Jedálniček po cvičení

lutam12
28. dec 2016

Mile zienky...neprecitala som vsetky diskusie. Upravila som si trosku jedalnicek a zacala cvicit. Cvicenie mi konci cca o19.30. Ked pridem domov tak ma prepadne strasny hlad a najradsej by som "vyrabovala"celu chladnicku. Dnes som si dala dve mandarinky po cviceni a uz nic. Prosim co jete po cviceni. Ranajky a obed mam vzdy. Dakujem za vasev odpovede.

bosoriak
28. dec 2016

@lutam12 Mala by si jest pravidelne kazde 3 hodiny a vyvazenu stravu. Vyvazenu znamena, ze v kazdom jedle budu zastupene bielkoviny, sacharidy a tuky. Ich pomer a pocet a tvoj energeticky prijem si vypocitaj, tych kalkulaciek je neurekom. A ak mas po cviceni hlad (co je samozrejme), tak si naplanuj svoje jedla tak, aby si si po cviceni dala veceru.

bosoriak
28. dec 2016

@lutam12 Jo a na vlci hlad ak uz teda naozaj nechces nic jest, je lepsia zelenina - papriky, paradajky, uhorka, kalerab a podobne.

moni244
28. dec 2016

Ovocie sa vecer neodporuca, skor doobeda, mala by si jest castejsie, ako ranajky a obed. Lahke jedla bez peciva, zeleninu, na nete su urcite clanky, stranky zamerane na cvicenie a stravu

zuz02
28. dec 2016

Presne ako bosoriak pise treba vyvazenu stravu, aby ta vecer ten vlci hlad nechytal.
Inak vecer ( nielen po cviceni) by si sa uz mala vyhnut sacharidom a zamerat sa najma na bielkoviny. Napr.salat s kur.masom, tvaroh, tofu, tuniak vo vlastnej stave a pod.

liz_lemon
29. dec 2016

mozes si dat sunku, syry (nie tavene), vajicka, ryby, zeleninu

sense
29. dec 2016

. Nepises ake mas cvicenie ale ak ides vo vysokej tepovke cize palis primarne cukry je normalne ze mas vlci hlad kedze sa ti znizil cukor v krvi.... Co si mozes dat je tvaroh, cottage kludne aj s tou mandarinkou....zvlast ak nejdes hned spat.... Dolezite nie je len potreningove jedlo ale aj predtreningove...