Jedenie 5x denne a chudnutie

bazarik2021_
5. mar 2022

Zdravím
Pomohlo vám jesť 5 krát denne?
Schudli ste? Koľko za aký čas? Plus cvičenie

mamamasama
5. mar 2022

@bazarik2021_ ja jem väčšinou najviac od 19:00-21:00. Cez deň ako kedy. Popri home office a malému väčšinou len zobem, ale raňajky mám vždy. Každý deň sa snažím venovať aj fyzickej aktivite. Nejde o to koľko krát denne ješ. Vždy ide len a len o kalorický deficit. Kalórie sa nezmenia len preto, že si ich dáš 5 krát denne, alebo v určitom čase.

kittykat22
5. mar 2022

@bazarik2021_ ked spravne cvicis a jedavas tak dokazes zhodit 1- 4kg za mesiac. Samozrejme zalezi z akej vahy chudnes. Jedalnicky by si mala mat spravene od niekoho kto tomu rozumie. Je to celkom magia. A cvicis kazdy den okrem nedele.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamamasama
5. mar 2022

@kittykat22 žiadna mágia 😅

ckocka
5. mar 2022

Je jedno kolkokrát budeš jesť, jediné čo je naozaj doležité je celkový kalorický príjem. Napríklad mne vyhovuje jesť 2x - 3x denne, ak uzobávam po malých porciách mám vačšiu chuť do jedla - ale to je individuálne.

kittykat22
5. mar 2022

@mamamasama kto tomu vobec nerozumie, tak je to nastavit celkmo tazke.

kittykat22
5. mar 2022

@bazarik2021_ ja to mam nastavene na chudnutie 1kg na tyzden - to samozrejme nikdy neschudnem lebo to nedrzujem 😀 ale mam 4 jedla do dna. 5 nedokazem zjest - prilis vela casu. A vypada to asi takto. Je to ranajky, obed, svaca, vecera. Blby preklad google preklad

simona92101
5. mar 2022

@bazarik2021_ dolezite je kolko kcal prijmes a kolko spalis.ja som mala vyratany celkovy denny prijem skoro 1600kcal,rozdeleny do 5 jedal.k tomu cvicenie 3-4x do tyzdna,denne okolo 8000krokov.cez samsung health som si zapisovala jedla a ratala kalorie,ziadne hladovanie.

kittykat22
5. mar 2022

@bazarik2021_ neviem ci ti nieco hovori meno Michal Josef Toth, ale on ma celkom dobre recenzie online a mal aj celkom slusne hodnotenie od vyzivovych poradcov k jeho jedalnickom. Skus pozriet jeho IG. Ja si budem od neho zo zaujimavosti brat jedalnicek buduci mesiac.

V ziadnom pripade si neber od Adenikeendt. To je mrcha prolhana ktora ti posle excelovsky subor o 5 riadkoch s tym, ze mas jest 3 mrkvy denne a cvicit od nevidim do nevidim. V Cesku su na nu podane zaloby za ohrozovanie zdravia.

kotvickaa
5. mar 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

mozes jest 3x alebo aj 6x denne, zalezi ako to tebe vyhovuje a kolko kalorii prijmes dokopy za cely den alebo este lepsie v priemere za tyzden....väcsina mojich klientov je 4x denne, ale je to individualne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
6. mar 2022

@elizabet173 kaloricky deficit je cesta len k chudnutiu. Dobre zostaveny jedalnicek je cesta k zdraviu a chudnutiu. Pocitaj si svoje kalorie od nevidim do nevidim. Je mi to uplne jedno 🤷🏻‍♀️ Ja som sa naucila jest inak, pripravujem nove jedla pre celu rodinu a mozem si uzivat jedlo bez toho aby som mala pred ocami kalkulacku. A bud tak laskava a nepis mi, ako nieco nefunguje, ked s tym nemas ziadne skusenosti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poyegzj
25. mar 2022

chudne sa ľahšie z väčšej nadváhy ako z menšej ?