Jedálniček ketogénnej stravy

w3ronika77
26. apr 2023

Prosím, nemáte niekto vypracovaný jedálniček ketogénnej stravy? Viem že je kopec receptov na nete ake predsa by som radšej najaký jednoduchý, konkrétny, ktorý u vás fungoval, ďakujem😊

diamondsspaces
26. apr 2023

Tu stravu máte kvôli chorobe či chudnutiu?

w3ronika77
autor
26. apr 2023

@diamondsspaces kvoli chudnutiu

diamondsspaces
26. apr 2023

Keto diéta je bez sacharidov s vysokym príjmom tuku . Len že , naše telo potrebuje všetky živiny (bielkoviny, tuky a aj sacharidy). Je to nezdravá forma chudnutia . Odporúčam dietologa https://www.nutriadapt.sk/ , oni vás tam zvážia, odmeraju, určia kolo % vody,tuku a svalov máte v tele, určia vám aké staré je vaše telo oproti vášmu veku. Podľa krvi vám vypracujú zloženie taniera príjem kcal . Každý človek je iný , ja potrebujem (25% bielkovín , 30% tuku a 45% sacharidov) na jednom tanieri . Vy to budete mať inak. Stálo ma to 110€ , vďaka tomu chudneme efektívnejšie a cítim sa skvelo , nemám pocit hladu . Áno, z keto sa chudne ale preto, lebo prijmete menej energie ako vydáte energie . Ale ak chcete zdravo chudnúť , tak choďte tam. Veľa ľudí nevie rozdelenie bielkovín , že sú plnohodnotné a neplnohodnotne , že sú tuky, ktoré sa delia laicky na zdravé a nezdravé. Oni vám to tam všetko vysvetlia . 🙂

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diamondsspaces
26. apr 2023

@richie233 mne povedala dietologička, že telo potrebuje všetky formy živín , nie len jednu alebo dve . Držím sa toho čo povedal dietológ , lekár a učebnica 🙂

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkabeuty
6. máj 2024

@diamondsspaces nezdrave su vysokobielkovinove diéty sacharidy nemajú esencie vieme žiť bez nich to nevylučuje pridať kvalitne avokado nakolko pomaha z eletrolytmi