Koľko kg mam denne prijať na to aby som chudla, bez väčšieho pohybu pri hmotnosti 105 kg, výška 165,ciel 80
Nemusíš nič na nete počítať ani prestavovať
Stiahni si appku, zadaj výšku, váhu, vek, cieľ a aktivitu a vypočíta ti to
Vypočítali mi 1460 nemám si ešte niečo odpratať?
@alofinka 1460kcal je pri tvoji vaze extremne maly prijem, pravdepodobne sis nezaznamenala zadnou aktivitu. Tzn. musis si vybrat jeden z nabizenych rezimu. Pokud nejsi po nemoci, upoutana na luzko, atd. je potreba dat alespon “mirne aktivny”. Pri 1460kcal to bude pekny jo-jo efekt pozdeji.
@dadka128 bez pohybu, s takouto nadváhou žiadny hiit
@alofinka zadaj si do tabuliek, bez aktivít a neodratavaj nič. Drz dá toho jeden čas a uvidíš ci je to malo/veľa. Prispôsobís si. Ak.si budeš hádzať aktivity, co je dosť zradné upraví ti to.aj samo ale aj bez toho uvidíš ze napr nevládzem. Mne pri tej váhe jedna odborníčka naordinovala 1200cal, nebol problém dodržať, ja kľudne aj menej dám, ale nevládala som nič, veľmi rýchlo som to zregulovala. Nacitala som veci a zrazu mi podľa tabuliek vyšlo cca 1600... výdrž.tyzden dva s tým co ti vyrábalo a zapisuj si a postupne na to prídeš. Ak si doteraz necítila stačí ti začať chodiť, prechádzky atď.. A postupne cvičiť. Svaly potom budú míňať energiu ešte viac :D
ja som schudla 20 kil, tiez mi vyratalo priijem okolo 1500 kal ale davam max 800 niekedy 1000. Moc sa nehybem takze v pohode mi to tak vyhovuje a kila odisli prec same 🙂
Rozpravala som sa s viacerymi babami co maju sklony priberat a su stihle a tie nejedia takmer nic, rano jogurt, obed zeleninu a kusok hydinoveho masa a vecer detto tvaroh, tofu...
@beronsche neviem ale co som si vsimla na mne ja zjem vsetko, len menej. Dam si aj chipsy za hrst aj sladke obcas a vyvazim to potom zeleninou, tofu a pod. Podla kalorickych dam tak 700 az 900 kalorii a chudnem v pohode. Su dni ked aj presvihnem tuky do cerveneho policka ale na vahe mi to neprida kedze dalsie dni som zas v deficite. U mna sa osvedcilo pit vela vela vody, caju lebo to bol moj problem ze smad som zajedala
ono ked schudnes tak potom ta to motivuje vydrzat a pridavam postupne aj trening s trenerkou .
@jan510 chudneš v pohode ale na úkor zdravia lebo ješ veľmi málo, pod svoj bazalky metabolizmus. Ale samozrejme keď ti to.vyhovuje
@simca06022011 ano vyhovuje a trenerka vravela ze 700 kal je v pohode, riziko je pod 500. Roky som dodrziavala kal tabulky a na 1500 som nikdy nechudla
@jan510 podla mna je dolezita rovnovaha a striedmost.. vyvazeny jedalnicek, bez extremov.. A pohyb. Toto sa osvecilo mne, ale teda ja nepotrebujem chudnut.
Moja svokra chudne cely zivot, jedava hrozne malo a aj tak nie je stihla.. tak, neviem, ona asi tiez jedava pod bazalny metabolizmus...
@jan510 1500 a 700 je pekny rozdiel a trenerka je teda riadna odbornicka :DD ale ako pisem, ked to tebe vyhvouje, ok.. ale nepis ze je to v pohode, nie je.
@simca06022011 odhliadnuc od toho že trenérka sa zahráva so zdravým svojich klientov tak úprimne si myslím že tu nejde o to že by prijala skutočne tých 700 kcal skôr si to len mylsi a reálne príjme viac. Veď 700 kcal dospelý človek čo potrebuje aj nejakým spôsobom fungovať počas dňa tak proste nedá pokiaľ nemá už poruchu príjmu potravy. 700 kcal nie je príjem ani pre dvojročné dieťa.
@jan510 tak takej trénerky sa zbav. Ty potrebuješ žiť aktívne, hýbať sa, nie postupne telesne zomierať.inak už hrsť čipsov sú brutál kalórie. Pri 700 kcal by ti časom začali odchádzať orgány
@alofinka choď do skupiny Cesta k mojej premene,tam.mas nastavenie tabuliek. Ale.ak.nahodou, tak si vypočítajú BMR ,na nete sú kalkulačky a z toho.si.odpocotaj tak 15 %.
A keď schudnem,zas to prenastav,lebo.sa ti zníži kalorickú príjem. Cca každých 5 kg čo zhodisbsi prenastav tabuľky.b