Ahojte, dajte také základné rady na schudnutie iba stravou.
Teda co nejesť.
Plati staré nejesť pečivo, sladkosti, prílohy?
Samostatné varenie nehrozí.
Ci to už sa nenosí?
Dáky typ na cvicenie nie som, max si nájdem 30 min na rýchlu chôdzu.
Plati nejest sladkosti, obnedzit ostatne sacharidy a pridat bielkoviny a zeleninu
@darius_a v podstate mozes jest vsetko, len sa ti to musi zmestit do vypocitaneho kalorickeho prijmu, ako radi @mondolina, stiahni si appku kaloricke tabulky a tam budes mat prehlad.
A odporucam skupinu Cesta k mojej premene https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Plati jest co chces aj cokoladu klidne, ale mat kaloricky deficit nizky a chudne sa
plati jedine rovnica prijem/vydaj - ak vydas vela energie mozes zjest aj celu pizzu, polovicu chleba, styri cokolady 🙂 odporucam na chvilu pouzivat kaloricke tabulky, aby si videla, kde sa denne pohybujes, co je ako kaloricke a podla toho sa potom aspon viac/menej riadit
kazdopadne asi na zaciatok staci obmedzit prijem sacharidov napr.
Veľmi jednoducho,jedz ako jedávaš len uber na porcii,nemusíš nič iné riešiť
@darius_a Môžeš jesť, čo len chceš. Len nie toľko, koľko chceš. Ja sa stravujem podľa kalorických tabuliek (momentálne po druhýkrát, prvýkrát som tak schudla takmer 10kg, len som sa na to potom vykašľala). Pre seba si zvlášť nevarím, jem to, čo aj ostatní. Poprípade niečo vynechám, ak mi to už u tabuliek neprejde. Je to jednoduché a hlavne to funguje. Ak s tabuľkami nemáš skúsenosť a zdalo by sa ti to zložité, tak neboj, to je len prvý dojem.
plati obmedzit kupovane sladkosti a spracovane potraviny, pridat viac bielkovin, ovoci a zeleniny a inych rastlinnych potravin s obsahom vlakniny ;) pokojne si daj aj pecivo a prilohy v rozumnom mnozstve ;)
@darius_a
kalorické tabuľky, jasne vidíš koľko toho zješ.