Kalorické tabuľky - nastavenie

vahcaac
2. jan 2023

Je tu nejaká žienka, ktorá je ochotná mi pomôcť s nastavením kalorických tabuliek? Mám 80 kg, cieľová váha pôvodných 58 kg zpred tehotenstva. Predtým som behávala 5 krát do týždňa po 10 km denne, k čomu sa chcem vrátiť, silové tréningy som moc neriešila. U lekára som bola, mám hypothyreozu, ale už začínam liečbu.
Čas dokedy by som chcela schudnúť je rok.

Baby prosím, IBA k tomu, čo som sa pýtala 🙏🙏🙏🙏🙏

janai1
2. jan 2023

A čo nevieš konkrétne nastaviť?
Zadáš údaje - vek, výška, váha, cieľ a úroveň aktivity. To si spravila?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dajen_7
2. jan 2023

@vahcaac kľudne napis ale kalorické tabuľky ti to vypočítajú aj samé. Je už len na tebe v akom kalorickou deficite chceš byt a to sa odrazí na rýchlosti chudnutia

vahcaac
autor
2. jan 2023

Ďakujem baby, idem sa pridať. Nastavila som si, ale neprepocitalo mi to 🤷‍♀️

vahcaac
autor
2. jan 2023

Videla som, že dosť báb si to nastavuje podľa Tótha, máte skúsenosť/názor ?

tosomja
2. jan 2023

@vahcaac nastav si podľa kalorickej tabuľky. Tóth dáva veľmi nízky príjem a potom časom nie je možný deficit, to budeš stále hladná, alebo jesť len zeleninu ako králik 😃

dajen_7
2. jan 2023

Priateľ mal 100kg vypočítali sme aký by mal mat príjem určili deficit a začala som podľa toho variť a krabickovat mu za 4 týždne krabickovania schudol 7 kil športovú aktivitu nemal iba v práci jedol kedy chcel len za deň musel prijať iba tie kalórie ktoré mal.

nikha2809
2. jan 2023

Hlavne si nezapisuj aktivity, zadaj si režim, v tom režime už máš tie aktivity zohľadnené.V tej skupine cesta k mojej premene máš presný návod ako na to.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katulaaaa
3. jan 2023

@vahcaac ak si na instagrame tak si pozri profil tabulkarka..krásne vysvetľuje ako nastaviť kalorické tabuľky aj ako tam započítať príjem