Jedálniček na mieru z bežne dostupných potravín

5. sep 2023

Dobrý deň, máte skúsenosť prosím Vás s osobou, ktorá by mi vedela urobiť jedalnicek na mieru? Z bežne dostupných potravin, ideálne takych, aby sa varilo aspoň na 2 dni. A naozaj účinný jedalnicek na mieru, nie taký, čo posiela každému.

viky7
5. sep 2023

schudnisdave - jedalnicek je sice pre vsetkych rovnaky, ale mas vypocitanu gramaz pre teba .... a maju vysledky ... ja som prvy mesiac dala dole 5 kg

autor
5. sep 2023

@viky7 a aké jedla boli prosím ta v jedálničku? Napríklad. Bol každý deň iné jedla?

almia
5. sep 2023

Aj ja som momentálne v ich skupine schudnúť s dave....v ich programe teda a jedálniček mňam všetko dostupné potraviny...majú skvelú aplikáciu kde si môžte zameniť potravinu za inú...len teraz som začala..uvidím čo po mesiaci ..ale jedálniček skvelý aj cvičenie...👌👍 odporúčam

login1234
5. sep 2023

Trener Jan Kral (Košice) poskytuje aj online poradenstvo

viky7
6. sep 2023

každý deň sú iné jedlá, ale môžeš si to nastaviť tak, že jeden deň máš dva dni.. jedlá z normálnych surovín také povedala by som, že skoro bežné... len použité napr. celozrnné varianty, správne nastavené sacharidy, bielkoviny tuky.... plus cvičenie je tiež súčasťou programu... myslím, že najlepšie jeden mesiac skúsiť a uvidíš, či ti to sadne...