Je v pohode mať pri výške 172 cm váhu 72 kg?

18. nov 2022

Ahojte, myslíte, že pri výške 172 cm je váha 72 kg v pohode?

mamamasama
18. nov 2022

Ak sa citis dobre, tak je v pohode. Ja by som sa však dobre necítila.

sprjuska
18. nov 2022

závisí od vkusu a hlavne, či tá váha su aj svaly albo len slanina 🤭🤭🤭🤭

lilope
18. nov 2022

Môj muž má veľmi podobné miery a pritom má veľmi veľa svalovej hmoty, takže ťažko povedať ako to vyzerá u teba. 🤷

dominikak4
18. nov 2022

Ja mám 171 a 68 kíl a v pohode sa vôbec necítim (som v 14tt) pripadám si tlstá, kým som nemala deti, tak som mávala 63/64 kíl, to som sa cítila dobre a myslím, že som aj vyzerala tak akurát. Záleží na tebe čo sa ti páči a ako sa cítiš. Niekto sa cíti lepšie keď nie je moc chudý, inému je aj 55 kíl moc. A tiež záleží na tvojom partnerovi čo sa páči jemu, opýtaj sa jeho.

alex49
18. nov 2022

môže a nemusí, ak sa cítiš dobre a v ničom ťa to neobmedzuje.

koniarova
18. nov 2022

Podľa mňa je to veľa.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ada12345
18. nov 2022

Ano, je to v pohode.

vierka82
18. nov 2022

Ja mám 185 CM a 85 kíl 😅

hilda08
18. nov 2022

Osobne mam 173cm a den pred porodom som mala 68kg, a veruze si neviem predstavit ze by som tolko bežne vážila, ale mam kamosku co meria ako ja a ma 75 a je spokojna aj dobre vyzera

xsimonkax
18. nov 2022

Ano je to úplne v poriadku. Na milión % si krásna žena ❤️ či už sú to svaly alebo nie.

lilope
18. nov 2022

Ak vyzeráš skôr ako tá vpravo ako vľavo, tak úplne v pohodke. 👌

luciador
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra811
18. nov 2022

Ja mám 169 cm a mám 55 kg a zniesla by som aj menej 😊 ale záleží ako máš váhu rozloženú 😊

lilope
18. nov 2022

@vierka82 tipovala by som ti o 10kg menej, to sú tie svaly 💪 paráda

mandzula
18. nov 2022

Pozri, toto je 41-rocna baba s cca takou vyskou a vazi 75 kg, cim chcem povedat, ze je to relativne.

zarrinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aaadkaaa
18. nov 2022

Ono aj zalezi, ako to mas rozlozene. Niekto ma velke prsia, niekto brucho, niekto zadok. Ja mam 170cm a naj sa citim pri 65kg, ked som mala 60, uz som na svoj vkus a aj vkus okolia bola prilis chuda, nik mi netipoval taku vahu, ale ovela menej. Ina pri takej vahe place,ze ma strasne vela kil....a samozrejme aj svaly su tazsie ako tuk, takze naozaj kazde telo vyzera inak s tou vahou

deti95060810
18. nov 2022

hm.. treba do úvahy zobrať aj vek ...
je rozdiel či máš 20 a či 45 r...
na nete sú aj tab. kde burú do úvahy aj vek...

drzaopica
18. nov 2022

V pohode je vtedy vaha, ked nemas rolne na bruchu, ovisnute paze, nohy, ktore sa Ti suchaju.Mozu byt 3 zeny s rovnakou vahou a opticky kazda bude ina.Ja mam 68 kg a som akurat

54tinka54
18. nov 2022

Podľa mňa to je dosť.. teda na mňa by to bolo dosť.
Mám 174cm a 60kg. Som taká akurát, skôr štíhla.
Keď som išla rodiť mala som 74kg a to už som sa cítila ako mrož. Síce veľa ľudí mi neverilo že toľko vážim, nejak sa to pri tej výške rozložilo.
Fakt veľa záleží aký máš typ postavy, niekto má len “ťažké kosti” 😀 sama musíš vedieť ako sa vo svojom tele s tou váhou cítiš.

zuzanockamt
18. nov 2022

Áno, je to úplne v pohode. Pri tých mierach som nosila veľkosť 36/38 - podľa strihu a značky. Mávala som tak 68-69 a to som sa cítila veľmi zle, veľmi nízky tlak, točenie hlavy, závraty. Ideál pre mňa pri tej výške je 70-72 kg.

doriiis
18. nov 2022

Bože,dúfam,že môj život a moja myseľ nikdy neprídu do fázy,že budem sledovať každé kilo na váhe.Toto musí byť smutný zivot

konikkon
18. nov 2022

Máme viac menej rovnaku výšku a váhu momentálne. Až na to, že vstupujem do 6. mesiaca tehotenstva a ja sa teda cítim ako hroch. Ty sa cítiš ako?

medina20
18. nov 2022

@lilope Tá vľavo nie je nejak extra tučná🤷🏽‍♀️takže podľa mňa aj to by bolo v pohode😉

veronika3110
18. nov 2022

Ja nechápem prečo sa tu každá porovnávate a nezabudnete spomenúť, že ste tak isli rodiť… veď vtedy nejde len o kila ale aj o to, že sa nemôžete zohnúť, lebo máte pred sebou obrovské brucho.. neporovnávajte bežný stav a stav pred pôrodom, lebo podľa mna sa to nedá porovnať… po porode sa človek cíti ako keby z neho ubudlo 100 kíl…
Ja mám výšku podobnú a mám kíl viac… ale vôbec sa necítim ako mroz, ani nie som nijako obmedzovaná… zvládnem aj beh, rýchlu chôdzu aj všetko…
A určite sa nepýtaj na názor okolia… je dôležité ako sa cítiš a nie len chudé ženy sú krásne.. mne sa raz v bez servítke, keď boli vychodniari páčila tá baba Verona… taka sebavedomá, spokojná so sebou a aj keď mala ako sa hovorí kila navyše, vedela sa pekne obliecť a ja som ju cely týždeň obdivovala, že je fakt pekná a niečo take z nej vyžaruje…

marticka85po
18. nov 2022

@konikkon podla mna tvoje pocity hrocha pramenia skor z tehotenskeho brucha nez z kil 😁

lilope
18. nov 2022

@medina20 to ani netvrdím, ale spokojnejšia by som bola podobajúc sa viac na tú vpravo. Tá vľavo má nadbytok brušného tuku, čo môže značiť vysokú hladinu vnútorného tuku obaľujúceho dôležité orgány, čo negatívne ovplyvňuje zdravie, ale taktiež ju vysokú mať nemusí. Niekto by bol s takouto postavou nadmieru spokojný, niekto by chcel viac. Preto je to vysoko individuálna záležitosť a odpoveď na otázku autorky je úplne subjektívna.

konikkon
18. nov 2022

@marticka85po áno, určite. Ako netehotna by som sa s takouto váhou cítila dvojnásobne zle. Pre mňa tá váha nie je v pohode, preto som autorke položila protiotazku, ako sa ona cíti. Ak dobre, potom je všetko v najlepšom poriadku.

dadis
18. nov 2022

Za mna to je ok, ja mam 170cm a 70kg a vyzera to ok. Naozaj zalezi na tom, ako sa citis v tej vahe...ked som bola mlada, citila som sa pri vahe 63-64 tucna..teraz tomu nerozumiem 😀...ale ja mam kila najma v zadku a stehnach, brucho mam stihle, prsia mam take bezne -75C, velkost nosim S/M , 36/38