Je možné spevniť a vyformovať postavu aj bez úpravy jedálnička? Nechcem schudnúť. Váhu mám už niekoľko rokov rovnakú, iba by som ju chcela trošku upraviť. Ké to dosiahnuteľné aj bez úpravy jedálnička, iba cvičením? Stravu mám bežnú domácu, nie fastfood a vyprážané. A zas neviem si predstaviť, že by som už mala stále jesť iba kuracie a ryžu.
@hederamonstera spraviť z neho niečo schopné, nech sa netrasie všetko 😂
jasne že dá.....formuje a spevňuje sa cvičením....pri chudnutí je 70% strava, ale inak vyzerá baba čo má 70kg a cvičí ako baba čo má 60kg a je mľandravá.....tá čo cvičí a má vyššiu váhu bude vyzerať lepšie ako chudšia ale mľandravá....
Telo sa formuje cvičením a nie jedením kuraťa s ryžou.
Dá.. A človek co zdravo je, alebo chce schudnúť ci mat peknú postavu, neje len kuracie na vode s ryžou 🙈😁
Nemusíš jedálniček upravovať drasticky a v niečom sa obmedzovať, ale dala by som si popri cvičení určite pozor na dostatočný príjem bielkovín, skús si ho pár dni odsledovať 😊
samozrejme, že áno
nie nie je to možné, cvicenim si nevyformujes nič, leda zeby si cvicievala 5 hodín denne a potom si dala tu domacu stravu, aj to sa obavam zeby nepomohlo
Skôr je pri formovaní dôležité dodržiavať rozloženie živýn. Ja keď cvičiaci deň tak musím prijať 2300-2450kcl. To je dosť veľké množstvo jedla a určite nejem kura s ryžou.
@barborachors a načo je potom cvičenie podľa teba? Jasné, že si vyformuje cvičením postavu, dokonca jem aj rezne a cvičím a mám zmenenú brutálne postavu, výdaj, príjem nič nehovorí a cvičenie?
Spevnit ano ale pod vyformovani co myslis?