Je tu nejaký výživový poradca pripadne tréner, ktorý sa vyzná chudnutiu? Prosím vás je reálne schudnúť 20 - 25kg za 7 mesiacov zdravým spôsobom? Čiže zmena stravy a pohyb? Nemyslím žiadne hladovky atď. A prosím neponúkajte mi tu ani žiadne "zazracne produkty ", fakt nie som na to zvedavá
@lenuska9999 ja som za rok dala 32kg - uprava stravy, kaloricke tabulky, pohyb ( beh, korcule, bicykel)
@zuzkaa1991 ďakujem za aké obdobie tých 10kg ?
@veronikaszabova ďakujem a koľko času si tomu pohybu obetovala?
@elizabet173 ďakujem, chcem ísť dole z váhy 84kg. Pred tehotenstvami som vážila stále necelých 60kg a chcela by som sa dostať opäť na tuto váhu
@lenuska9999 februári sme začali a v juni /juli mala dole
30kg za rok.
7 mesiacov je krátka doba. Zdravo sa to za ten čas podľa mňa nedá.
@lenuska9999 hodina denne
@lenuska9999 ahoj,ja som schudla 27 kg za 7 mesiacov, úpravou stravy - jedla som 5 krát denne a začala som cvičiť 😉
urcite sa da ,ja som nabehla na paleo stravu a za tri mesiace som dala dole 15 kil a do dvoch rokov samu seba 60 kil
Áno, schudla som za 9mesiacov 20kg. 😊
Ja som schudla za 5 mesiacov 12 kíl. Išla som z váhy 70 kilov na 58. Úpravou stravy a denným cvičením.
@lenuska9999 svagrina schudla za 3mes. 10kg, takze sa da. Mala upravenu stravu, domace cvicenie...robila je jedalnicky na mieru poradkyna.
Dievčatá čo znamená upravili stravu čo ste jedli?Potrebujem prosím poradiť idem na to aj ja dakujem
@elizabet173 vďaka. V júni mam totiž svadbu , tak preto
@lenuska9999 som vyzivova poradkyna, zacinala som na 86kg a za 6 mesiacov som mala -18kg. Chce to viac pohybu a hlavne zmenu stravy😉
6 mesiacov / -15 kg (kaloricky deficit, pravidelna strava, pohyb - beh, korcule, bicykel, turistika hlavne)
32 kg za 3mesiace som dala dole
@lenuska9999 ano da sa to ;) ja som schudla 10kg a kamoska co sme zacinali (rok po porode).schudla 22kg ;)