Je tu niekto kto vie zostaviť jedálny lístok na chudnutie?
@t1nusa pozerala som a keď som videla tie sumy tak sa mi hlava zatocila. A veľa som pocula aj o tom, že posielajú každému to iste
@t1nusa pripadne máš nejaký typ na stránku o zdravom stravovaní?
neposielaju kazdemu to iste ale velmi podobne prisposobene pohlaviu, vyske, vahe a tvojim preferenciam (co jes, co nejes) 😃 maju na to vacsinou program, vsak je nejake mnozstvo potravin, s ktorymi pracuju a po nahodeni vstupnych udajov im vygeneruje jedalnicek podla tvojich preferencii - jedalnicek na mieru znamena, ze je prisposobeny tvojim hodnotam, preferenciam a napr. poctu jedal a nie, ze kazdy ho ma iny
vzorove jedalnicky su k dispozicii na takmer kazdej stranke venujucej sa zdravej strave napr. Fitshaker, chudnutieako, ...
nemám skúsenosť s konkrétnym výživovým poradcom, ale čo sa týka informacii k zdravému stravovaniu odporúčam Fitshaker - jednak majú na blogu množstvo článkov a zároveň v novoročnej a plavkovej vyzve kde sú aj tréningy je raz týždenne stravovacie video
Tí, čo to vedia, to nerobia zadarmo. Úprimne, keby si vedela aké to je pracné, ak človek nemá k tomu program v pc, tak by si takúto otázku nedala. Fitrecepty.sk + kalorické tabuľky. Rátaj si nutrienty sama 🙂
Ja som raz vyhrala zostavenie jedálnička v súťaži a keď mi prišiel, tak som si povedala, že za také niečo platiť, je úplne zbytočne...aj tak nedokážeš celý život jesť to isté, čo je v jedálničku. Strava má byť pestrá a vyvážená...a nič netreba vylúčiť...len treba vedieť, koľko čoho a kedy...
A toto keď sa naučíš, máš vyhraté...ja mám už svoju cestu, veľmi jednoduchú a jem všetko...mám pravidlá, ktoré dodržiavam a cítim sa úžasne...kľudne sa môžeme o tom pobaviť bližšie 😉
@jostiak ďakujem, bola by som veľmi rada keby si mi poradila 🙂
Môžeme sa spolu skontaktovať cez súkromnú správu a dohodneme sa...napíš mi😉
vyhľadaj si kontakt na certifikovaného výživového poradcu, ktorý má za sebou už nejaké to poradenstvo a je dôveryhodný ☺️ pripadne si naštuduj niečo o zdravom stravovaní alebo skús krabičkovanie