Ahojky 🙂 ... mate niektora skusenosti s kapustovymi tabletkami na chudnutie? objednala som si ich este predtym ako som otehotnela a po porode by som ich chcela vyskusat.... skusali ste ich niektora? zaberaju???
schudnut od nich pravdepodobne neschudnes no vytazok z kapusty je velmi zdravy a chrani pred roznymi civilizacnymi chorobami,takisto jedenie kapusty no niekoho duje tak preferuje vytazok v tabletke.Pouzivanim tych tabletiek urobis dobre telu len chudnuite asi nejake neocakavaj.Mne sa osvedcilo pocitanie kalorii,ked chcem schudnut jem iba 1400-1500 kalorii denne a ide to ,pritom jem vsetko aj sladkosti len v malom mnozstve a vzdy pozeram na obale kolko to ma kalorii aby som to neprekrocila.
@livocka21 Osobne si myslim, ze ani kapustove tabletky na chudnutie nefunguju, tak ako ananasove, chilli a podobne bludy. Jednoducho bez namahy s carovnou tabletkou este nikto neschudol...aj ked by to bolo uuuplne super a vynalezca zazracnych tabletiek by urcite dostal minimalne Nobelovu cenu... 😀
Jednoducho pokial si clovek neupravi stravu a nezaradi do zivota nejaku sportovu aktivitu, zostanu mu kila len pekne prilepene... 😠 ...ak sa nahodou vyhne zaludocnym problemom pri uzivani pseudo tabletiek... 😉