Ahojte,
chcem skúsiť chudnúť podľa nich , ale vôbec neviem ako si to nastavím a čo dodržiavať.
Pri mojej výške 176 cm som sa vyšplhala na 107 kg, je mi hrozne , som odhodlaná konečne so sebou niečo robiť, mala som aj nejaké zdravotné problémy ale už môžem aj cvičiť , tak sa chcem pustiť do toho.
Poradíte?
Ďakujem
Tu je pripnuty navod: https://www.modrykonik.sk/group/6855/
keď už sa na to dáš, tak treba poctivo nahadzovať, ale ja osobne by si myslím, že to až také potrebné nie je. schudla som aj bez nich, stačí, keď si budeš dávať pozor na to, čo ješ a koľko toho jesť, nepotrebuješ žiadne tabuľky.
Urcite nahadzuj, budes prekvapena, kolko tukov a kalorii maju potraviny, o ktorych to clovek ani netusi. Pripadne kolko malo bielkovin clovek zje, tiez vlakniny.
Disciplina disciplina disciplina
Ja niekedy zapisovanie flakam a za 3mes mam dole 11kg a ani neviem ako
Určite do toho choď.Ja to mám pár dní 😀ale nakoplo ma to riadne.Mesiac a pol som poctivo cvičila,makala,spotená ako kôň a výsledok žiaden som nepociťovala.🥴Teraz som pridala aplikáciu a kontrolujem sa.Lebo keď hodím príklad Bebe dobré ráno a šplechne mi tam okolo 400 kalórií tak si trikrát rozmyslím či zožeriem celé alebo polku.😅Ale obmedzujem pečivo,pridala som viac zeleniny a bielkovín.Váhovo samozrejme ešte nevidno nič😀ale cítim zmenu.Kus som "ľahšia"🙃nemám nafúknuté brucho ako balón,pridala som ľanové semienka.Čiže ako štart určite áno ☺️.Tiež sa učím čo áno čo nie,čo by bolo fajn si uvariť a pod.
za mňa hlavne poctivo nahadzovať, žiaden odhad