Je reálne schudnúť za dva mesiace 5 -7 kg?

2. nov 2022

Mam 42 r a pribrala som cez pandemiu home office a lenivost🙂vazim 80 kg vela som piekla, chipsy, nechodila do fitka.Moja vaha 73 kg bola asi 7 r stabilna.Je realne schudnut aspon tych 5 kg za 2 mesiace?Chcem uplne zmenit stravu a 3 x tyzdenne cvicit vo fitku, plus kazdy den hodinu rezko chodim.Neviem sa nastartovat stale som hladna.Vcera som si vytiahla zimnu bundu a nezapnem ju:(je chudnutie po 40 tke tazsie?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenamihal
2. nov 2022

Ja som schudla 4,5kg za mesiac..vyhodila som pecivo a cukor a nejedla som po 17,00hod....a taktiez som nejedla medzi jedlami.. najedla som sa az kym som necitila hlad...a denne 10,000 krokov---

majamat
2. nov 2022

je to realne. chudne sa podla toho, za kej vahy ides a vzdy na zaciatku moze byt chudnutie intenzvnejsie.

ked som 1x chudla, tak 5,5kg za prvy mesiac, potom 3kg a potom po 2kg za mesiac.

ked som zacala s chudnutim pred skoro 3r, tak som dala za 2m presne 7,5kg ( mala som skoro skoro 95kg) a asi aj za kratsie obdobie to bolo.
teraz mam za 10dni asi 1,5kg dole, ale zacinaju so mnou mavat hormony, tak sa to zastavi. no bezne mi isla dole hmotnost pri chudnti 100g za den. pripadne mi to niekedy aj trosku viac poskocilo.

kotvickaa
3. nov 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

Chudnutie po 40 nie je tazsie, mam aj klientky po 50 aj po 60 a chudnu pekne, len treba vediet ako na to. Tych 5-7kg je za 2 nesiace realnych. Schudnut je jedna vec, ale vediet v com si robila chybu a udrzat si vahu je nieco uplne ine.

kvietocek199
6. nov 2022

Mamina si nedávno kúpila e-book priamo zameraný na chudnutie po 40 a 5kg zhodila za 3 týždne takže je to určite reálne.

janci27
6. nov 2022

@kvietocek199 mohla by som poprosit nazov tohto e-booku? Zaujalo ma to. Mamina aj cvicila, ci len zmenila stravu? Dakujem

kvietocek199
7. nov 2022

@janci27 Hlavne zmenila stravu a ebook je na stránke schudniza21dni(bodka)eu

bambinomio99
7. nov 2022

Je to o niečo ťažšie ...máš určite o niečo pomalší metabolizmus