baby podarilo sa vam niektorej schudnut 7 kil za dva mesaice ? ako by som to docielila ? nejest pecivo, sladkosti, vecer po siestej myslite ze to funguje ?
ahoj funguje to 90 dnova odlisovacia dieta funguje je susper ja ju aj teraz drzim a za 8 dni som schudla 2 kg co je super.
@tina27111
@tina27111 ano funguje, preco by to neslo? kazdou dietou nejedz to a to a nejedz vecer tych 7 kg mozno zhodis aj do mesiaca......potom do roka priberies 14 kg.
ak chces schudnut dlhodobo, nastalo, byt zdrava, fit, vesela.....kludne jedz aj sladkosti - trosinku.....aj pecivo- minimalne....aj vecer po siestej - nieco lahke, nie tonu, ale kusok.....
treba nie vynechat zo stravy urcite veci a ratat zo zazrakom.....je potrebne naucit sa jest, to, co je zdrave a to, co si vies predstavit ze budes jest dozivotne x rokov. hlavne vynechaj vsetky umele sprostosti, ako margariny a rastlinne natierky atd.....
a samozrejme bez pohybu to nejde.
@tina27111 určite sa to dá,teda v prípade,ak ideš chudnúť z nadváhy(nie,ak máš 50 kg a meriaš 160cm).úprava stravy,vynechať biele pečivo,sladkosti,sladené vody,piť veľa čistej vody,prípadne vody s citronom (ráno na lačno je to super budík na metabolizmus,aspoň u mňa),pravidelná strava v rozumnom množstve,veľa zeleniny,ovocie len doobeda a ak k tomu pridáš kardio cvičenie,tak 1 kg za týžden je úplne reálnych.potom sa ale treba naučiť správne stravovať a nie sa vrátiť k starým zvykom,pretože jojo efekt je zaručený.veľa zdaru
Dá sa to..ono veľmi zázáleží z akej váhy ideš. Čím vyššia váha, tým to ide rýchlejšie. Ja som išla z váhy 100kg a prvé 2mesiace mi zišlo 10kg, samozrejme zdravoou stravou a cvičením, pokiaľ máš menej kg, povedzme 60-70 kg asi by to trvalo dlhšie, všetko závisí od doterajšieho životného štýlu a pomeru tuku v tele. Ale dá sa to, všetko sa dá, keď sa chce🙂 PS; žiadnu bielu múku, sladké, pravidelne jesť,dodržiavať prestávky medzi jedlami 3-4hod, aby stihlo vytravit, a pravidelne cvičiť, odporúčam JILLIAN MICHAELS🙂 veľa šťastia
sedem kil za dva mesiace je v pohode, aj zdravym sposobom. najma, ked ides dole z vyssej vahy.
http://www.chudnutie-ako.sk/ Mne sa podarilo 12kg za cca 9 mesiacov. Zo zaciatku to ide rychlo ( prvy tyzden dokonca 2 kg, lebo ide prec voda), potom je realnych 0,5 kg za tyzden MAX. Ak mas v plane viac, zarabas si len na jojo efekt.
ahojte prosím poradťe mi ako mám schudnuť z bokov ďakujem
@sofiamirko behaj a zdravo sa stravuj.
Myslím, že sa to dá, hlavne ak chudneš s vyššej váhy...
žiadna diéta ti nepomôže natrvalo, len saz ačať zdravšie stravoavť.. ja som schudla 4 kg "len tak", začala som piť ráno nalačno vlažnú vodu s citronom, obmedzial som sladkosti, urobila som ompromis, jednu maličkosť, aj to len dopoludnia 🙂 prestala som jesť biele pečivo, tomi pomohlo asi najviac, občas si doprajem biely rohlík s maslom, 😀 😀 😀 😀 obed polievka, druhé jedlo - pridala som viac zeleniny a obmedzila zemiaky a knedlíky :P na úkor zeleniny.. obedujem okolo druhej, večeru jedávam už len ľahšiu, zeleninový šalát s olivami, občas chlieb so šunkou.... ale myslím že základ je neísť spať s plným bruchom :D
Ja som schudla 12kg za 2 mesiace a to som vobec nehladovala a bezne jedla aj o 8-9 vecer 😉 Nejedla som pecivo, sladkosti samozrejme len zeleninu a maso a vecer lososa 😀 Pila som iba vodu a to 2-2,5 litra denne.
@alla24 Ja tiez podobne a este cvicim 3-4x za tyzden,tiez mam -7kg za 2 mesiace.😉 A gratulujem.
@maria345711 Ubohaaa reklama,myslis,ze ti na to skoci nejaka inteligentna zena?! 😀 😀
za 2 mesiace 7 kg je uplne prirodzene. Ale ked mas velku nadvahu chudnutie je lahsie. Ale napriklad ked si 68 a chces byt 61 - to nebude take lahke. 🙂
Dobrý den môže my niekto vysvetliť jak to je možné že tá 2 mesiace schudnúť 12kg….ja mám 13 rokov a 98kg a pojem čistú vodu a aj tak som stále tá istá
Ja ked som prisla z porodnice tak som 7kg schudla za dva tyzdne a jedla som vsetko. Ale tak myslim si ze upravou stravy a pravidelnym cvicenim aspon 2-3x do tyzdna sa to da zmaknut. Myslim ze inspirativnych albumov ako sa stravovat je tu viac nez dost.