Ide so mnou niekto chudnúť?

kikulienka12
23. mar 2014

ahojte je tu niektora ktora by.chcela do leta pekne schudnut? k hej podte so mnou do toho mam 170cm a 82kg tych 20kg by vobec nezaskodilo

lolonka
23. mar 2014

ahoj..si dobrá...že 20 kg do leta..ja som si to dnes tiež povedala, lebo všetci okolo mňa chudnú a už si pripadám pri nich strašne.. 😀

gladiola
23. mar 2014

@kikulienka12 a ako to chceš dosiahnuť? Máš plán?

kikulienka12
autor
23. mar 2014

Tak nemusi to byt 20kg aj ked schudnem 10 bude to onieco lepsie 🙂 nooo plan nemam ja by som asi plan mala jest len zeleninu tuniaka kuracie prsa uvarene ale hlavne zeleninu 🙂

gladiola
23. mar 2014

@kikulienka12 držím palce!

kikulienka12
autor
23. mar 2014

Nejdes do toho?

rysisi
23. mar 2014

Ja Idem tiež by mi bodlo tých 10kg dole mám 67 ale pri mojich 156 cm je to moooooc mala by som mat 51. zostavíme si nejaký jedálniček????

zuzu9251
23. mar 2014

baby rada by som sa k vám pridala ak mozem🙂

ragulca
23. mar 2014

pridám sa aj ja, začala som včera

emma_932
23. mar 2014

aj ja, aj ja. zacala som 14. 3. a par cm je uz dole /no dobre, dve, ale aj to je nieco 😵 / este takych 5-6 cm a budem spokojna

nikinkals
23. mar 2014

Pridavam sa 🙂

luccyliu
23. mar 2014

pridala by som sa, ale zacinate na mna v blbu dobu 🙂

zunna
23. mar 2014

Dievcata, pridavam sa k vam 🙂

matejkova
23. mar 2014

Pridávam sa. Dnes 74,5 kg. O 3 mesiace ? Odporúčam Tiffany Rothe

https://www.youtube.com/watch?v=iaLm_UTF9aA

🙂

luccyliu
23. mar 2014

@matejkova wau! ziadna brutalna pomocka a jake cviky 🙂 paradicka

ada1981
23. mar 2014

@matejkova dakujeeem, super cvicenie.. nahodou som sem nakukla.. urcite popozeram a vyskusam aj ostatne workouty 🙂

jajitko
23. mar 2014

@kikulienka12 skusim aj ja, hoci si to hovorim uz od januara. ale uz som naozaj na tom momentalne s vahou hrozne. dnes 160/84,9.
@matejkova skusim, zaujalo ma.

luccyliu
23. mar 2014

@jajitko to si na tom dobre, ja mam na tu vysku este o 10kg viac :(

matejkova
23. mar 2014

Ja už mám 3 odcvičené. A Vy ? Odporúčam aj

https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
j_ank_a
23. mar 2014

ja odporucam Jillian Michaels, s babami mame sukromku a centimetre aj kila idu dole... nase babulky davaju aj 7-10 cm s pasa za mesiac, takze super... vsetky mame velke pokroky.. stravu nejak neredukueme, len papkame zdravsie a mensie porci.... takze len a len odporucam... hlavne staci zacat este DNES... nie od zatra... 😎 docvicenia... :D

limoncino
23. mar 2014

@matejkova akurát dnes som o nej čítala.

nensy142
24. mar 2014

ja sa tiež baby pridávam ak možem🙂

22petinka
24. mar 2014

@lolonka aj ja sa k tebe pridavam.. len daj recept ze ako nato 🙂

froschka
24. mar 2014

Kocky zakladom chudnutia s trvalym efektom je nedrzat ziadne diety lebo si spomalite metabolizmus a nastupi jojo efekt... Kto to nepochopi tak bude chudnut cely zivot...
Telo potrebuje svoju dennu davku sacharidov, bielkovin a tukov! Pokial mu odoprete niektoru zivinu vypomsti sa to
Trba si zacat pisat kaloricky dennicek alebo si stiahnut aplikaciu do molbilu kde si zodpovedne zapisete kazdy gram potravy! Budete prkvapeneeeeee kolko coho ste pojedli a co este mozete alebo nie.
http://www.kaloricketabulky.cz
http://beste-apps.chip.de/ios/app/fooddb-iphone...
A samozrejme pohyb pohyb pohyb!!!

miushka13
24. mar 2014

ja uz som tiez zacala min.tyzden a mam minus 3kg,zatial necvicim,ale aj tobude. len teraz nie je nato cas. drzim Vam vsetkym palce.

cynthiah
24. mar 2014

Ja sa tiez pridavam 🙂 Len vcera mi zacali kramy takze mam pocit 🙂, ze najblizsich 5 dni som odstavena...Boli ma neskutocne hlava a brucho a je mi na grc...ale potom sa do toho pustim...chcela by som dat tych 10 kg dole urcite 🙂 ale problem je strava...Vraj clovek moze jest cokolvek,hlavne malo a pravidelne....cvicim zatial 2 mesiac len tak sama doma s cinkami ale nejde to nejako dole a mam nervy,,,a hlavne v strave mi nikto nevie poradit...nemam peniaze na ziadne platene jedalnicky alebo trenerov a nemam ani podporu od okolia....takze dufam ze tu sa podporime a ja osobne sa pustim do Jillien Michaels...skusim to opät, kedze pred vianocami mi to pomohlo...a vsimlo si to aj okolie 🙂a potom hodim aj nejake toto pred a po 🙂 ked ovsem budu dobre vysledky 🙂 tak hor sa do toho 🙂

sadul
24. mar 2014

http://www.pluska.sk/izdravie/fit-krasa/videocv... skuste mrknut aj toto, cvici lucia medekova...ja osobne iba pilates cvicenia, ale tam sa vyzaduje preciznost a pravidelnost, vysledky som vsak mala viac ako viditelne🙂 , niekto sa vsak radsej pohupuje v rytme "salsy", proti gustu ziaden disputat..ja som po narocnych mesiacoch zacala vcera, 171/64, takze sa tiez pridavam babulky..

kacenka277
24. mar 2014

Tak ja sa pripájam tiež. Dám dnes aspoň nejaké tie brúsky večer :D aspoň budem mať motiváciu, že je nas viac. Mám 166 cm A 78kg čiže des A hruza...

guinevre
24. mar 2014

Mne zostalo este 3-4kg, aj ked mi priatel hovori, ze prehanam. Za posledny rok som ale schudla 10kg, takze vas rada mozem podporit a motivovat, ked to pomoze 🙂 Schudla som az vtedy, ked som prestala drzat diety, ale som zacala rozumne jest. Bolo mi tazke vzdat sa sladkosti, a teraz uz mi ani na chut nepridu, len tak raz za cas a male mnozstvo mi staci. 4-5 krat jem denne a neprejedam sa. Rano ovocie, casto si dam aj decku vyzivu ;) Desiata je bud proteinovy shake (to iba posledne dva tyzdne, inak som bola proti tomu), alebo za hrst orieskov. Obed hlavne maso, zelenina a ryza. Neprehanat s porciou. Olovrant zase trosku oriesky, alebo kocka-dve horkej cokolady, a vecera podobne ako obed. Nemusite prehanat s cvicenim, ale aspon tri krat do tyzdna si zacvicte, behajte, plavajte, byciklujte, na zaciatku aj ta prechadzka staci aby sa vam nastartoval metabolizmus. Ked sa to rozbehlo kila same sli dole, a uz som si mohla dovolit obcas aj bryndzove pirohy, nevyskocil mi hned tuk na bokoch 🙂 Hlavne, ked si nieco aj dovolim mimo rezimu, na druhy den sa snazim to vybalancovat. Velmi pomaha aj cvicenie HIIT, alebo Tabata, staci aj 15-20min denne, leboje narocnejsie. Drzim palce 🙂

angell2611
25. mar 2014

Ahojte. Pridavam sa ku vam. Potrebujem schudnut veeela kil. Od 20. 3. Som upravila stravu ale zatial moc necvicim. Ma dole 2 kg. Som 10 mwsiacov po porode a v tehotenstve som pribrala skoro 20 kg. A to som uz predtým mala kila navyse. Ale nejdem to silit. Lebo uz som si nahromadila kila vselijakymi dietami. Takze zdrava strava a ked je cas aspom aky-taky pohyb. Uz sa tesim ako nam to spolu pojde. Ranajky ovsene vločky, obed losos so zeleninou a na veceru este neviem. 🙂

chjulia
25. mar 2014

Ahojte, ja sa pridávam tiež, ráno som sa postavila na váhu a ach jaj 167/66,5 kg 😢 , takže oddnes začínam so zhadzovaním. Môj hlavný problém je že sa prežieram blbosťami a nemám pevnú vôľu na toto ale verím, že tento krát sa mi podarí dať nejaké to kilo dole. 😉