Káva s citrónom

20. okt 2021

Ahojte máte skúsenosti s touto kombináciou ? Káva + citrón na ráno vraj to ničí tuky 😁 ako podľa mňa je to ďalšia kravina .... Skúšali ste ?

kittykat22
20. okt 2021

uz vidim, ako pri precitani tvojho prispevku skacu Taliani z okna 🤣🤣🤣

katulastraka
20. okt 2021

Tuky nici cvicenie 😄 nic ine zial nepomaha. Kava ti mozno trolinku zvysi rychlost metabolizmu a citron je kysly, takze ti stiahne zaludok a nemas chut na jedlo.

riamia91
20. okt 2021

Moja známa tak pije, vraj to neutralizuje kofeín, ale či to je pravda alebo nie, neviem. Ona vypije veľa káv, tak sem tam si tam šupne citrón kvôli tomu 🤷‍♀️😁.

kkovacovak
20. okt 2021

Tuky ničí akurát tak kalorický deficit takže na kávu s citrónom by som sa nespoliehala 😄 Ale nemusí to byť zlé na chuť aj tchibo má tuším taký kávovo citrónový nápoj 😄

denda007
20. okt 2021

Kávu s citrónom pijem keď ma bolí hlava 🙂

autor
20. okt 2021

@denda007 a to pomáha ? 😬😁 Aspoň na niečo to teda bude dobre

ddaassuullaa
20. okt 2021

odjakziva sa kavas citronom davali na poopicne stavy. ale ci na chudnutie, netusim😂

denda007
20. okt 2021

Ako komu, mne áno. 4 kvapky citrónu do kávy 🙂

ichbinich
20. okt 2021

@kittykat22 Oplula som si monitor 😀
@autor - ja to tiez poznam ako liek proti bolesti hlavy. Ale este nikdy ma hlava nebolela tolko, aby som sa odhodlala to vyskusat (a to ma ze niekedy fest boli 😉 😀)

lasona
20. okt 2021

Ženy kde na to chodíte? 🤦🤦Jednoduchá rovnica ak chces chudnúť treba vyšší výdaj a nizsi príjem. Hotovo.

kvetinka75
20. okt 2021

@lasona presne tak, matika nepustí. Ak je príjem nižší ako výdaj, nastáva chudnutie. Ak opačne, človek priberá. Káva s citronom musí byť riadny hnus. Radšej si vychutnám normálnu kávu a dám niečo vyvážené na raňajky a pôjdem niekde cvičiť.

ivkazba
20. okt 2021

Preto sa milióny ľudí potia vo fitku, lebo nevedia, že stačí piť kávu s citrónom a tuky sú preč. Veď nemusím byť vedec génius, aby som vedela, že všetky takéto veci sú výmysel.

kvetinka75
20. okt 2021

@ivkazba veru, keby to bolo také jednoduché, kopa ľudí by sa vykašlala na cvičenie, diety a pod. Veď stačí vypiť kávu, zobrať pilulku a je to.

lucijalucy
20. okt 2021

Mne to pomohlo proti migréne.. je to grc ale zabralo.

vezuv_a_hekla
20. okt 2021

Neviem či zrovna tuky.... Ale táto kombinácia by ma tak prefutrovala, že by zo mňa vyšla aj minuloročná kapustnica.

lasona
20. okt 2021

@vezuv_a_hekla 😁😁😁🤣🤣

vezuv_a_hekla
20. okt 2021

@kittycat22 o chvíľu otváram okno. Taký hriech, káva s citrónom 😀

bellovag
20. okt 2021

Kamoška má roky mingrény a zaberá jej neska zmiešaná s kolou😲

gertrudka222
20. okt 2021

@vezuv_a_hekla mozno takto je to nejak myslene, ze proste kila idu dole :D

puticka7
20. okt 2021

To je dobre asi akurat na to, ked si tri dni nebola na wecku a uz potrebujes.

michalla86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
raritta
21. okt 2021

Mne tú kombináciu odporučili na migrénu ...poriadna kravina ale na vyzvracanie účinkuje

wilagrande
24. okt 2021

Toto odporucil aj jeden lekar nie z Sk na nastartovanie a detox organizmu a samozrejme aj vyvazena strava plus pohyb ale ked ma clovek toto trojkombo pohyb kava citron strava tak verte ze to pojde ovela rychlejsie…jedna znama slovenka to uziva a schudla

brigitte93
24. okt 2021

Moja ex svokra pije kávu s citrónom ale len kvôli migréne, že jej to pomáha