Ahojte zienky, moju malu este plne kojima chcela by som vediet, ci mozem jednoduche kardio ( napr. Stepper). Nebude z toho problem? Neodime mi mlieko? Bo okolie ma tym strasi...
Dakujem vopred za odpovede
podla mna v pohode ked to neprezenies nezacnes prilis narazovo ... tak aby ta zataz bola ako rychlejsia prechadzka .. ja som chodila po kopcoch, aj do posilovne a mlieko funguje aj do 3 rokov 🙂 ide len o to, aby si nezacala velmi intenzivne spalovat tuky, vtedy sa vraj vylucuju toxiny do mliecka
Ahoj, skus si kuknut http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/chudn... - mozno ti to pomoze 🙂
Ja som zacala normalne cvicit vo fitku, ked mal maly 7 mesiacov a bolo to v pohode. Teraz ma 10 mesiacov a stale ho dojcim a aj cvicim. Ak sa Ty citis dobre urcite cvicenie nie je prekazkou dojcenia. Je pravda, ze este nevymysleli podprsenku, ktora pri skakani udrzi prsia dojciacej zeny na mieste 🙂
ahoj ja som zacala cvicit od skoncenia sestonedelia 20minut na orbitreku a este podla cvicenia z netu.. http://www.akosatorobi.sk/video/2865/cvicenie-p...
teraz ma maly cez 6m a stale ho plne dojcim + zaciname s prikrmami.. takze si myslim ze ked to nebudes velmi prehanat tak je to v pohode
ahoj.ja som zacala cvicit,ked mal drobec 4 mes a mala som pocit,ze mam mlieka este viacej.treba si to vsak dobre naplanovat a necvicit tesne pred kojenim,nakolko sa ti bude po cviceni vyplavovat kys. mliecna a ta zmeni trochu chut mlieka,co sa detickam nepaci.chodila som a chodim do Expresky(kruhovy trening),k tomu dvakrat do tyzdna kardio.cvicit mozes,ak je to s rozumom.jedna mamina predo mnou pisala,ze si radsej upravila stravu a to je chyba.jasne,ze sa netreba prejedat,ale diety v ziadnom pripade.aj vyzivarka by ti poradila,ze s upravou stravy treba pockat po ukonceni kojenia.drzim palce. 🙂
Ja by som pockala, vydrz, kym plne kojis. daj si dlhsie prechadzky, ale nesla by som na stepper...aj ked Ta chapem, pokial si predtym trenovala. ja som pockala, kym mala malicka rok a potom som znova zacala s fitnessom, radsej som si korigovala stravu. Telo si pamata, svalova pamat sa Ti vrati velmi rychlo, ja som mala do troch mesiacov fajn objemovku a po porode ani chyru....... 🙂