Ahojte kočky 🙂 premýšľam čo je to ideálna váha /hmotnosť ?? Všade sa o tom píše , všade samá reklama ale kde je správna odpoveď ?? Pred vyše rokom som pri výške 169cm vážila 78kg . Povedala som si a dosť idem to zhodit ,, dnes sa ručička na mojej váhe zastavila na čísle 65 kg. Reakcie okolia sú rôzne , niektorým sa už nepáčim vraj som už strašne chudá a mám z chudnutím prestať , iný vravia že ešte mám pár kg zhodiť ....... Tak teraz neviem .....???? Ďakuje za každú radu/ postreh 🙂
@dunakiliti80 podľa mna máš teraz krásnu postavu🙂
@eeffka má pravdu, neriešiť váhu ale centimetre. ak ty by si teda ešte chcela niečo so sebou riešiť, tak len spevniť a tvarovať. inak nič.
ale aj tak si myslím, že vyzeráš teraz super🙂
Aby clovek aj mal neaky objem, lebo potom vyzera ako chory. Vraj je idealne ,ze o 10 kg menej ako je tvoja vyska bez 100, cize pre teba 59,
ale to je presne ten pripad ked mne sa zda uz clovek chory ked je taky chudy 😀 😀 😀
Podla mna uz si super kocka a fakt udrziavat a hlavne mat neaku svalovu hmotu, lebo vysportovane telo vyzera lepsie ako sadielko a to moze vazit rovnako....
ja si myslim ze to bolo aj predtym ok...teray je to super.takto by som to nechala
Ja by som uz dalej nechudla, vyzeras dobre. Podla mna zalezi od celkovej stavby tela, od veku a od vysky. Dospela zena nemoze predsa vyzerat, ako 13 rocne dievca.
Vyzeráš perfektne! Ak sa cítiš v tejto váhe v pohode, tak nie je dôvod ďalej chudnúť. Zachovať si tento životný štýl a netreba riešiť už váhu. 🙂
@dunakiliti80 krásna si taká aká si..stačííí
Ideálna váha, aj ja by som chcela takú 🙂
ja by som tiez vahu neriesila, ja som pred tehotenstvom zacala chudnut, chodila do posilky a vaha mi isla hore lebo sa tuk menil na svaly..mala som z toho depky tak odvtedy vahu neriesim, ozaj su dolezite cm
@dunakiliti80 podla mna vyzeras super !! a mnohokrat to nieje ani tak o vahe ako o vyzore...raz mi lekarka povedala ze nikdy nebudem mat nejaku idealnu vahu aku si predstavujem /ja meriam 168cm/ lebo ze mam tazke kosti a pritom na vyzore to vobec vidiet nemusis...ja som mala pri svojej vyske tych 61-62 kg a postavu taku podobnu tvojej terajsej...teraz som tehulka takze sa to trochu zmenilo 🙂)) ...kamoska tak isto...sice je vyssia, ma cca 175cm, ma krasnu postavu a pritom ma vahu cez 70 kg, ked som to pocula vobec som jej neverila kym sa nepostavila na vahu pred mojimi ocami...tiez jej povedala lekarka ze je tazkopadnejsia, tazke kosti...takze podla mna vyzeras super a to vysledne cislo na vahe nie je v tvojom pripade az take podstatne 🙂 nice day 😉
@dunakiliti80 podla mna mas skvelu postavu, a ostatnych neries, ty s amusis citit dobre vo svojom tele, ak mas pocit ze chceš zhodit, zhod, ak ti je takto dobre tak neries 😉
ja mam pri vyske 169cm 60kg, a tiez niektory ze super, iní že troska dole... momentalne sa citim ok tak to neriesim 🙂
dobrá postavička 😉
@dunakiliti80 dôležité je, ako sa cítiš ty, nie čo povedia ostatní 🙂 lebo koľko ľudí toľko chutí, nikdy nevyhovieš všetkým 🙂
a čo sa týka ideálnej hmotnosti - taká neexistuje, ale existuje tzv. BMI - http://www.vypocet.cz/bmi
vyzeras super..
idealna vaha je ta, pri ktorej sa ty citis dobre (samozrejme ked neratam anorexiu a tak)
@dunakiliti80 mas super postavu teraz 🙂
dolezitejsie ako nazory na tvoju postavu je hlavne tvoj postoj k sebe samej.Ako sa citis vo svojom vnutri.
Ako sa hovori ,sto ludi ,sto chuti. Jeden povie "wau ako super vyzeras"a vzapati druhy",no dievca,je ta este stale dost".Zdravo sebavedoma zena si vyberie tretiu moznost......
najlepsie taketo podobne hodnotenia tvojej postavy,ci si uz dost stihla alebo naopak,este dost tucna,nebrat na vedomie.
Ano vsade sa pise,aka je idealna hmotnost,postava,idealny/a manzel/ka,praca,sef,svokra,deti bla,bla,bla,
no spravnej odpovedi sa nikdy nedockas,lebo neexistuje 😝
no uz nic nezhadzovat, lebo Ta zlomi i vanok 🙂 Krasna postava, nemas sa s cim trapit. A inak, aj ta prva je dobra.
skus si vypocitat body mass index. podla toho zistis, ci si ok.
a to ake tintitka ti radia este viac zhodit? takto si akurat, keby si zhodila este viac, bola by si prilis chuda..
Som si spomenula na našu profesorku dejepisu na strednej (už vážne netuším ako sme sa dopracovali k téme ideálnej váhy 😕 😀 ), tvrdila, že človek by mal vážiť toľko, aby sa cítil dobre - zdravý, spokojný, plný síl 😉 ja mám 162 centi a najlepšie sa cítim pri váhe medzi 57-60kg. Niekomu sa to zdá veľa, ale čo ma je po iných 😝
máš super postavu 🙂 tak sa na ostatných vykašly je to tvoja vec hlavne ide o to aby ty si sa cítila super vo svojom tele , pretože tvoje telo predsa nosíš ty a nie Marka z obchodu 😀 ... ps.: ako sa ti podarilo takto pekne váhuh znížit ? 🙂 mne by sa zišlo 😀 mám tvoju výšku a povodnu váhu 😀 vdáka 😅
@dunakiliti80 Ahoj.nechudni už maš super postavu.a druhych nepočuvaj!!! 🙂
@dunakiliti80 postavu máš v pohode, no ja by som kludne chudla ďalej 😎
Je to tvoja vec a vôbec by som sa neobzerala na druhých. Ty musiš vedieť ako sa cítiš.
@dunakiliti80
Vyzeráš super,určite lepšie, ako predtým, tak akurát. Určite by som už ani nezhadzovala🙂
Uz sa len udrzuj............ak sa citis dobre, tak by som uz nechudla. 😎 @dunakiliti80
@dunakiliti80 ja si myslím, že máš postavu výbornú, nemusíš už chudnúť 😉
hlavne si nedaj od nikoho hovorit ci mas alebo nemas chudnut, tak ako sa sama citis tak mas pracovat so svojim telom. ja som schudla uz dvakrat do 20kg a prestala som vtedy, ked som sa navliekla do niecoho uzkeho a sexi a bola som spokojna s tym ako vyzeram 🙂 ked sa citis sebavedomo v satach, ktore by si predtym nenosila na verejnosti, tak je to dobre uz viac netreba chudnut 🙂 musis sa riadit sama sebou, lebo partner ti pravdu nepovie lebo ta miluje a zenske ti pravdu nepovedia lebo zavidia, ze sa ti to co robis dari. 🙂
@dunakiliti80 Žiješ pre seba alebo aby si plnila požiadavky druhých na rozmer svojho vlastného tela.... JE mi fakt smutno, ked vidím, ako dokaže byť človek neslobodny a spútaný prestavami cudzích ludí. Bud taka ako sa cítiš dobre ty, nie taká akou ťa chce mať uplne cudzí človek
@dunakiliti80 uplne suhlasim s vejulou, nenechaj sa tlacit okolim. vyzeras velmi dobre, klobuk dole nad takou zmenou. si zdrava? bavi ta cvicit? stravujes sa racionalne? tak sa udrzuj, dalej sportuj, ale uz tolko vahu neries. podla fotiek by som povedala, ze mas peknu postavu a kto ti hovori, ze by to este chcelo zopar kil dole, nech sa pozrie najskor na seba.
@eeffka
@ynett
@25daniela
@barbara088
@sharlotta
@cerez
@satanka1
@kiwi82
@lenka1208
@angelina86
@marse
@bibuska22
@sissy27
@mafin152
@luslus
@cristi
@euka210
@modrofuzik11
@jana_eyre
@snopkulka
@oktobermimi
@kotatko1232
@sashabb
@dobromila1111
@digysa
@kacatko
@marcelasladeckova
@vejula
@tana85
Ďakujem Vám všetkým kočky za povzbudivé odpovede 😀. Prajem aj vám ktoré chcete pár kg zhodiť nech sa vám darí ... Pre tie ktoré neviete ako začať napíšem pár rád ...nieje to ľahké ale keď nájdete v sebe PEVNÚ VOĽU určite to bude ľahšie 😝 takže hlavu hore a šup šup nech ste do leta v plavkách sexi .... tu sú sľúbené rady: jest striedmo neprepchávať sa hlavne na večer ( striedmo znamená jesť tak že svojim spôsobom stále pociťujem že by som ešte zvládla kúsok ale už si ho nedám 🙂 , zabudnite na sladkosti, smažené jedlá ,
dostatok pohybu kľudne stačia prechádzky v rýchlejšom tempe , ak pridáte šport je to pre vás + ( plávanie je super 3x do týždňa ideálne ) a samozrejme pitný režim až do prasknutia / utopenia 😀 a v neposlednom rade ak vám nevonia posilovňa , aj sex je veľmi účinným spaľovačom tukov 😲
Takže kočky držím Vám všetkým palce a teším sa na vaše fotografie 😉
PS : ak by ste potrebovali ešte pár trikov kľudne mi píšte budem rada ....
@dunakiliti80 netreba riesit kila ale centimetre, videla si vedla seba kilo slaniny a kilo masa?
podla poslenych fotiek by som neriesila vahu, ale max tak spevnovanie a udrziavanie