, ze mi dozivotne kavu netreba
tak ja sm tak fungovala,ked som chcela schudnut,pila som kavu rano,doobedu,poobedepodvecer a nic ine som nejedla.a schudla som 25kg.to bolo po prvej dcere.len som to nevolala kavova dieta,ale nejedenie 😀
ano zuz, kapustova je super, po niekolkych dnoch pozries rano do zrkadla a miesto hlavy vidis ooobrovsku kapustu 😀 ale nesmiete fintit a medzi listy schovavat slaninu 😝
a ako funguje? este som o nej nepocula