už som vydržal dva dni nejesť myslíte že by som mohol aj viac snažím sa schudnúť
je to vlastne aj kôli tomu že nenávidím svoju mamu
chcem aby si všimla že som veľmi schudol a trápila sa
(o tom prečo ju nenávidím nechcem hovoriť)
myslíte že mi to pomôže schudnúť rýchlejšie
samozrejme budem aj cvičiť
A vieš, že týmto môžeš ublížiť najviac sebe ?
no maximalne si uzenies problemy. Sebe.
samozrejme - maximálne skolabuješ...😉
nerob hlúposti prosím ťa.
Prosím, porozprávaj sa o svojich pocitoch s niekým dospelým komu veríš -napríklad babka, teta, učiteľ/ka obľúbeného predmetu, výchovná poradkyňa... vždy je iná cesta ako si ubližovať
Clovek vyzdrzi uplne v pohode bez jedla niekolko dni.
Ale pohnutky, ktore k tomu mas, su totalne chore.
Nejesť môžeš aj mesiac. Keď si chceš ublížiť nech sa páči.
Je smutne, ze Tvoja mama si nevsimla, ze sa trapis … Ale, nie je jednoduchsie jej povedat, preco mas take pocity a povedat jej o svojom trapeni ? Chces vytrestat ju, ale budes trpiet Ty …
Tvoja mama to bude mať určite u prdele a nič si nevšimne. Skôr sa sústredí na to ako odísť z domu a nebyť na nej závislý.
Posledné štúdie hovoria že post je zdravý, kľudne týždeň keď vydržíš, máš môj obdiv 🤣
No tak toto je na psychológa.
Poziadaj o pomoc mailom na....
116111@ldi.sk
Linka detskej istoty
@personality má 12 rokov !
@ellca123 no len ktovie či to nie je falošný profil
@hiim123 nie je to v poriadku a ani ti to nepomôže. Tvoje telo potrebuje kalórie na denné fungovanie. Tým že nebudeš jesť, budeš trpieť len ty, mentálne, fyzicky. Môže sa z toho potom vyvinúť porucha príjmu potravy a to nechceš. Neubližuj sebe, aby si vytrestal niekoho iného, nestojí ti to za to, viem, o čom hovorím. Mám niekedy podobné myšlienky, no vždy si poviem, že ak to spravím, budem najviac trpieť len ja.
Treba ti vyhladat aspon psychológa.