Jesenná nakopávačka

8. sep 2024

Mate s tymto niekto skusenost?

biba_18
8. sep 2024

ja mám skúsenosť s fitshakerom. keď potrebuješ motiváciu a nejaký kvázy apkový dozor nad sebou, bude to fajn… ja by som pozrela čo má lacnejšie členstvo…

hipuska
8. sep 2024

Ja som bola v novoročnej. Je to úplne v pohode. Tie cvičenia sú 30 minútove ale iba ak máš skúsenost s cvičením. Inak rataj 40-50 min kým sa naučíš techniku. Čo sa týka jedálnickov, tie sú v pohode. A ak nemáš zase skúsenosť s varením týchto jedál, tak tiež mi trvalo asi mesiac, kým som sa naučila čo kúpiť a ako variť. Nakoniec, som to ani nedala, pretože niekedy bolí 2 varené jedlá denne, čo som proste časovo nedávala. Tak som to vyriešila krabickovanim, varila si na 3 dni. A to sa teda potom dalo...

autor
8. sep 2024

@hipuska hlavne mi ide o to že to clenstvo zaplatis raz a potom automaticky strhavaju, ci sa to da v pohode zrusit a ci realne za tie oeniazr aspoň nieco z toho pochytim. Nieje to taka veľká suma. Cca 10 eur mesacne

petamich
8. sep 2024

bez problemov sa to da zrusit v ich aplikacii, tie cvicenia su podla mna fajn, ked nevies ako cvicit a potrebujes podporu aj tipy na stravovanie tam su a tak

autor
8. sep 2024

@petamich a este sa chcem opytat, su tam videa online s marosom molnarom atd. Viem to pozerat aj neskor alebo je to dostupne jedine v tej chvili?

petamich
8. sep 2024

kazdy den je jedno video, ktore by si mala odvcicit (pozriet si) a su tam rozni treneri a obcas aj online s Marosom trening, vies sa k nim vratit, vies odcvicit co chces v zasade

ketrint
8. sep 2024

K úplne všetkému sa vieš vratit. Aj keď je online diskusia, tak sa ulozi nahrávka…
Za mna fitlavia, a presne od zajtra sa chystám začať tu nakopavacku 😉 Jedalnicek striktne nedrzim, beriem to ako inspiraciu na nové jedla a kombinácie, priebežne skúšam…