Máte niekto s touto metódou dosiahnuté výsledky? Schudli ste? Ďakujem za odpovede.
Je to super, len pozor na hormony ...
ano 🙂 ale da sa aj normalne len najprv si treba precitat nieco o tom.. treba si davat pozor, hlavne baby, moja znama kvoli tomu nemala menstruaciu pol roka... ale poznam aj taku ktora to drzi uz 3 roky 🙂
Muzi na toto stravovanie vacsinovo reaguju vyborne. Zeny ako ktora..niektorej to sadne, ale mnohym narobi problemi s hormonami , menstruciou, plodnostou..
je to super. PCOS upravene, menstruacia upravena, ekzem zmizol, kila sli dole.
@bonnie2 a nie, nie je to to ze jest cez den v rozsahu 8 hodin.
To je to, ze nejes 2 dni v tyzdni, nie dni iduce po sebe. Postna doba je minimalne 24 hodin - cize sa navecerias v nedelu, potom nejes nic az do minimalne pondelka vecera - a ak nieco zjes, nesmie to mat viac nez 500 kalorii. Idealne je nejest nic az do dalsieho rana (utorkove ranajky).
Idealne postis pondelky a stvrtky. Medzitym jes normalne.
@obsadenemeno jeeezis tak to ja by som odpadla kebyze nejem...
@obsadenemeno https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/prerusov... je to aj to co pises ty aj to co pise bonnie..oboje sem spada.
@kaja73 originalna metoda intermitten fasting je 5:2.... dalsie su uz odnoze.....
@obsadenemeno ale funguju tak isto s tym istym efektom....a stale je to individualne, hlavne u zien ,ci nenastanu hormonalne komplikacie..tebe to pomohlo,inym to uskodilo...stale je tu to riziko. Clovek si to proste musi testnut sam ,kam patri..
Stačí zdravý sedliacky rozum...normálne jesť a hýbať sa....dietami si môžeš dodrbať organizmus a potom to roky dávať dokopy...a že to nebude zadarmo je snáď jasné.
@monikapalo ja takto fungujem uz 4.rok. Schudla som 9kg za pol roka. Bohuzial, mam problem so stitnou zlazou (autoimunitny zapal) po 2 rokoch som prudko pribrala ( v priebehu 2 mesiacov) takze lieky a tak, potom sa priberanie stoplo, schudla som 3kg z nabraneho a viac to nejde. Ale ako sposob stravovania mi to vyhovuje, post celkove je prospesny. Nie je to o tom, ze sa cely cas neje. Ja jem rano ovsenu kasu varenu s vodou, lyzicka medu a 70 g ovocia mrazeneho ( ribezle vacsinou). Obed nejaka kremova polievka ( brokolica napr. ) bez muky, smotany, alebo listovy salat so zalievkou a vecera losos so zeleninou alebo omeleta so zeleninou, kelovy privarok s parkom a tak. Prepocitane na kalorie samozrejme, aby vyslo tych cca 500, muzovi 650 v postny den. Jedava tak aj moj muz. Je to fajn na odlahcenie. Inak autor diety Mudr. Michael Moesley ci ako to pise uz najnovsie zvysil pocet kalorii v postny den na 700.
Určite by som takú diétu neskušala. Čo takto radšej začať cvičiť a dať krabičkovu diétu?
Myslela som skôr na metódu 16/8
Mna by zaujimalo ci naozaj niekto schudol tym ze jedol len v priebehu osmich hodin ? A kolko kg za aky cas ?
@monikapalo
@bonnie2 https://www.modrykonik.sk/group/7797/detail/ baby tu mate skupinu
@bonnie2 nie uplne,len ciastocne..dodrzujem taku odnoz ..rano jem len tuky..tie nevyvolaju ziadnu inzulinovu odozvu a som syta az do cca 13h..pijem tukovu kavu o cca 7,30h. Je to taka odnoz prerus.hladovky,lebo kym je inzulin dolu tak sa telo sprava akoby hladovalo,ale bez stresu . Dalej cez den jem nizkosacharidovo..vela zelneiny,ryby,ale aj maso,domca zivosicne produkty,vajicka,klude mast domacu,malso,olivak,avokado..proste vela zdravch tukov a primerane bielkovin...nieco v style Paleo.
@kaja73 super, ďakujem
@lexi333 super, pokúste viac. Ja mesiac a 4kg
@monikapalo to je to ze jest cez den v rozsahu 8 hodin?