Zdravím recenziam a fotkám na istagrame neverím tak že sa pýtam tu
Ma s tým niekto skúsenosti?
Naozaj to nakopne metabolizmus alebo ďalší marketingovy ťah
Blbosť
@bazarik2021_ mám známu ktorá s tým začala robiť. Zrazu jej zmizli všetky staré fotky, ktoré mala na ig. Teraz keď dáva "mesačnú" porovnavacku tak foto pred je fotka z pred x rokoch keď bola guľatá. Asi toľko k tomu.
Blbosť, skratky nefungujú, len oberajú naivných o prachy.
Káva, džús alebo čokoláda na "chudnutie" sú iba preháňadlá. Je to odrb.
Ze sa na toto este stale niekto chyti 😏
@marth16 ďakujem 🙂
jedlo urcene na chudnutie? vsak to uz na pocutie znie nelogicky.
VŠETKY tieto veci sú odrb.
Pardón, marketingový ťah som chcela napísať. Telefón mi to prepísal. 😂😂😂
ale no tak, nastavit si denny prijem a toho sa drzat..lebo taketo techniky a triky ako prilakat co najviac zien, och.
Tak jasne že schudnes.Ale len v prípade že budeš celý deň len piť tu kávu 😂 aj moja známa toto robí a vychvaľujú jej to baby v komentároch a keď ich rozkliknes každá jedna čo jej to komentuje to aj predáva 😂
Teraz vážne, chudne sa kalorickym deficitom.Nic iné nefunguje iba to že denne prijimeš menej kalórií ako vydas.
@bazarik2021_ už len to je do očí bijuce ,že na prezentáciu používajú foto zahraničných žien a klamú, ze su to slovenky, ktoré schudli vďaka týmto produktom 😀😀
@nikha2809 nie jedna, ja som si minule dala tu pracu a rozklikla som vsetky komentare, bolo ich asi 15 a vsetky to predavali 😨
Nic na chudnutie nefunguje :D jedine co funguje je neprezierat sa, hyvat sa... NIC INE. ZIadne tabletky na chudnutie, cokoladky na chudnutie..
Ano funguje to treba si dat len tu kavu a cokoladu kazdy den a naozaj schudnete, boze to v dnesnej dobe su zeny inac naivne
@mamma_miaa Latky podporujuce chudnutie? Noze daj aspon jednu taku latku v bezne dostupnych "zazrakoch".
@mamma_miaa Ved prave....ziadna.
@mamma_miaa Ja sa nepytam na vyzivu a stravovanie. Ja sa pytam na zlozku.
Nechaj tak. Netrap sa vymyslami z paty.
@mamma_miaa 😂
skôr ten marketingový ťah... 🙂