Kardio cvičenie a kojenie. Bude to problém?

katicads
21. mar 2014

Ahojte zienky, moju malu este plne kojima chcela by som vediet, ci mozem jednoduche kardio ( napr. Stepper). Nebude z toho problem? Neodime mi mlieko? Bo okolie ma tym strasi...
Dakujem vopred za odpovede

trogir
21. mar 2014

Ja by som pockala, vydrz, kym plne kojis. daj si dlhsie prechadzky, ale nesla by som na stepper...aj ked Ta chapem, pokial si predtym trenovala. ja som pockala, kym mala malicka rok a potom som znova zacala s fitnessom, radsej som si korigovala stravu. Telo si pamata, svalova pamat sa Ti vrati velmi rychlo, ja som mala do troch mesiacov fajn objemovku a po porode ani chyru....... 🙂

meluela
21. mar 2014

podla mna v pohode ked to neprezenies nezacnes prilis narazovo ... tak aby ta zataz bola ako rychlejsia prechadzka .. ja som chodila po kopcoch, aj do posilovne a mlieko funguje aj do 3 rokov 🙂 ide len o to, aby si nezacala velmi intenzivne spalovat tuky, vtedy sa vraj vylucuju toxiny do mliecka

jamelia
22. mar 2014

Ahoj, skus si kuknut http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/chudn... - mozno ti to pomoze 🙂

ivka.minnie
22. mar 2014

Ja som zacala normalne cvicit vo fitku, ked mal maly 7 mesiacov a bolo to v pohode. Teraz ma 10 mesiacov a stale ho dojcim a aj cvicim. Ak sa Ty citis dobre urcite cvicenie nie je prekazkou dojcenia. Je pravda, ze este nevymysleli podprsenku, ktora pri skakani udrzi prsia dojciacej zeny na mieste 🙂

123zuzana
22. mar 2014

ahoj ja som zacala cvicit od skoncenia sestonedelia 20minut na orbitreku a este podla cvicenia z netu.. http://www.akosatorobi.sk/video/2865/cvicenie-p...
teraz ma maly cez 6m a stale ho plne dojcim + zaciname s prikrmami.. takze si myslim ze ked to nebudes velmi prehanat tak je to v pohode

mamina0907
23. mar 2014

ahoj.ja som zacala cvicit,ked mal drobec 4 mes a mala som pocit,ze mam mlieka este viacej.treba si to vsak dobre naplanovat a necvicit tesne pred kojenim,nakolko sa ti bude po cviceni vyplavovat kys. mliecna a ta zmeni trochu chut mlieka,co sa detickam nepaci.chodila som a chodim do Expresky(kruhovy trening),k tomu dvakrat do tyzdna kardio.cvicit mozes,ak je to s rozumom.jedna mamina predo mnou pisala,ze si radsej upravila stravu a to je chyba.jasne,ze sa netreba prejedat,ale diety v ziadnom pripade.aj vyzivarka by ti poradila,ze s upravou stravy treba pockat po ukonceni kojenia.drzim palce. 🙂