Ahojte, mate prosim niekto skusenost s touto strankou a s jej knihami. Chcela by som teraz skusit tu vyzvu jedalnicek s nou. No nechce sa mi kupovaf tu knihu, ked neviem, ci vydrzim. Prip. Nemate niekto knihu Moja stihla prirucka v pdf.
Dakujem
Skúsenosti nemám žiadne, ale poviem ti jedno - Ani na základe jedálnička od samotného Krista Pána neschudneš, ak "nevieš či vydržiš".
S Ivkou mam osobne skusenosti, je velmi mila, sikovna a rozumie tomu co robi.... Jedalnicek sa ti bude snazit prisposobit na mieru tvojim chutiam a preferenciam. Ale najskor si to potrebujes "upratat" v hlave, lebo ziadny jedalnicek sa nebude dodrziavat sam. Je potrebne prehodnotit a urobit celu zmenu stravovania... Na zaciatku ale urcite pomoze a poradi... 🙂
Mám s ňou osobnú skúsenosť, je to veľmi milá a príjemná žena- odborníčka, nastavi jedálniček podľa toho ako chceš ty, jedlá v knihách sú chutné, rýchlo pripravené a suroviny na ne nemusíš zháňať všade možne lebo sú dostupné v bežných potravinách. Odpovedá na každú otázku, poradenstvo je v cene jedálnička od nej. Sama má na profile jedlá z jej kníh, keď si to viac naštuduješ zistíš, ako a z čoho varí. Toto boli pre mňa najlepšie investované peniaze a skvelý začiatok nutrične vyváženého stravovania.
Je Maheľová nie Mahešova, to za prvá a za druhe, je skvela. Mam jej knihu a ma skvele recepty. Ale keď nevieš ci vydržíš, tak to máš skvelý mindset už od zaciatku
@nelka93 ja som dala Maheľová, takze to asi admin opravil.
Tak tato pani to ma v hlave dobre upratane. Naozaj si moze hovorit vyzivovy poradadca. Ziadne nezmyselne zakazy a nutenie do jedal ktore nemas rada. Jedalnucejk zostavuje tak aby bol udrzatelny- z toho co mas rada- takze nie je problem vydrazt.ked jej povies ze chces 3 jedla urobi ti jedalnicek na tri. Ked jej povies ze 8 tak na 8. Ked budes chciet ranajky da, ked nie,nie. Ked chces "hlavne jedlo dna" mat veceru tak budes. Vychadza zo studii a odbornych znalosti nie z mytov a povier. A tak to ma byt. S knihami skusenost nemam-( mam vedomosti o strave zo skoly) Vypocuj si podkast s nou u Vlada Roska- ten tiez vie o com hovorí.